" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ἐπιστήμονας Pfizer : « Τ᾿ἀντισώματά σας εἶναι πιθανῶς καλλίτερα ἀπό τόν ἐμβολιασμό...»

ὅλο τό βίντεο ἐδῶ
Νίκ ΣταματάκηςΠολλοί από εμάς, συμπεριλαμβανομένου εμού, ανακάλυψαν πρόσφατα με έκπληξη (μετά από ειδική εξέταση αίματος), ότι το σώμα τους έχει αναπτύξει αντισώματα που προστατεύουν από τον covid. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο-αλλά οι φασίστες στην κυβέρνηση, αγνοώντας κάθε επιστήμη, επιμένουν στις εντολές ... Τώρα η αλήθεια αποκαλύπτεται και είναι θέμα χρόνου να πληρώσουν όλοι αυτοί που αποκαλούνται «επιστήμονες»,για τις κακές τους πρακτικές...

[ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - 4 Οκτωβρίου 2021] Η Project Veritas κυκλοφόρησε σήμερα το τέταρτο βίντεο της σειράς ερευνών εμβολίου COVID, το οποίο εξέθεσε τρεις αξιωματούχους της Pfizer λέγοντας ότι τα αντισώματα οδηγούν σε ίση, αν όχι καλύτερη, προστασία από τον ιό σε σύγκριση με το εμβόλιο.

Ο Νικ Καρλ, επιστήμονας που ασχολείται άμεσα με την παραγωγή του εμβολίου COVID της Pfizer, είπε ότι η φυσική ανοσία είναι πιο αποτελεσματική από το ίδιο το εμβόλιο που δουλεύει και παράγει η Pfizer.

«Όταν κάποιος είναι φυσικά ανοσοποιημένος - όπως άν κόλλησε COVID - πιθανότατα έχει περισσότερα αντισώματα κατά του ιού ... Όταν πραγματικά προσβληθείτε από τον ιό, θα αρχίσετε να παράγετε αντισώματα κατά πολλών μερών του ιού… Έτσι, τα αντισώματά σας είναι πιθανώς καλύτερα σε εκείνο το σημείο από τον εμβολιασμό [COVID] », είπε ο Karl. Παρόλα αυτά, ο Karl εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι εντολές εμβολίου είναι θετικές για την κοινωνία.

«Η πόλη [της Νέας Υόρκης] χρειάζεται κάρτες vax και τα πάντα. Πρόκειται απλώς για να είναι τόσο άβολο για τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους σε σημείο που να μοιάζουν ακριβώς, 'F*ck it. Θα το κάνω.' Ξέρεις"

Ένας δεύτερος αξιωματούχος της Pfizer, Ανώτερος Συνεργάτης Επιστήμονας, Chris Croce, επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του Karl σχετικά με το παράγωγο των αντισωμάτων ανοσίας COVID:

Veritas Δημοσιογράφος:  "Δηλαδή, είμαι καλά προστατευμένος [με αντισώματα];"

Chris Croce, Ανώτερος Επιστήμονας της Pfizer:  «Ναι».

VERITAS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  «ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Κρότσε:  «Μάλλον περισσότερο».

Veritas Δημοσιογράφος:  «Πώς έτσι; Όπως, πόσο περισσότερο; »

Κρότσε:  «Προστατεύεσαι πιθανότατα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού υπήρξε φυσική απάντηση».

Ο Croce εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατεύθυνση και την ηθική πυξίδα της εταιρείας του:

Veritas Δημοσιογράφος:  "Λοιπόν, τι συνέβη με τις θεραπείες μονοκλωνικών αντισωμάτων;"

Κρότσε:  «[Πιέστηκε] στο πλάι

Veritas Δημοσιογράφος:  "Γιατί;"

ΚΡΟΤΣΕ:  «ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ."

Κρότσε:  «Εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι εργάζομαι για μια κακή εταιρία γιατί τελικά τα κέρδη είναι εν τέλει. Θέλω να πω, είμαι εκεί για να βοηθήσω τους ανθρώπους, όχι για να βγάλω εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή, αυτό είναι το ηθικό δίλημμα ».

Veritas Δημοσιογράφος:  "Δεν είναι δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια;"

Κρότσε:  «Προσπαθώ να είμαι καλός».

Veritas Δημοσιογράφος:  «Όχι, σας ακούω. Σε ακούω. Δέχομαι. Θέλω να πω, θα σας δυσκολέψω ακόμα για αυτό ».

Κρότσε:  «Βασικά, ο οργανισμός μας λειτουργεί με χρήματα COVID τώρα».

Ο τρίτος επιστήμονας της Pfizer, ο Rahul Khandke, παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του απαιτεί από τους υπαλλήλους της να κρατούν πληροφορίες από το κοινό.

«Έχουμε γαλουχηθεί και μας έχουν διδάξει να λέμε « το εμβόλιο είναι ασφαλέστερο από το να κολλήσουμε στην πραγματικότητα τον COVID ». Ειλικρινά, έπρεπε να κάνουμε τόσα πολλά σεμινάρια για αυτό. Δεν εχεις ιδεα. Όπως, πρέπει να καθόμαστε ώρες και ώρες και να ακούμε κάτι σαν «δεν μπορείς να μιλάς για αυτό δημόσια», είπε ο Khandke.

Ο Χάντκε σήμανε επίσης ότι η απόδειξη αντισωμάτων είναι ισοδύναμη με την απόδειξη εμβολιασμού.

«Εάν έχετε δημιουργήσει αντισώματα [COVID], θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδείξετε ότι τα έχετε συσσωρεύσει», είπε.

( ἀπό ἐδῶ,ὅπου μπορεῖτε νά μάθετε περισσότερα σχετικῶς μέ  τό Project Veritas


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Για τις Καναρίους Νήσους δεν υπάρχει κορωνοϊός. Από την 1η Οκτωβρίου, δεν χρειάζεστε εξέταση ή απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε στα Κανάρια Νησιά!

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/10/1.html#more

    Το ισπανικό σύστημα δημόσιας υγείας δεν μπορεί να ανιχνεύσει έναν ιό.

    Καταλάβετε τι σημαίνει αυτό:
    2 ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΝΙΚΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ!!!

    Οι Κανάριοι Νήσοι αντέδρασαν ΑΜΕΣΑ στη δημοσίευση της υγειονομικής αρχής της Ισπανίας, η οποία δήλωσε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανιχνεύσει κανένα απομονωμένο στέλεχος του ιού COVID. Ως εκ τούτου, από την 1η Οκτωβρίου, δεν χρειάζεστε εξέταση ή απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε στα Κανάρια Νησιά!



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητή μου Ἀγγελική,σιγά-σιγά θά γίνῃ παντοῦ. Ὅμως πρίν φθάσουμε σ᾿αὐτό θά ἔχουν ἑτοιμάση ἄλλα...

      Τό θέμα εἶναι πώς δέν θά ξέρουμε πῶς καί τί ν᾿ἀντιμετωπίσουμε:Τήν ἀκρίβεια,τίς ἐλλείψεις τροφίμων,ἐνέργειας,βενζίνης,ῥεύματος ;

      Ἀπό τό κακό στό χειρότερο μᾶς πηγαίνουν,ἀλλά πρέπει κάπου νά βροῦμε μία λύσιν,ὅλοι μαζύ. Θά ᾿δοῦμε...

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου κι᾿εὐχαριστοῦμε γιά τήν πληροφορία !

      Διαγραφή