" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Οἱ ἀνθέλληνες πάντα πιστοί στόν ...ῥόλο τους !


Ντόκος για Λιβύη: Λάθος επένδυση, ο Χαφτάρ μετρά μέρες...


...η Ελλάδα έκανε λάθος επιλογές στο λιβυκό ζήτημα ποντάροντας στον Χαφτάρ, ενώ ταυτόχρονα περιέγραψε την θέση της Ελλάδας ως εξαιρετικά δυσχερή -σχεδόν απομονωμένη- ή τουλάχιστον μόνη διπλωματικά απέναντι στην Τουρκία για την ακύρωση του τουρκολιβυκού συμφώνου.

«Έχει αλλάξει το momentum της σύγκρουσης. Από εκεί που είχαμε “επενδύσει” και εμείς όταν φαινόταν ότι έχει το πάνω χέρι, πλέον φαίνεται ότι χάνει στο πεδίο των μαχών και ίσως οι πολιτικές του μέρες να είναι μετρημένες...»

Νά σᾶς πῶ ὅτι οἱ συγκεκριμένες δηλώσεις ἔχουν σχέσιν μέ τήν τοποθέτησιν τῆς Ζαχάροβα στήν ἐδῶ πρεσβεία τῆς Ῥωσσίας ἤ εἶναι Ε Υ Ν Ο Η Τ Ο ; 



 «Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες χώρες, η Ρωσία δεν είναι οπαδός της πολιτικής «διαίρει και βασίλευε» και δεν θέτει την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε εξάρτηση από την ποιότητα των σχέσεων του εταίρου της με μια τρίτη χώρα. Δεν είναι η πρακτική μας να κάνουμε προβοκάτσιες, να υποστηρίζουμε τις σιγοκαίουσες συγκρούσεις και να ανάβουμε καινούργιες». ( Ε Δ Ω )



Ὁ Ντόκος,μάλιστα...

Τί νά γράψῃ κανείς γιά δαῦτον; Τά ἔχουμε γράψει καί ξανά-γράψει :



Θάνος Ντόκος, ἀκαδημαϊκός καί ἀναπληρωτής σύμβουλος ἐθνικῆς ἀσφαλείας τῆς κυβερνήσεως Μητσοτάκη : « Ἀκόμη καί ἰδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μποροῦν νά συζητηθοῦν» ( Ε Δ Ω )



Έκκληση Κ.Μητσοτάκη προς Αγκυρα για συνεκμετάλλευση Αιγαίου: «Ελάτε «να τα βρούμε» σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ»  ( Ε Δ Ω )



Κατάλαβες ὁ Ντόκος; Ὁ Ντόκος τοῦ  Ε Λ Ι Α Μ Ε Π :

Θάνος Ντόκος (ΕΛΙΑΜΕΠ): «Ναί, τά ἱδρύματα Σόρος, Ῥοκφέλερ εἶναι χρηματοδότες μας»

Πού εἶναι Σύμβουλος τοῦ Κούλη,ἐπί θεμάτων ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

Τοῦ Κούλη,τοῦ μητσοτακέϊκου,πού ΚΑΙ αὐτό :

Συμπτωματικῶς καλέ,τό σόϊ τοῦ Κούλη ἀσχολεῖται μέ τήν «ἀνοικτή κοινωνία» τοῦ Σόρος,συμπτωματικῶς...

Ποιοί,λέτε,θά μᾶς ποῦν ἐάν μᾶς συμφέρει ἤ ὄχι, ἡ Χάγη;

Σχεδιασμένα τέλεια κι᾿ἐκτελεσμένα ἀπ᾿ὅλους...


Διά τοῦτο σᾶς λέω ΚΑΙ ξανά-λέω : Οἱ ἀνθέλληνες ΠΑΝΤΑ πιστοί στόν ...ῥόλο τους !


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ .ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ....ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ ,ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ .
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .
    ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την χρονια (εξ απαλων ονυχων) προπαγανδα, τον κονφορμισμο στο χρυσοφορο και παντοδυναμο συστημα και τον εθισμο στην βιωματικη οσφυοκαμψια χανεται σιγα-σιγα και η οποια ηθικη επιγνωση, καταργουνται ολα τα κρατηματα και τα φρενα και ιδου το αποτελεσμα: ΝΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ μας λεει απροκαλυπτα!!!!!!Χωρις καμμια σκια ενοχης!!!!! Ναι μας πληρωνει ο Σορρος και ο Ροκφελερ στην καθομιλουμενη!!!! Μην αμφιβαλουμε ετσι οτι και ο Ερντογαν να ηταν χρηματοδοτης παλι το ιδιο θαλεγε!!!!! Και αυτος ο τυπος ειναι υποτιθεται συμβουλος ασφαλειας με τα λεφτα των φορολογουμενων, υποτιθεται ακολουθει την Ελληνικη ατζεντα και υπηρετει τον Ελληνικο λαο, ενω φαινεται διαφανα οτι δεν κατανοει και δεν νοιαζεται ουτε κατ ελαχιστο για οτι απιστευτο, αντεθνικο και υποτελες σερνει πισω του αυτο το ΕΛΙΑΜΕΠ!!!! Που αν υπηρχαν Ελληνες Δικαστες η Συνταγματικο Δικαστηριο θα επρεπε να κλεισει (χθες) και οχι μονο. Οταν απροκαλυπτα χρηματοδοτειται απο αλλοδαπους και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κομιζει στον Ελληνικο Κρατος την απροκαλυπτα ανθελληνικη ατζεντα των υπονομευτων της χωρας. Αντι να ψαξει τρυπα να κρυφτει το διατυμπανιζει, το βαζει στο VC του και μετα βουρ για ΘΕΣΗ!!!! Εις βαρος της χωρας!!!! Τι πειραζει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά μόνο στην Ελλάδα...
    δηλ. σύμβουλος ασφαλείας να είναι ο διευθυντής του "ιδρύματος" (όταν ακούτε ίδρυμα να κουμπώνεστε...)ΕΛΙΑΜΕΠ...

    το συγκεκριμένο "ίδρυμα" θα πρεπε να ονομάζεται κανονικά -και με το νόμο!- "ελληνόφωνο ίδρυμα περιουσιο-αμερικανο-γερμανο-οθωμανικού δικαίου"

    Αντώνης Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιδρυμα..κι ανοησιες..κι αυτην την λεξη την οικοιοποιηθηκαν και την παραλλαξαν..Εγιναν ιδρυματα τα παραμαγαζα..και λεσχες οι κοζα νοστρες..και το μαχαιρι του δολοφονου εγινε λεκτικα..θυμιατηρι..
      Εξ Αμερικης και Σαξωνων η ευφευρεση..Τα περιττωματα εγιναν...αρωματα..

      Διαγραφή