" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Διεγράφη ὁ Μπογδάνος διότι ἔθιξε τά κομμούνια; Ἔ, καί ποῦ τό περίεργον ;

 Διεγράφη ἀπό τόν Κούλη Μητσοτάκη,ὁ Μπογδάνος διότι ἔθιξε τά κομμούνια; Ἔ, καί ποῦ τό περίεργον ;  




« ...Αυτή την ημέρα τιμούμε την αντίσταση στη Χούντα, στο πρόσωπο των αγωνιστών που φυλακίστηκαν εδώ. Πιστοί στο κάλεσμα του Μίκη δεν ξεχνάμε τον Ωρωπό....Στη χούντα μεταφέρθηκαν εδώ 100 πολιτικοί κρατούμενοι από τη Λέρο, και έτσι παλιοί αντιστασιακοί όπως ο Μίκης, ο Γλέζος, ο Φλωράκης θα συναντηθούν με πολλούς νεότερους, ανάμεσά τους και ο αξέχαστος Ανδρέας Λεντάκης, η σύζυγος του οποίου είναι σήμερα μαζί μας. Αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου φυλακισθέντων και εξορισθέντων Σπύρος Χαλβατζής . Γιατί η δημοκρατία δεν ξεχνά αλλά προχωρά »

Καί ἐπεί δή κάποιοι βγαίνουν καί λένε πώς ὁ Μπογδάνος τό ἔκανε ἐπίτηδες διότι ἔχει τόν ...σκοπόν του,ἔχω ν᾿ἀπαντήσω ἐπ᾿αὐτοῦ : Ναί ἔχει ὅντως τόν σκοπό του : ν᾿ἀποδείξῃ πώς ἡ νουδου εἶναι ΚΝουδου ! 



Ἡ Πελασγική



7 σχόλια:

  1. Διαχρονικά... στην Ελλάδα (και παγκοσμίως) όλοι ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ (κυριολεκτικά) εκτός για τα "περιούσια" τοκογλυφικά ΤΟΥΣ ιδρύματα -από την ίδρυσή τους- (τράπεζες) ΚΑΙ για τα "εκλεκτά" ..."αντικαπιταλιστικά" ΤΟΥΣ ιδρύματα (ΚΚΕ) από την ίδρυσή τους...

    που το παράξενο;....

    Αντώνης Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη για να μην παρεξηγηθώ....
    Το ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ μεταξύ άλλων ως φορολογούμενοι ....

    Αντώνης Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπως τά γράφεις,ἀγαπητέ μου Ἀντώνιε !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου καί τούς ὁλόθερμους χαιρετισμούς στήν ὁμογένεια τῆς Γερμανίας !

      Διαγραφή
  3. N.Δένδιας γεννηθείς στην Κέρκυρα, με καταγωγή τους Παξούς και απωτέρα την Ήπειρο. Ο πατέρας του τον έστειλε εσωτερικό στο αμερικανικό κολλέγιο Π.Ψυχικού το 1969 σε ηλικία δέκα ετών. Ο αδελφός του πάππου του Μιχαήλ Δένδιας, καθηγητής της αθήνησι Νομικής, μέλος της επιτροπής εορτασμού της δεκαετηρίδος από της ιδρύσεως του Ισραήλ.

    Ο Κ.Μπογδάνος απόφοιτος της Σχολής Μωραῒτη, σπουδές στην εβραιοκρατουμένη Αγγλία, εργασία στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανοικοδομήσεως κ Αναπτύξεως.Δεν πρόλαβε τον αρχικό πρόεδρο της Ζακ Αττάλι (1990-93) λόγω ηλικίας.
    Επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να το παίζει δημοσιογράφος. Γνωστές οι νεοταξικής αντιλήψεως θέσεις του στο Sky.

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ υπερασπίστηκε στη Βουλή το ..εκλεκτό "αντικαπιταλιστικό" ίδρυμα από τον -εδώ γελάμε-..."κομμουνιστοφάγο" Μπογδάνο (χορεύοντας με μπλουζάκι cccp και το αξέχαστο "θέλω να δω μαύρο εύζωνα"...αααχ!)

    και κάτι..."άσχετο"
    όπως έγραψα και παραπάνω...."που το παράξενο"...
    μα αφού ως γνωστόν (μία από τις πολλές αδερφικές συμμαχίες) το 1871 στη παρισινή κομμούνα οι "επαναστάτες" φρουρούσαν (όπως πριν λίγα χρόνια το ελληνικό κοινοβούλιο) τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!(τράπεζες,ξενοδοχεία, σπίτια)...

    Αντώνης Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεος λαγος ο ανησοροπος μπογδανος..Ο μπογδανος τρεχει να σωσει την δεξια! Ο κουμουνιστης μας μιλαει για κουμουνιστικη χολερα! ελεος! Ακομα τα ίδια κολπα! Εκοψε σχοινι ο μπογδανος απο το μαντρι του μητσοτακη,για να ξαναμιασουν κοροιδα και να αλαξει ο "στολος" των ληστων.. Ποτε πια δεξια,ποτε αριστερα,μονο κοκαλα βγαλμενα των ελληνων τα ΙΕΡΑ φιλε! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή