" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ἡ Ἀνθρωπότητα σέ πόλεμο μέ τούς σατανάδες

Θεωρούμενος ως οργανισμός, η ανθρωπότητα πάσχει από έναν καρκίνο που ονομάζεται Cabalism, γνωστός και ως σατανισμός, Ιλλουμινισμός, μασσωνισμός, κομμουνισμός.

Αυτός ο καρκίνος προκαλείται από μια θανατηφόρα ασθένεια του αίματος. Το χρήμα, η κυκλοφορία  αίματος της κοινωνίας, δημιουργείται και ελέγχεται από σατανιστές όπως οι Rothschilds και George Soros.

Η απάτη του Covid μας επιτρέπει να βλέπουμε επιτέλους τους εξωγήινους ανάμεσά μας: Τους Σατανιστές και τους υπηρέτες τους. Η ικανότητά τους να περάσουν αυτήν την παγκόσμια απάτη αποτελεί ένδειξη της κολοσσιαίας τους  δύναμης.

Ἐχει πραγματοποιηθεί ένα πραξικόπημα διττού κομμουνισμού: Η απάτη του covid και η κλοπή των εκλογών. Αυτά τα δύο,πήγαν χέρι-χέρι. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε αν δεν μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μετατραπήκαμε από ελεύθεροι άνθρωποι σε σκλάβους εν ριπή οφθαλμού, αναγκασμένοι να δηλητηριαστούμε κάτω από τον φόβο μιας απομάκρυνσης.  Η πλειοψηφία είναι περιθωριοποιημένες υπάρξεις.

Μας δουλεύουν ψηλό γαζί - νομίζουν,πως αν πιστέψαμε ότι ένα τζετ κτύπησε το πεντάγωνο, θα μπορούμε να πιστέψουμε οτιδήποτε. Ο Μπάιντεν δεν ασχολήθηκε καν με την εκστρατεία. Κανείς δεν πήγαινε (στίς συγκεντρώσεις του). Υπερηφανεύτηκε ότι Έχουμε δημιουργήση, πιστεύω,την πιο εκτεταμένη και χωρίς αποκλεισμούς οργάνωση απάτης ψηφοφόρων στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

Πάντα σας λένε αυτό που πρόκειται να κάνουν,καθιστώντας σας αβοήθητους και συνενόχους στις ενέργειές τους. 

Τα ΜΜΕ αποσιώπησαν το σκάνδαλο του Hunter Biden. Πόσο άρρωστη πρέπει να είναι μια κοινωνία για να περνούν τέτοια κόλπα; Πολύ άρρωστη. 

Η ατομική ελευθερία είναι ανεκτίμητη. Ακόμα κι αν αυτή η ψευδοπανδημία ήταν πραγματική, δεν θα άξιζε τη ζημιά που κάνουν με τα κλεισίματα. Απαιτούμε επιλογή! Επιλέγουμε την ψευδοπανδημία. Επιλέγουμε επιστροφή στην κανονικότητα.

Ο Peter Koenig γράφει: «Πρέπει να ξεβολευτούμε και να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό με μια συνειδητοποιημένη,αφυπνισμένη σκέψη  και μια καρδιά γεμάτη αγάπη - αλλά και με έντονη αντίσταση».

Είμαστε σε πόλεμο 

Από τον Peter Koenig 

(Απόσπασμα από henrymakow.com)

Είμαστε σε πόλεμο. Πράγματι . Το 99,999% έναντι του 0,001%.

Οι τακτικές τους να διαιρέσουν για να κατακτήσουν, συνοδευόμενες από αυτήν την τελευταία φαεινή ιδέα - σερβίροντας έναν αόρατο εχθρό, έναν ιό, μια ψευδοπανδημία και μια εκστρατεία φόβου για καταπίεση και τυραννία ολόκληρου του κόσμου, και των 193 χωρών μελών του ΟΗΕ.

Οι περιβόητες λέξεις, που έχουν ειπωθεί,περισσότερο από 50 χρόνια πρίν, από τον προστατευόμενο του Rockefeller, Henry Kissinger, έρχονται στο μυαλό:

"Όποιος ελέγχει την αγορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους,όποιος ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγχει ολόκληρες ηπείρους, όποιος ελέγχει το χρήμα μπορεί να ελέγχει τον κόσμο."

Παρακάτω αναφέρονται μερικές γραμμές και σκέψεις ενός άρθρου της 1ης Ιανουαρίου 2021, RT Op-Ed της Helen Buyniski με τίτλο "Εμφύλιος πόλεμος, ιατρικές διακρίσεις, δορυφόροι κατασκοπείας και cyborg! Πώς το 2021 θα μπορούσε να μας κάνει να αναπολούμε το 2020". Το άρθρο μπορεί να μας δείχνει σε μια κατεύθυνση του τι μπορεί να συμβεί το 2021, κάτι το οποίο σίγουρα δεν λαχταρούμε:

"Οι άνθρωποι παντού είναι πρόθυμοι να αποχαιρετήσουν το 2020, μια χρονιά κατά την οποία οι ζωές μας ανατράπηκαν από παρανοϊκές-δικτατορικές ελίτ που αξιοποίησαν την πανδημία Covid-19 ως ευκαιρία να περάσουν σε μία πλήρως αστυνομοκρατούμενη κοινωνία.

Αλλά να είστε προσεκτικοί με αυτό που εύχεσθε .... απλώς η τοποθέτηση ενός νέου ημερολογίου δεν σημαίνει τίποτα ὠς προς το να αντιμετωπίσει [την αυξανόμενη καταστολή και την τυραννία], και φαίνεται βέβαιο πως θα φτάσουν σε ένα απροχώρητο σημείο.

Η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο όριο με αυθαίρετους νόμους, επιβεβλημένη φτώχεια και υποχρεωτική απομόνωση - θα χρειαστεί μόνο μία σπίθα ή δύο για να εκραγούν τα πράγματα."

Και συνεχίζει -

"Καθώς τα εμβόλια διανέμονται στο ευρύ κοινό, το χάσμα μεταξύ εκείνων που υπακούουν στους κανόνες και των αντιφρονούντων μόνον θα διευρύνεται. ​​Όσοι αρνούνται να πάρουν το τρύπημα αντιμετωπίζονται ως παρίες, αποκλεισμένοι από ορισμένους δημόσιους χώρους και είπαν (γι᾿αυτούς) ὀτι είναι δικό τους φταίξιμο που η ζωή δέν επανήλθε στην κανονικότητα, όπως και για τους λεγόμενους "αντι-μάσκερς"( αὐτοί πού εἶναι κατά τῆς μάσκας,καί στούς ὁποίους φόρτωσαν τό φταίξιμο γιά τήν ἐξάπλωση τῆς ψευδοπανδημίας). "

Ακόμη πιο λαμπρές προοπτικές

"Όποιος δεν είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα της απορρόφησης ενός πειραματικού χημικού παρασκευάσματος του οποίου οι κατασκευαστές έχουν απαλλαχθεί από οποιεσδήποτε ποινικές διώξεις, θα θεωρηθεί εχθρός του κράτους, ακόμη και να αποχωρισθεί τα παιδιά του ή να απομακρυνθεί από το σπίτι του ως κίνδυνος για την υγεία. Γείτονες που θα καρφώνουν ο ένας τον άλλον με ευχαρίστηση,σε αντιστοιχία μίας επιπλέον μερίδας σοκολάτας, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και τα πιο υπάκουα  άτομα θα μπορούσαν να καταλήξουν σε "στρατόπεδα συγκέντρωσης" επειδή εκνεύρισαν το λάθος άτομο... "

Ναι, είμαστε στη μέση του πολέμου.

Ένας πόλεμος που έχει ήδη καταστρέψει την κοινωνία μας, και φέρνει τον διχασμό ανάμεσα σε οικογένειες και φίλους.

Εάν δεν είμαστε προσεκτικοί, δεν θα μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τα παιδιά και τα εγγόνια μας, γιατί γνωρίζαμε, οφείλαμε να γνωρίζουμε τι ήταν, τι συμβαίνει, και τί έχει γίνει και συνεχίζει νά γίνεται, από μια μικρή, σκοτεινής δύναμης,ελίτ - τους παγκοσμιοποιητές.

 «Πρέπει να ξεβολευτούμε και να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό με μια συνειδητοποιημένη,αφυπνισμένη σκέψη και μια καρδιά γεμάτη αγάπη - αλλά και με έντονη αντίσταση».

Εάν αποτύχουμε να προωθήσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, αυτός ο πόλεμος θα συνεχίζεται για να προετοιμάσει τις μελλοντικές γενιές - να απέχουν από τη συνάθροιση με άλλους ανθρώπους.

Ήδη καθοδηγούν τα παιδιά μας να κρατούν αποστάσεις από τους φίλους, τους συμμαθητές τους, τους συνομηλίκους τους και να παίζουν σε ομάδες ο ένας με τον άλλο - ως μια νέα κανονικότητα.

Οι αυτοανακηρυγμένοι επικεφαλής - η «αφρόκρεμα» του πολιτισμού - οι κακοί δάσκαλοι,θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, έχουν ήδη συμβιβαστεί και συνεχίζουν να διαμορφώνουν έτσι, τα εκπαιδευτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο,για να ενσταλάξουν σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την επιβίωση, και η «κοινωνική απόσταση» είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός.

ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ 

Οι Παγκοσμιοποιητές, γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν ένας πολιτισμός χάσει τη φυσική του συνοχή - διασπαστεί ο κοινωνικός ιστός, ο ίδιος ιστός που κρατά έναν πολιτισμό ενωμένο και  προχωρά δυναμικά, έχουν κερδίσει τη μάχη. 

Ίσως όχι τον πόλεμο, αφού ο πόλεμος θα διαρκεί όσο υπάρχει αντίσταση. Η «δυναμική πρόοδος» - ή απλά η ίδια η δυναμική - είναι ο εφιάλτης τους, γιατί η δυναμική είναι αυτό που κάνει τη ζωή να λειτουργεί - τη ζωή, τους ανθρώπους, τις κοινωνίες, ολόκληρα έθνη και ηπείρους. Χωρίς δυναμική η ζωή στον πλανήτη θα σταματούσε.

Και αυτό θέλουν - ένας παγκόσμιος δικτάτορας, που ελέγχει έναν μικρό πληθυσμό σκλάβων ή ρομπότ σκλάβους, που κινούνται μόνο όταν τους λένε, δεν κατέχουν τίποτα και τους δίνεται ένα ψηφιακό παγκόσμιο εισόδημα ελεγχόμενο, blockchain, το οποίο, ανάλογα με τη συμπεριφορά και την υπακοή τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσουν φαγητό, διασκέδαση και άνεση. Μόλις οι σκλάβοι είναι αναλώσιμοι ή ανεπίδεκτοι, οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι εγκέφαλοί τους απλώς θα απενεργοποιούνται - Rest In Peace.

Αυτός μπορεί να αποδειχθεί ο πιο καταστροφικός πόλεμος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα.

Είθε εμείς, οι λαοί, να δούμε μέσα από αυτή τη φρικτή απάτη που ήδη υφίσταται, στο πρώτο έτος της ατζέντας του ΟΗΕ 2021/2030.

Και είθε εμείς, οι Λαοί, οι κοινοί άνθρωποι,να κερδίσουμε αυτό τον πόλεμο ενάντια στην διψασμένη για εξουσία ελίτ και τους ξεπουλημένους εκπροσώπους της «επιστήμονες»,παντού σ᾿ολόκληρο τον κόσμο και να επαναφέρουμε μία κυρίαρχη,χωρίς μάσκες,κοινωνία με συνοχή και αλληλεγγύη. 

...

Ἀπό : henrymakow.com 

Ἡ Πελασγική

46 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και καιρός για προσευχή Πελασγική.

      Διαγραφή
    2. Προσευχή,γιά νά δυναμώσουμε τήν Πίστι στόν Θεό καί τόν ἑαυτό μας.Ἔχουμε μεγάλη ἀνάγκη τήν βοήθεια τοῦ Θεοῦ,στόν ἀγῶνα πού καλούμεθα νά στρατευτοῦμε.

      Πρέπει νά γίνουμε στρατιῶτες τοῦ Θεοῦ γιά τήν Σωτηρία τοῦ Δημιουργήματός του.Τήν Σωτηρία τοῦ Ἀνθρώπου,ὅτι ἀκριβῶς θέλει νά καταστρέψουν αὐτοί οἱ δαίμονες-ἐξουσιαστές.

      Ὅπως τό γράφει ὁ κειμενογράφος :

      «Πρέπει να ξεβολευτούμε και να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό με μια συνειδητοποιημένη,αφυπνισμένη σκέψη και μια καρδιά γεμάτη αγάπη- αλλά και με έντονη αντίσταση»

      Διαγραφή
    3. Ἐχθές,Διηνέκη,ὁ σύζυγός μου ἔβλεπε ἕνα βιντεάκι ὅπου κάποιος Δοῦμας ( ἀπό τούς «Ἕλληνες Συντηριτικούς»)σχολίαζε στήν ἐλεεινή,τρισάθλια,σατανίστρια Τατιάνα γιά τά γεγονότα στίς ΗΠΑ.Τήν χολή πού ἔβγαζε αὐτή ἡ σιχαμένη,δέν περιγράφεται !

      Ἐκείνη τήν στιγμή,ἦταν σά νά εἶδα στό πρόσωπό της,ἀκριβῶς τήν εἰκόνα ἀπό τήν σκηνή τῆς ταινίας «ζοῦν ἀνάμεσά μας» ὅπου ὁ πρωταγωνιστής βλέπει τά πραγματικά πρόσωπα τῶν παρουσιαστῶν τῶν καναλιῶν.

      Ἦρθαν,στό μυαλό μου,διάφορες σκέψεις,σχετικῶς μέ τήν συμβολική πού ἤθελε νά περάσῃ ὁ σεναριογράφος,τῆς ταινίας.Καί πόσο πραγματικό εἶναι αὐτό σήμερα,γιά πολλούς ἀπό ἐμᾶς καί ΧΩΡΙΣ τά εἰδικά γυαλιά. ( Μεταφορική,προφανῶς,ἡ σημασία τῶν γυαλιῶν.Τήν ἀφυπνισμένη συνείδησιν ἀντικαθιστοῦσαν)

      Ὅταν εἶδα σήμερα τό θέμα τοῦ Μακόου,σκέφτηκα :Σύμπτωσις σκέψεων;...

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς Διηνέκη !

      Διαγραφή
    4. Ναι, ο Δούμας. Χμ...
      Ο Δούμας, έχει αποφοιτήση από το Κολλέγιο Αθηνών να ξέρης, όπως και ο Βορίδης. Συνομήλικοι είναι πάνω - κάτω. Ήταν μέλος και τού κόμματος Βορίδου, τού «Ελληνικού Μετώπου». Η χώρα είναι μικρή Πελασγική και γνωριζόμεθα - όλοι και όλες - καλώς.

      Διαγραφή
    5. Ναί,γνωριζόμεθα ὄντως,πολύ καλῶς.Καί ὅσο πιό πολύ γνωριζόμεθα τόσο πιό ὑψηλά ἀνεβαίνουν σέ θέσεις,ἀξιώματα,πλοῦτο τά λυκόρνια ! Τόσο περισσότερο ἑδραιώνονταν !

      Αὐτό εἶναι ἄξιον ἀπορίας ! ! !

      Δέν εἶναι,Διηνέκη;

      Διαγραφή
    6. Το ότι ο Δούμας είναι απόφοιτος τού Κολλεγίου Αθηνών, τα λέει ΟΛΑ για τον «μπατριωτικό χώρο».
      Απόφοιτοι και ο Βορίδης και ο πολύς Σάμπι Μιονί φυσικά...

      Διαγραφή
    7. Ναί,ναί ΚΑΙ ὁ Σάββι Μιονί...

      «Το Κολέγιο Αθηνών ιδρύθηκε από το κύκλωμα του “εθνάρχη” Βενιζέλου ως ένα ασφαλές και κλειστό “εκκολαπτήριο” γόνων διαδοχής. Στόχος του ήταν πάντα η εξουσία της χώρας, ανεξάρτητα από το ποιος εξωτερικός ιμπεριαλιστικός παράγοντας την κη­δεμόνευε. Τα μέλη του περιορίζονται εντός μιας κοινοβια­κής ζωής. Οι σχέσεις τους δεν τελειώνουν μετά το πέρας των σπουδών τους. Καλλιεργούνται και εντείνονται και μετά από αυτές.
      Αποτελεί, δηλαδή, μια ειδική κοινότητα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Μια κοινότητα ανθρώπων οι οποίοι επιδιώκουν και προσπαθούν να μοιρά­ζονται τα πάντα μόνο μεταξύ τους. Βαφτίζονται, παντρεύονται και κηδεύονται μεταξύ τους. Γιατί; Γιατί μοιράζονται θέσεις και “επιτυχίες” μεταξύ τους. Ο πολι­τικός συμμαθητής δίνει δημόσια έργα στους πλού­σιους επιχειρηματίες συμμαθητές του. Όλοι βοη­θάνε αλλήλους μέσα στη λογική των αγγλοσαξονικών ομοίων, οι οποίοι αισθάνονται “ανώτεροι” από τους υπόλοιπους...»( https://sxolianews.blogspot.com/2019/06/blog-post_20.html )


      Διαγραφή
  2. οχι μονο προσευχη αλλα εξασκηση στα οπλα και τακτικες μαχης ανταρτοπολεμου και μαχης αστικων περιοχων,τα οπλα τελικα θα δωσουν την λυση ας ειμαστε ρεαλιστες, οργανωθειτε γιατι ειμαστε στην κοχη του ξυραφιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ὅλα αὐτά πού μᾶς προτρέπεις,ὅμως ποῦ στό καλό θά τα κάνουμε;Καί πῶς;Ὄχι ἐξάσκηση σέ ὅπλα δέν ἔχουμε τήν δυνατότητα νά κάνουμε οὔτε ὅπλα δέν μᾶς ἐπιτρέπεται νά κατέχουμε ! Ἐδῶ καί μέ ἄδεια κυνηγετικοῦ ὅπλου κινδυνεύεις νά βρεθῇς φυλακή γιά ὁπλοκατοχή !

      Ἀγαπητέ μου,θά σοῦ ᾿πῶ,ὅτι στήν ἐπαρχία τά πράγματα εἶναι δραματικά ! Δυστυχῶς,ὁ κόσμος της,εἶναι ἴσως ὁ πιό ἀδαής,ἀνόητος,ἄβουλος,ὁ πιό ὑπάκουος ἀκόμη καί στίς πλέον τραβηγμένες ἐπιταγές τοῦ Συστήματος ! Ξέρεις τί εἶναι νά βλέπῃς τόν ἀγρότη μέ τό τρακτέρ νά πηγαίνει στό χωράφι του μέ μάσκα;! Νά τσαπίζῃ καί νά φορᾷ μάσκα;!
      Δραματική περίπτωσις ὁ κόσμος τῆς ἐπαρχίας ! Κρῖμα...

      Κατά τ᾿ἄλλα οἱ πλατεῖες τῶν χωριῶν τίγκα στα λαθρομουσλίμια! Ἔμ ἀφοῦ τούς δίνουν δουλειές στά χωράφια,τούς παρέχουν στέγη,τροφή καί πολύ ἀπό αὐτούς τούς ἀντιμετωπίζουν σάν ...παιδιά τους ! Ἤμαρτον !

      Καί μετά μοῦ λές γιά ὅπλα καί ἐξάσκησιν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    2. οσοι μπορουν εστω και λιγοι δεν ειναι αναγκη να ειμαστε πολλοι αλλα λιγοι και καλοι,περισσοτερα δεν λεγονται απο εδω αλλα οσοι ξερουν απο τετοια θεματα θα καταλαβουν τι πρεπει να κανουν.

      Διαγραφή
  3. 8 τουρκαλαδες κατεφθασαν με ιστιοπλοϊκό και ζητούν πολιτικό άσυλο ως γκιουλενιστες...μην πω τίποτα για τον γκιουλεν τους μα κυρίως για τον μακαβαιο τους μέσα... μπατε σκύλοι αλέστε το Αιγαίο, νταξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «...Ο Fethullah Gülen λέγεται ότι έχει επαφές με την εμπορία ηρωίνης και έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με το Ισραήλ... Στις 6 Αυγούστου 2011 ο Economist υποστήριξε ότι η ισχυρότερη επιρροή της θρησκευτικής ζωής στον λαό της Τουρκίας ασκείται από τον Fethullah Gülen. Ο Gülen ζει στις ΗΠΑ και φέρεται να έχει επαφές με τη CIA. Το κίνημα Gulen κατέχει σημαντικό αριθμό εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχολεία ανά τον κόσμο π.χ. στις ΗΠΑ, και άλλους ισχυρούς χειραγωγούς και διαμορφωτές κοινής γνώμης...»

    Γράφαμε,πέρσι ἐδῶ ( https://sxolianews.blogspot.com/2020/01/blog-post_76.html),μαζύ μέ πολλά ἀκόμη...

    Τώρα τί ἀκριβῶς ζητοῦν οἱ Γκιουλενιστές,ἐρχόμενοι στήν Ἑλλάδα καί αἰτοῦντες πολιτικό ἄσυλο,ἄν τό συνδυάσουμε καί μ᾿αὐτό: Ὁ Ἐρντογάν πού βλέπει ...κατασκόπους καί ἐμεῖς πού πραγματικῶς τούς ἔχουμε ...( https://sxolianews.blogspot.com/2020/12/blog-post_44.html),ὅλο καί κάποιο συμπέρασμα μποροῦμε νά βγάλουμε.

    Τί λές;

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο που ήθελα να κανω ήταν οτι εκτός από προσευχή ο Κύριος είπε στους μαθητές του οταν αυτοί τον ρώτησαν γιατί δεν μπορούσαν να εκβαλλουν τα δαιμόνια τους απάντησε οτι τούτο το γένος δεν θέλει εξέλθει ειμί δια προσευχής και νηστείας, με μπερδεύει ακομα η λέξη γένος αν αυτή αναφέρεται στο ανθρώπινο γένος ή τελικώς είναι αυτό το γένος τον δαιμονιον, εσεις πως το ερμηνεύετε;.

      Διαγραφή
    2. Ἐννοεῖται πώς ἀναφέρεται στά δαιμόνια.
      Ἡ προσευχή σέ συνάρτησι μέ τήν νηστεία δυναμωνει τήν Πίστι στόν Θεό.Κατά κάποιο τρόπο,ὁ πιστός μέσῳ τῆς νηστείας ἐμπιστεύεται τήν διατήρησιν τοῦ σώματός του στόν ἴδιο τόν δημιουργό του,τόν Θεό.Ένίσχυσις Πίστεως,διά προσευχῆς καί νηστείας.Καί μέσῳ τῆς Πίστεως μποροῦν νά ἐπιτύχουν τά πάντα.Αὐτο ἤθελε νά τούς πῆ ὁ Ἰησοῦς.

      Διαγραφή
    3. Χμ...
      Δεν είμαι Θεολόγος, αλλά αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι, το ανθρώπινο γένος πρέπει να κάνη προσευχή ΚΑΙ νηστεία (από κάθε αμαρτία, όχι μόνον στην τροφή) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ από τους ανθρώπους οι κάθε λογής δαίμονες. Για να γίνουν οι... ανθρωποδαίμονες, ξανά, άνθρωποι τού Θεού. Παιδιά, τέκνα, τού Θεού.

      Διαγραφή
    4. Σωστό αὐτό πού ἀναφέρεις Διηνέκη.Ἐν προκειμένῳ οἱ μαθητές τοῦ Ἰησοῦ συμβολικῶς ἀναφέρονταν στήν ἐξαγωγή διαμονίων;Νομίζω,ἄν θυμᾶμαι καλῶς τήν συγκεκριμένη παραβολή ( δέν μπορῶ νά ψάξω τώρα,διότι ἑτοιμάζομαι γιά νά ξαπλώσω),οἱ μαθητές εἶχαν προσπαθήση νά έκβάλλουν δαιμόνια ἀπό κάποιον δαιμονισμένο χωρίς έπιτυχία.Συνεπῶς ἡ ἀπάντησις τοῦ Ἰησοῦ,ἀναφέρεται στήν μετατροπή τῶν ἀμαρτωλῶν ἀνθρώπων ( ἐδῶ εἶναι ἡ νηστία ἀπό κάθε ἀμαρτία,ὅπως λές) σέ τέκνα τοῦ Θεοῦ ( σύνδεσις μέσῳ προσευχῆς).

      Ἄς τ᾿ἀφήσουμε γιά αὔριο...

      Καλό ξημέρωμα,Διηνέκη καί ἀγαπητέ ἀνώνυμε 11:24΄

      Διαγραφή
  5. Ο Παναγιώτης Δούμας είναι επιχειρηματίας και τ. Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Νομικά & Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Είναι συνιδρυτής μίας εκ των αρχαιοτέρων διαδικτυακών εφημερίδων, των Ελληνικών Γραμμών. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επί Υπουργίας Μάκη Βορίδη. Από τον Μάιο του 2016 μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος «Νέα Δεξιά». Είναι επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Έθνος & Ελευθερία». Αρθρογραφεί κάθε Σάββατο στην «Δημοκρατία», ενώ συνεργάζεται με τη γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα «Junge Freiheit».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οἱ παλιάνθρωποι κολλοῦν μεταξύ τους σάν τίς σάπιες σταφίδες.Καί αὐτοί θά βρίσκονται παντοῦ,σ᾿ὅλες τίς θέσεις,θά ὑποστηρίζονται μεταξύ τους καί ἔτσι θά βρίσκονται ὡς ἐξουσιαστές μας,ἐμφανεῖς ἤ ἀφανεῖς.

    Τό ποῦ μᾶς ὁδηγεῖ μία τέτοια κυριαρχία,κυττᾶμε τό σήμερα καί καταλαβαίνουμε...

    Εὐχαριστῶ πολύ Διηνέκη γιά τίς πληροφορίες.Ξέρεις τί θά ἤθελα περισσότερο νά ᾿βρῶ;Πληροφορίες γιά τήν πατσαβοῦρα τήν Τατιάνα.Γιά τήν οἰκογενειακή της φύτρα καί γιά τό πῶς τρούπωσε ( κάτι εἶχα διαβάση σχετικῶς μέ τόν Κοντομηνᾶ...) στά κανάλια καί χρυσοπληρώνεται γιά νά κάνῃ πλύσιν ἐγκεφάλου στούς ἀδαεῖς καί ἀνοήτους πού τήν παρακολουθοῦν ( ἀκόμα !!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα το λαμόγιο τον Χίο, Πελασγική. Αυτός, την ξέρει «απ' έξω κι ανακατωτά»...
      Τον «μπατριωταρά» Χίο, με την πασοκτζού κυπατζού του...

      Διαγραφή
    2. Ναί,μόλις ἀκούσει Πελασγική θ᾿ἀνοίξῃ ἡ καρδοῦλα του !

      Ἄν καί ἡ «ἀδυναμία του» πρέπει νά εἶσαι ἐσύ.
      «Ἕλα μωρέ,κατι ψιλές ἔφαγε»...

      Διαγραφή
    3. Έτσι...
      Ααααακριβώς...
      ===============
      Με τον Γούδη, τον αρθρογράφο... Χοχοχο... Τι ζούμε...
      ===============
      Τον Γούδη, που γνωρίζει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ το ολγάκι το μουρλό (με το μικροσκοπικό «ο»...)
      ===============
      Κλαυσίγελως...

      Διαγραφή
    4. Πολύ καλό τό ἔκανες τό θέμα μέ τόν Δοῦμα.

      Ὁ ἀστεῖος τύπος,ἄν ἤθελε πραγματικῶς νά «ταπώσῃ» τήν πατσαβοῦρα Τατιάνα ὅταν ἔλεγε :«ἕνας πραγματικός ἡγέτης,παραδέχεται τήν ἦττα του...»,θά τῆς ἔχωνε κατάμουτρα :
      «Έχουμε δημιουργήση, πιστεύω,την πιο εκτεταμένη και χωρίς αποκλεισμούς οργάνωση απάτης ψηφοφόρων στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής»
      “We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.” (http://sxolianews.blogspot.com/2021/01/blog-post_9.html)

      Τί θά ἔλεγε ἡ πατσαβοῦρα;Ἔ ἦταν μία ἀπό τίς γκάφες τοῦ κοιμισμένου Τζό;

      Παίζουν τό παιχνίδι τῆς ΝΤΠ,ὅλοι τους.Φοβοῦνται γιά τήν ζωούλα τους καί τό μέλλον (;) τῶν παιδιῶν τους...

      Πῶς τό εἶχε πῆ τό Ἀδωνάϊ; Οἱ κοινωνίες ἀλλάζουν,ὅποιος δέν προσαρμόζεται ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ἔχω νά πῶ...

      Διαγραφή
    5. Ἄ,ξέχασα νά βάλω τήν δ/νσιν,τοῦ θέματος μέ τόν Δοῦμα,γιά νά διαβάσουν οἱ φίλοι-ἀναγνώστες :

      Απόφοιτος τού Κολλεγίου Αθηνών, έχει μια... «συζητησούλα» με την Στεφανίδου [ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ & ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ]

      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/01/blog-post_64.html

      Διαγραφή
    6. ΚΑΙ με «γιουβέτσι» ΚΑΙ με «κοκορέτσι» δουλεύει ο σιωνισμός, Πελασγική. Αυτό ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι. Δυστυχώς. «Μονά - διπλά», κερδισμένοι, έτσι «παίζουν» την Ανθρωπότητα. Το θέμα είναι, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Πελασγική. Να μην έχης «παρτίδες» καθόλου μαζί τους. Να μην τρως ούτε «γιουβέτσι», ούτε «κοκορέτσι». Αν με... «πιάνης».

      Διαγραφή
    7. Τό θέμα,Διηνέκη,εἶναι πώς ὁ κόσμος ψάχνει νά βρῆ κάποιον νά τόν ἐμπιστευθῇ.Ἔτσι ἔχει μάθῃ καί βεβαίως δέν ἔχει καί πολύ ἄδικον,ἀφοῦ πάντα πρέπει νά ὑπάρχῃ ἕνας μπροστάρης,σέ κάθε μάχη.Δυστυχῶς καί ἐδῶ οἱ σιῶνες,ἔχουν προβλέψη καί καταλλήλως ἑτοιμάζουν καί προωθοῦν τούς «ὑπηρέτες» τους σ᾿ὅλες τίς πλευρές.

      Διά τοῦτο καί ἐγώ προσπαθῶ,κατά τό δυνατόν,νά φωτίζω ὅσες πλευρές γίνεται,ἀπό τό κάθε ἄτομο πού ἐμφανίζεται,κυρίως μέ τήν ταμπέλα τοῦ «πατριώτη».Νά,ὅπως ἔγραφες προχθές γιά αὐτή τήν ...ἀπίθανη τήν Μπιτάκου ( κι᾿αὐτή φίλη τοῦ Χίου ! ).

      Πρός τό παρόν μᾶλλον εὐρισκόμαθε πρό «ἀδιεξόδου» στήν ἀναζήτησιν ἑνός ἀγνοῦ καί ἀληθινοῦ πατριώτη πού θά θελήσῃ νά ἡγηθῇ ἑνός ἀγώνα γιά τό καλό τῆς Ἑλλάδος καί τῶν Ἑλλήνων. Ἤ ἴσως ὑπάρχει καί νά μήν τόν ἔχομε ἀντιληφθῂ ἀκόμη...

      Διαγραφή
    8. Ε, ναι, η Μπιτάκου είναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ... «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ» τού Χίου. Την είχε στείλη σε... «αποστολή», στην Κηδεία και τα Μνημόσυνα τού ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ.

      Διαγραφή
    9. Διηνέκη,δέν τούς άντέχω ἄλλο ! Κρῖμα γιά τόν κόσμο...Κρίμα πολύ κρίμα ! ! !

      Διαγραφή
    10. Δεν θέλω τέτοια !!! Καρτερία και Ευψυχία είπαμε !!!

      Διαγραφή
    11. Τό «δέν τούς ἀντέχω ἄλλο»,τό ἔγραψα ἐπιεικῶς,γιά νά μήν γράψω κάτι βαρύτερο...

      Τέλος πάντων,εὐελπιστῶ ὁ κόσμος νά καταλάβῃ τόν ῥόλο τους καί νά σταματήσῃ νά τούς «πριμοδοτεῖ»,ἔτσω καί μ᾿ἕνα κλίκ.

      Εἶναι πολλοί,δυστυχῶς,οἱ «πονηροί» τοῦ διαδικτύου,εἰδικῶς στόν χῶρο πού λέγεται «Πατριωτικός» !

      Πῶς νά γλυτώσῃ κανείς ἀπό τέτοιου εἴδους «ὕαινες»;

      Ὦ ναί,«Καρτερία κι᾿Εὐψυχία»,αὐτό μᾶς χαρακτηρίζει οὔτως ἤ ἄλλως,ἀλλιῶς,τοὐλάχιστον ἐγώ,θά τά εἶχα παρατήση ἀπό καιρό,Διηνέκη...

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΔΟΡΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ «ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ», ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΥΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΆΝΤΩΣ, ΚΑΤΙ.
    ΤΟ «ΙΧΝΟΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΣ. ΤΡΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ, ΠΑΝΤΩΣ, «ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΗ». ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ. ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΙ ΕΓΩ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΝΟΥ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...
    Ο ΣΠΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ...
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...
    ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΤΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διηνέκη,εἶναι θέμα Παιδείας γιά τό πώς λειτουργεῖ ὁ καθείς στόν τομέα ἐνημερώσεως,εἴτε ἐντύπως εἴτε ἡλεκτρονικῶς.Ὅπερ σημαίνει :ἐλάχιστα μέσα θά βρεθοῦν ν᾿ἀνταποκριθοῦν σέ μία ἔντιμον καί ὁρθή ἐνημέρωσιν.
      Ὅταν τά κίνητρα κάποιου ἔχουν ὡς ἀφετηρία τό ἴδιον ὥφελος,τότε αὐτοῦ τοῦ εἴδους ἡ «ἐνημέρωσις» ὄχι μόνον δέν ὠφελεῖ,τό ἀναγνωστικό κοινό,ἀλλά τό βλάπτει σοβαρῶς,ἀπό κάθε ἄποψιν.

      Συνεπῶς,πάντα θά ἐπανερχόμεθα στό θέμα Παιδεία καί τήν σπουδαιότητά της,σέ κάθε τομέα βιώσεως.

      Διαγραφή
    2. Παιδεία. Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ!
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/10/blog-post_75.html
      ===============
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/09/2007.html
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/09/blog-post_207.html
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/10/blog-post_42.html

      Διαγραφή
    3. Διηνέκη,νά σοῦ πῶ καί κάτι ἄλλο;Ἄς μήν πᾶνε σέ τόσο «βαθιά νερά»,ἄς κάνουν τό πιό ἁπλό καί ὅμορφο συνάμα :Ἄς διαβάσουν Ὁμηρικά Ἔπη,στά παιδιά τους,στά ἐγγόνια τους.Τήν Ἑλληνική Μυθολογία,τά Ἠσιόδεια Ἔπη.Τήν βιβλιοθήκη τοῦ Ἀπολλοδώρου,ἄν ὑπῆρχε στήν καθομιλουμένη ἡ Ὠγυγία,θά ἦταν ὅ,τι καλλίτερο !

      Ἀπορία :Ἀλήθεια γιατί δέν ἐκδίδουν τήν Ὠγυγία στήν καθομιλουμένη;Κανένας ἐκδότης δέν συγκινεῖται νά τό κάνῃ;Τόσο σπουδαῖο ἔργο ἡ Ὠγυγία καί ἀπό τόσους λίγους διαβασμένη !


      Διαγραφή
    4. Αφήνουν οι σιωνιστές; Μασωνίαααααααααα...
      Τι... Να μάθουν οι Έλληνες το ποιοι ακριβώς είναι... ή... να μάθουν για τους τρεις κατακλυσμούς;
      Ωγύγου - Δευκαλίωνος - Δαρδάνου...

      Διαγραφή
    5. Ἄ,τώρα θυμήθηκα πού ἔλεγε ὁ Πλεύρης,γιά μία ὁμάδα ἑβραίων,πού εἶναι ὑπεύθυνοι γιά τά ἐκπαιδευτικά βιβλία τῆς ἑλληνικῆς ἐκπαιδεύσεως.Εἶχε πῆ καί τά ὀνόματά τους.Θά ψάξω νά βρῶ τό βίντεο.

      Ὅπως τό λές Διηνέκη : Να μάθουν οι Έλληνες το ποιοι ακριβώς είναι... ή... να μάθουν για τους τρεις κατακλυσμούς;Ωγύγου - Δευκαλίωνος - Δαρδάνου...

      Πάντως,ἐγώ τήν διαβάζω πολύ συχνά.Γενικῶς μ᾿ἀρέσει πάααρα πολύ ἡ Ἑλληνική Προϊστορία.
      Καί βεβαίως,σχεδόν τίς περισσότερες πληροφορίες μου,τίς παίρνω ἀπό τόν Σταγειρίτη.

      Διαγραφή
    6. Τό βρῆκα :
      « 4 ἑβραῖοι ἐλέγχουν τήν γλωσσική μας Παιδεία :Σαπίρο,Ῥουσέλ,Μπενβενίστε καί Κοέν»
      https://www.youtube.com/watch?v=vucipHpbBOw

      Διαγραφή
    7. Περί τῶν σχολικῶν βιβλίων καί ποιοί τά ἐκδίδουν,εἶχα γράψη ἐδῶ :

      https://sxolianews.blogspot.com/2020/11/blog-post_21.html

      Ἀνάμεσά τους βλέπουμε καί τό γνωστό σημαδάκι...Τό ἕνα μάτι πού λέγαμε...

      Διαγραφή
  8. Αγαπητή Πελασγική, καλημέρα σας! Έχετε δει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ο εβραίος ραββίνος Μαρδοχάι Φριζή στο οποίο τάσσεται αναφανδόν υπέρ του Τραμπ, τον αποκαλεί πατριώτη και κατακεραυνώνει τους αντίφα, liberals και τους παγκοσμιοποιητές; Πώς μπορεί να ερμηνευθεί η τοποθέτηση του εβραίου; Εντάσσεται στο πλαίσιο του και "γιουβέτσι" και "κοκορέτσι" που ανέφερε πιο πάνω ο αγαπητός Διηνέκης ή κάτι άλλο συμβαίνει; Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητή μου Θεοδώρα,ὅλοι οἱ ἐβραῖοι δέν σημαίνει πώς εἶναι σιωνιστές.Ἄλλο πρᾶγμα οἱ σιωνιστές καί ἄλλο οἱ ἑβραῖοι.ὡς λαός.Ἐπίσης σημείωσε πώς δέν εἶναι καί ὅλοι οἱ σιωνιστές,κατ᾿ἀνάγκην ἑβραῖοι.Οἱ σιωνιστές ἐκμεταλεύονται τόν ἐβραϊκό λαό,παλαιόθεν.Τόν «περιούσιο» λαό τοῦ Ἰαχβέ.

      Ἀνάμεσα λοιπόν στόν ἁπλό λαό τῶν ἑβραίων,ὑπάρχουν ὁπαδοί ὅλων τῶν πολιτικῶν παρατάξεων.Ὁ συγκεκριμένος,προφανῶς συντηριτικός-παραδοσιακός,φαίνεται πώς εἶναι ὑποστηρικτής τοῦ Τράμπ.Λογικό εἶναι νά βρίσκεται ἀπέναντι στό ἀντίπαλο δέος,ὅλους αὐτούς πού ἀναφέρεις.Ὁ Φριζῆς,ὡς φαίνεται,ἀνήκει στό μέρος τοῦ ἐβραϊκοῦ λαοῦ,πού εἶναι εὐχαριστημένο μέ τό νά βρίσκεται στά πάτρεια ἐδάφη,νά μπορεῖ νά διαφυλάττει τήν ὁμογένειά του,τήν θρησκεία του,τά ἤθη καί ἔθιμά του.Ἀκριβῶς τό ἀντίθετο ἀπό αὐτό πού πρεσβεύουν οἱ σιωνιστές καί οἱ ὑπηρέτες τους (αντίφα, liberals,λοατκι,διεθνιστές-κομμουνιστές,φεμινίστριες καί τό λοιπό κακό συναπάντημα...).

      Ποτέ δέν τούς βάζουμε ὅλους σ᾿ἔνα τσουβάλι,ἐννοεῖται.

      Ἐλπίζω,κάπως,νά κάλυψα τήν ἀπορία σου.

      Καλησπέρα ἀγαπητἠ μου Θεοδώρα.

      Διαγραφή
    2. Στο πλαίσιο «γιουβέτσι» Κ_Α_Ι «κοκορέτσι» είναι Κ_Α_Ι ο Φριζής, αγαπητή κυρία.

      Διαγραφή
    3. Διηνέκη,προσωπικῶς δέν τόν γνωρίζω τόν Φριζῆ.Μπορεῖ νά εἶναι καί ὅπως τό λές.Πάντως,ἡ παραπάνω ἀπάντησις πού ἔδωσα στήν ἀγαπητή Θεοδώρα,νομίζω πώς ἰσχύει.

      Ἄλλως τε,δέν εἶναι λίγοι ἐκεῖνοι οἱ ἑβραϊκῆς καταγωγῆς,συγγραφεῖς-ἀκαδημαϊκοί,πού ἔχουν βγῇ καί ἐκφράσει ἄποψιν ΚΑΤΑ τῶν σιωνιστῶν-ἑβραίων.Ἄν θυμᾶμαι καλῶς,πρέπει νά ὑπάρχει καί κάποια ὁμάδα πολιτική,ἄν δέν κάνω λάθος,πού τίθεται ἀνοικτά κατά τῶν ἑβραίων -σιωνιστῶν.

      Διαγραφή
    4. Ἄ,ναί.Εἶναι οἱ ὑπέρ-ὀρθόδοξοι ἑβραῖοι : https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CE%B9_%CE%95%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9

      Οἱ Χαρεντίμ !

      Διαγραφή
    5. ΤΟ 98% ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ; ΤΟ 98% !!!
      ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      =====================
      ΟΣΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ... ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΟΠΟΤΕ, ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
  9. Αὐτοί οἱ ὑπερορθόδοξοι ἑβραῖοι,φτάνουν περίπου τά 2 ἐκατομμύρια.Ἔτσι γράφει τό βικιπαίδεια.Ἐν τάξει,δέν λέω,τό ἔχουν στό αἷμα τους νά ὑποστηρίζονται.Τέλος πάντων.

    Ὅσο γιά τό μῖσος τους κατά τῶν Ἑλλήνων,συμφωνῶ ἀπολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή