" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Δυστυχῶς,τήν τελείωσαν τήν Ἑλλάδα ...


Απίστευτες ουρές και συνωστισμός στην Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη, στην Αθήνα, παρά την εξάμηνη παράταση που έχει δοθεί σε όλες τις άδειες παραμονής.


Από νωρίς το πρωί δεκάδες αλλοδαποί, μετανάστες και αιτούντες ασύλου, συνωστίζονται χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, έξω από την υπηρεσία με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα χάος.


Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.


Σε δηλώσεις του ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι «στη χώρα μας υπάρχουν 100.000 αιτούντες άσυλο, κάτι που δημιουργεί πίεση σε μία υπηρεσία με λίγες εκατοντάδες υπαλλήλους. Προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον όγκο αιτήσεων και ανανεώσεων και το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».(ἐδῶ)


Κατά τά ἐπίσημα στοιχεῖα τοῦ Μηταράκη. κατά τά ἀνεπίσημα; Μόνον στήν Λέσβο ὑπάρχουν αὐτή τήν στιγμή,20,000 λαθραίως εἰσαχθέντες  ! Ποῦ θέλουν νά πᾶνε ὅλοι αὐτοί; Μά,στήν Ἀθῆνα. Στήν πρωτεύουσα ! 

Καί βεβαίως,ἔρχονται κι᾿ἄλλα λεφούσια ...


Μόνον ἀπό Μυτιλήνη,ἐχθές, 176  λαθρομουσλίμ,μέ προορισμό τόν Πειραιᾶ,γιά νά προστεθοῦν στόν πληθυσμό τῆς πρωτευούσης τῆς Ἑλλάδος (;)...
Με αψιμαχίες μεταξύ δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος και εκατοντάδων αλλοδαπών που συνέρρευσαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ελπίζοντας να βρουν τρόπο να φύγουν από το νησί, συνοδεύτηκε την Τετάρτη το βράδυ η αναχώρηση 176 προσφύγων, αιτούντων άσυλο ή ευάλωτων κατηγοριών προσφύγων και μεταναστών, με το πλοίο της γραμμής και με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά το οποίο έφτασε το πρωί της Πέμπτης στον Πειραιά.(ἐδῶ)

Συνολικά 550 αλλοδαποί πρόσφυγες, που διαθέτουν τρίπτυχο με μπλέ σφραγίδα (δηλαδή έχοντες το δικαίωμα μετακίνησης εντός Ελλάδας) αναχώρησαν από τη Λέσβο τις τελευταίες τέσσερις μέρες... ...Η γνωστοποίηση του δικαιώματος αναχώρησης από τη Λέσβο της παραπάνω κατηγορίας προσφύγων, έστειλε σήμερα περισσότερους από 1.000 από αυτούς στο λιμάνι όπου συνωστίσθηκαν, προκειμένου να εκδώσουν εισιτήρια, τα οποία είναι και λιγοστά λόγω του περιορισμένου πρωτοκόλλου με το οποίο ταξιδεύουν τα πλοία. Ανάλογες σκηνές παρατηρούνται και στα πρακτορεία ταξιδιών στο λιμάνι της Μυτιλήνης...Στη Λέσβο υπολογίζεται ότι οι διαθέτοντες μπλε σφραγίδα στο τρίπτυχο τους, φτάνουν το 25% των 20.000 περίπου ευρισκομένων στη Λέσβο σε διάφορους καταυλισμούς (ἐδῶ)

Ἡ ἀνωτέρῳ εἴδησις συνοδεύεται κι᾿ἀπό τό παρακάτω βίντεο :





Κοσμάς Καραΐσκος

Από την καθημερινότητα των Μοριανών,στο "μη Ελληνικό τμήμα του νησιού". Σαν τους κυρίους, μέσα στην καλά περιφραγμένη οικία, γνωρίζοντας ότι την ώρα αυτή ο σπιτονοικοκύρης δουλεύει και μέσα βρίσκονται μόνο η γυναίκα με το ανήλικο παιδί τους. Για κακή τους τύχη ο ιδιοκτήτης είναι εκεί, ακούει τα σκυλιά και τους κυνηγά. 

Makis Pavlelis FACEBOOK 

Σχόλιο: Φανταστείτε τι γίνεται την νύχτα εκεί.... Ότι και στα στενά πέριξ της Ομόνοιας το βράδυ...

( Ὑπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότης,τό συγκεκριμένο βίντεο νά «ἀπαγορευθῇ» ἀπό τό youtube,λόγῳ ...πολιτικῆς ὀρθότητος...)

Κι᾿ἄν στήν Λέσβο καί στ᾿ἄλλα νησιά τῆς Δωδεκανήσου,ἔχουμε κάθε εἴδους «ἐμπλουτισμούς» ,στήν Ἀθῆνα,τήν Θεσσαλονίκη καί γενικῶς στά μεγάλα ἀστικά κέντρα,ἀποτελοῦν καθημερινό φαινόμενο,αὐτά :


11-06-2020: Αυτόφωρες συλλήψεις (10) ατόμων για περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών ( ὅλοι ἀλλοδαποί)

11-06-2020: Εξιχνιάστηκαν (5) περιπτώσεις κλοπών και (1) περίπτωση ληστείας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών  (5 ἀλλοδαποί,1 ἕλληνας)

Μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών στο Μοναστηράκι - Ένας σοβαρά τραυματίας. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές 9 Πακιστανών 



Στό Μοναστιράκι,παραπλεύρως τῆς Ὁμονοίας. Τῆς κεντρικῆς πλατείας τῆς Πρωτευούσης,τῆς προσφάτου ἀναμορφωμένης κι᾿ἐξωραϊσμένης,ἐπί δημαρχείας Μπακογιάννη.Τοῦ ἀνηψιοῦ τοῦ Κούλη τοῦ πρωθυπουργοῦ,τοῦ υἱοῦ τῆς Ντόρας...

ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ… ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ! (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)



Αὐτό τό μέλλον ἐπιφυλάσσεται,ἀπό τίς πολιτικές τῶν χθεσινῶν καί τῶν σημερινῶν,ἐκ τῶν ἑλλήνων ἐκλεγεισῶν,κυβερνήσεων τῆς ἑλλαδικῆς,γιά ὁλόκληρη τήν χώρα... 

Δεῖτε ξανά τόν χάρτη διασπορᾶς τῶν λαθρομουσλίμ :





Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Αγανάκτηση και οργή νοιώθω για τους πωλητικούς που θέλουν την Ελλάδα μας γεμάτη με λαθροπιθήκους. Να έρθουν στην Αθήνα προωθούνται, γι'αυτό ο δήμαρχος ανηψιός κλείνει το κέντρο και το κάνει χώρο περιπάτου για τους επισκέπτες, όπως π.χ.την πλατεία Ομόνοιας; Η οποία ανακαινίσθηκε με σορολεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνωστίζονται ;
    Μμμμμμμ...
    Στην έξοδο να δης τι συνωστισμό θα έχουν.Θα τσαλαπατιωνται.
    Επί του παρόντος ,άσε τα Ορκ να αλληλοσφαζονται.
    ΌΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΠΟΣΙΚΟΣ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ.
    Πες μου τώρα ,πως φαντάζεσαι ότι θα τσαλαπατηθουν τα Ορκ στην έξοδο ;
    Όρθια ή ξαπλωτα ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή