" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Μέ ἀπόφασι Μητσοτάκη τρέχουν γιά τό μεγάλο ἔργο


Ναί,μέ ἀπόφασι τοῦ ίδίου τοῦ πρωθυπουργοῦ τῆς χώρας,πού καθώς φαίνεται ἄλλη ἔγνοια δέν ἔχει,τρέχουν νά διευθετήσουν τά πάντα ὥστε τό μέγιστο ἔργο γιά τήν Θεσσαλονίκη,νά γίνῃ πραγματικότης,ὄσο τό δυνατόν ταχύτερον !

Τό ἐρώτημα,ἀπό ὅλους σας φαντάζομαι,θά εἶναι : Καί ποιό εἶναι αὐτό τό τεράστιο καί σημαντικότατο ἔργο ;



Παγκόσμιο μνημείο κατά του ρατσισμού Επτά δεκαετίες άργησε η Θεσσαλονίκη. Να αποκαταστήσει τη μνήμη, να αναγνωρίσει τα λάθη της, να ανοίξει τα αρχεία της, να ερευνήσει, μα πάνω απ’ όλα να ζητήσει συγγνώμη για ένα κομμάτι της Ιστορίας που έθαψε με τη σιωπή της και κάτω από τα θεμέλια του πανεπιστημιακού της ιδρύματος.

Μά τό μουσεῖο ὁλοκαυτώματος,τί ἄλλο ; Ἕνα μουσεῖο πού θά ...ἀναβαθμίσῃ τήν Συμπρωτεύουσα,γιά νά μήν πῶ,τήν χώρα ὁλάκερη !



Την αισιοδοξία ότι θα λυθούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα και το έργο ανέγερσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος θα προχωρήσει επιτέλους με πολύ γρήγορους ρυθμούς, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε να "τρέξει" το πρότζεκτ του συγκεκριμένου έργου.

...Η σύσκεψη θα επαναληφθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου (και πάλι στο Διοικητήριο) για να διαπιστωθεί η όποια πρόοδος και ο σκοπός είναι να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, η οποία θα επιτρέπει την ανέγερση και την τοποθέτηση του κτιρίου στο πιο κατάλληλο μέρος μέσα στο χώρο, αλλά και συγχρόνως να περιβληθεί το κτίριο από ένα μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο.(ἀπό ἐδῶ)

Μιλᾶμε γιά μεγαλεῖα,ὄχι ἀστεῖα !

"Μετά από πέντε χρόνια που δεν είχε γίνει τίποτε για το συγκεκριμένο έργο ξαναμπαίνει το τρένο στις ράγες του, υπάρχει η καλή βούληση, υπάρχει ο συντονιστής της όλης προσπάθειας, ο κ. Πικραμμένος, και θεωρώ ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και ημερομηνίες και χρονοδιαγράμματα. Έως τότε, θα κάνουμε όσες συσκέψεις χρειαστούν για να αντιμετωπίσουμε τα όποια ζητήματα είναι ανοιχτά", δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.(ἀπό ἐδῶ)



Μέ ἄλλα λόγια : εὐτυχῶς πού ὁ Μητσοτάκης καί ἡ νουδου ἔγιναν κυβέρνησι ! Εὐτυχῶς ! Βλέπετε μέ πόση ἀγάπη κι᾿ἐνδιαφέρον ἔχουν περιβάλλῃ τό ἔργο;Ὅσες συσκἐψεις χρειαστεῖ,θά τίς κάνουμε,λέει ὁ Καρά-ογλού. Ἀλλά καί ὁ δήμαρχος Θεσσαλονίκης,τό ἴδιο καί περισσότερο ἐνδιαφέρον δείχνει :


Ὁ Ζέρβας μέ τόν Μωϋσῆ Ἐλισάφ,τόν ἑβραῖο δήμαρχο Ἰωαννίων,ὅλο ἀγάπες...(ἐδῶ)
Ηταν σοφή η επιλογή του προέδρου της κυβέρνησης να ορίσει τον αντιπρόεδρο κ. Πικραμμένο ως επικεφαλής αυτού του πρότζεκτ", τόνισε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας και πρόσθεσε: "Το θέμα είναι να γίνει το Μουσείο του Ολοκαυτώματος το συντομότερο δυνατό, στην καλύτερη δυνατή θέση και να έχει τις προσβάσεις αυτές έτσι ώστε να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.(ἀπό ἐδῶ)

Ναί,αὐτό εἶναι τό θέμα. Αὐτό «καίει» τήν χώρα σήμερα ! Δέν ὑπάρχει κανένα ἀπολύτως πιό σοβαρό θέμα ἀπό αὐτό ! Κανένα,σᾶς λέω !


ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος, Γιάννης Μπουτάρης, χαρακτήρισε "πολύ ωραία" την πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη να αναθέσει στον κ. Πικραμμένο την παρακολούθηση του έργου.(ἀπό ἐδῶ)


Πῆγαν κι᾿ἐπί τόπου...
Ἀλήθεια,γιατί ὅλοι χαίρονται τόσο πολύ μέ τήν ἐπιλογή τοῦ Πικραμμένου ( μέ ἀπόφασι Κούλη,ἔτσι;) ὡς ἐπικεφαλής γιά τήν παρακολούθησιν τοῦ ἔργου ; Περιέργες χαρούλες κάνουν ἤ ὄχι καί τόσο ...περίεργες ;

Γιά μία στιγμή,μήπως δέν ἐνθυμοῦμε καλῶς ;



Ο Πάνος Πικραμένος στα δώδεκά του, το 1957, γράφτηκε στο γυμνάσιο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών. Γιατί συνέβη αυτό; Ο πατέρας του ήταν φανατικός θαυμαστής των Γερμανών. Μετά το τέλος της Κατοχής πέρασαν δώδεκα χρόνια μέχρι να ξανανοίξει η Γερμανική Σχολή και ένας από τους πρώτους μαθητές της ήταν ο μικρός Παναγιώτης. Εντελώς συμπτωματικά το νέο κτίριο της σχολής (το κατοχικό στην οδό Αραχώβης είχε περιέλθει στο Γαλλικό Ινστιτούτο) χωριζόταν από μια μεσοτοιχία με την κλινική του πατέρα Χριστοφοράκου, ο γιος του οποίου φοίτησε κι αυτός στην ίδια σχολή.

Ο μικρός Παναγιώτης ξεκινούσε με τα πόδια από το αριστοκρατικό σπίτι του με τα 18 δωμάτια στην οδό Ακαδημίας 52 για να φτάσει στην περιοχή Μουσείου. Κάθε πρωί πήγαινε στη Γερμανική Σχολή.


Το σπίτι αυτό των 450 τ.μ. ανήκε στην οικογένειά του πριν ο ίδιος γεννηθεί το 1945, όταν ο κόσμος άλλαζε με το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Είχε αγοραστεί λίγες μέρες αφότου άρχισε η Κατοχή με γερμανικά χρήματα. Από που προέρχονταν αυτά τα χρήματα;  Ο πατέρας του Παναγιώτη Πικραμμένου, στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Όθωνας μόλις είχε αναλάβει την αποκλειστική πώληση σε όλη την κατεχόμενη Ελλάδα των προπαγανδιστικών εντύπων του κατακτητή, των Γερμανών ναζί.(ἀπό ἐδῶ)


Ἔ,ναί,καλῶς ἐνθυμούμην ! Τίς χαροῦλες γιά τόν Πικραμμένο,τόν υἱό τοῦ Ὄθωνος πού συνεργάσθηκε μέ τούς ναζί,πού ἐξέδιδε τήν ναζιστική προπαγάνδα,πῶς μπορεῖ νά τίς αἰτιολογήσῃ κανείς; Προσωπικῶς μία ἀπάντησιν ἔχω : ὅ,τι ἀκριβῶς συμβαίνει μέ τό Ἀδωνάϊ καί τόν Βορίδη καί ὁ νοῶν νοείτω...

Ὁ Καρά-ογλού,ὁ Δαυΐδ τοῦ ΚΙΣ,ὁ Ζέρβας τῆς Θεσσαλονίκης,ἀλλά καί ὁ Μπουτάρ-ογλού πού τοῦ ἔχει δοθῇ καί ἡ περίοπτος θέσις τοῦ προέδρου τοῦ ἱδρύματος τοῦ μουσείου ὁλοκαυτώματος, εἶναι πανευτυχεῖς πού ὁ υἱός τοῦ Ὄθωνος,τοῦ θαυμαστοῦ καί συνεργάτη τῶν ναζί,ἔχει ἀναλάβῃ ἐπικεφαλής ὥστε τό μουσεῖον νά ὁλοκληρωθῇ,τό συντομότερο δυνατόν πού λέει καί ὁ δήμαρχος Θεσσαλονίκης καί στήν καλλίτερη δυνατή θέσιν !



Ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Ντέϊβιντ Σαλτιέλ χαιρέτισε τη στάση και τη θέση της κυβέρνησης και του αντιπροέδρου της, κ. Πικραμμένου,που, όπως είπε, "με την παρουσία του, επιτέλους, δρομολογήθηκαν κάποιες ενέργειες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην απαρχή των εξελίξεων του Εβραϊκού Μουσείου Ολοκαυτώματος... το Μουσείο Ολοκαυτώματος είναι ένα έργο που θα τιμήσει τη Θεσσαλονίκη και η Θεσσαλονίκη θα τιμήσει τους νεκρούς της, διότι ήταν Έλληνες πολίτες οι 50.000 Εβραίοι που εξοντώθηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα και ο ίδιος είναι υπερήφανος που θα γίνει αυτό 75 χρόνια μετά.(ἀπό ἐδῶ)



Τί περισσότερο νά γίνῃ; Μήπως...



Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Τα καϋμένα τα εβραιόπουλα, πρέπει να μάθουν το 2021 πόσοι πρόγονοί τους θυσιάσθηκαν στην Θεσσαλονίκη τους. Γι'αυτό θα τελειώσει το μνημείο τους πολύ γρήγορα, να έχει την ευλογία του Γιαχβέ ο Κούλης με τον Πικρούλη μπροστά. Κι όταν τελειώσει, ο Λευκός Πύργος θα εκμηδενιστεί συγκριτικά με το μνημείο. Κάποιοι είπαν πως θα γιορτάσουμε το '21 τους διαφωτιστές που οργάνωσαν πραξικόπημα εναντίον του σουλτάνου, μα τι είναι αυτό σε σύγκριση με την υπέρτατη θυσία των 50.000 ομοεθνών μας;(ειρωνικό είναι το σχόλιο, απλώς προσπαθώ να καταλάβω την σκέψη τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει ρε παιδιά να ασχολείστε ακόμη?

    Συγγενικό μου πρόσωπο που σπουδάζει Αγγλία, μου λέει τα χειρότερα για τους "αδελφούς" Κύπριους. Έφτασαν δε σε σημείο να λένε ότι είναι Τουρκάλες!! Ειδικά τα δικά μας τα κορίτσια για να τους αποφύγουν.

    Παντού ζέχνουμε και βρωμοκοπάμε. Είναι επειδή γιατί μας χάλασε το χρήμα όλα αυτά τα χρόνια.

    Οι Εβραίοι, τι?? Εμείς είμαστε καλύτεροι??

    Οι Εβραίοι νοιάζονται για τους Εβραίους και καλά κάνουν.

    Εμείς τι κάνουμε? Πουλάμε την πατρίδα μας για τις μκο? Πουλάμε τα νιάτα του τόπου για λίγα ευρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εμεις μην το ξαναπεις αυτοι που κανουν αυτο που λες δεν ειναι Ελληνες,το κρατος που εχουμε και δεν εχουμε δεν ειναι δικο μας ειναι ξενο,ξενοι μας κυβερνουν απο παρα πολλα χρονια,ψαξε στο διαδυκτιο να βρεις στοιχεια των οικογενειων που κυβερνανε την χωρα που μενουμε και θα παθης εγκεφαλικο,δυστυχως ολοι η μαλλον οι περισοτεροι τωρα τα τελευταια χρονια τα μαθαμε,μαθε τα και εσυ και παρε τα χαπια σου ενα ταξι και φευγα.

      Διαγραφή
  3. εβραιουπολις η Θεσσαλονικη τρεχτε Οβριοι ολου του κοσμου εχουμε οικοπεδα με θεα θαλασσα φως νερο τηλεφωνο τσαμπα ειναι τα πληρωνουν τα κοροϊδα οι ΘΕσσαλονικιωτες και οι αλλοι μπετοβλακες απο ολη την Γελλαδα τρεχτε τωρα που γυρναει γιατι ετσι σταματησει μαμησε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι χαζαροι ειναι οι ισμαιλιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Το χαγανάτο των Χαζάρων ήταν πολύγλωσσο και πολυεθνικό. Το μητρικό τους θρήσκευμα ήταν ο Τεγκρισμός όπως και των Βόρειων Καυκάσιων Ούνων και άλλων Τουρκικών φυλών. Το πολυεθνικό ευρύ κοινό του χαγανάτου φαίνεται πως ήταν ένα μωσαϊκό παγανιστών, Τεγκριστών, Εβραίων, Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Ωστόσο, ίσως η κυβερνούσα αριστοκρατία μεταστράφηκε στον Ιουδαϊσμό περί τον 8ο αιώνα για ασαφή αίτια. Μια σύγχρονη θεωρία, ότι ο πυρήνας των Ασκεναζιτών Εβραίων προέκυψε από μια υποθετική διασπορά Χαζάρων Εβραίων, αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από ορισμένους μελετητές και ερευνητές, αλλά υποστηρίζεται από άλλους».
      Λέει τό βικπαίδεια στό λῆμμα Χάζαροι.Τό πιό ἀστεῖο,πού γράφει, εἶναι :
      «η κυβερνούσα αριστοκρατία μεταστράφηκε στον Ιουδαϊσμό περί τον 8ο αιώνα για ασαφή αίτια».

      Ἐμεῖς τί ἀκριβῶς καταλαβαίνουμε;Θά σέ βάλω νά παραλληλίσῃς τήν δημιουργία τῶν Φράγκων καί τῆς Φραγκίας,ἀπό τήν πλευρά τῆς Εὐρώπης,ποιοί τούς δημιούργησαν καί τελικῶς τί ἔχουν ἐπιτύχει.

      Συνεπῶς ἔχουμε ἀπό τήν μέν Εὐρώπη τούς Φράγκους πού ἀπό αὐτούς προέρχονται καί οἱ Κίμβροι Ἄγγλοι (Νορμανδοί),ἀλλά καί,λόγῳ καταγωγῆς (γότθοι,βισιγότθοι,ὁστρογότθοι δῆλα δῆ οὖνοι πού ἀπετέλεσαν τούς Φράγκους) οἱ Γερμανοί.
      Ἀπό τήν πλευρά τῆς Ἀσίας,μέσῳ τῶν Χαζάρων (διάφορα τουρκικά φῦλα+Οὔνους καί πάλιν) ἔχουμε τήν δημιουργία τῆς ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας καί ἐν τέλει τήν τουρκία,σήμερα.Ὅμως λᾶβε ὑπ'ὅψιν σου πώς μέ τήν προπαγάνδα τοῦ Κεμαλισμοῦ περί καταγωγῆς τῶν λαῶν τῆς Κεντρικῆς Ἀσίας καί Ἀνατολίας (Μικρά Ἀσία) ἀπό τούς τούρκους,τήν ἐπιρροή τῆς τουρκίας στά ἐν λόγῳ κράτη.Καί στήν οὐσία ποιοί κατασκεύασαν καί ποιοί ἀφανῶς ἀλλά οὐσιαστικῶς ἐλέγχουν τήν τουρκία; Οἱ ντονμέδες.Οἱ κρυπτό ἑβραῖοι πού ἔχουν ἀσπαστῇ τό ἰσλάμ,κατ'ἐπίφασιν καί ὄχι κατ᾿οὐσίαν.

      Κάτι καταλαβαίνεις τώρα,ἔτσι; Φαντάζομαι ἡ ἐρώτησις «οἱ χάζαροι εἶναι οἱ ἰσμαηλῖτες» δέν ἔχει καμμία ἀξία ὅταν ἡ οὐσία εἶναι :Εἴτε ἰσμαηλῖτες εἴτε ἀσκεναζίμ εἴτε σεφαραδῖτες εἴτε ἰουδαῖοι ἤ ὅ,τι ἄλλο θές νά πῇς,τό ζητούμενον εἶναι: οἱ σιωνιστές ἐπιτυγχάνουν αὐτό ἀκριβῶς πού σχεδιάζουν καί δυστυχῶς,μέσα στά σκοτεινά τους σχέδια εἶναι ὁ ἀφανισμός τῆς Ἑλλάδος καί τῶν Ἑλλήνων.

      Αὐτή εἶναι ἡ τραγική γιά τό Ἔθνος μας πραγματικότης πού δέν μποροῦν νά καταλάβουν οἱ Ἕλληνες καί συνεχίζουν νά ἐπιλέγουν ὡς ἐξουσιαστές τους τούς ἴδιους τούς καταστροφεῖς τους.

      Καλησπέρα Ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  5. Ναι κυρία Πελασγική έτσι είναι.
    Ρε γάμω το φελεκι τους !
    Ποιός Εβραίος "τρώει "ποιον !.
    Και ποιοι φτιάξανε τον σιωνισμό ;
    Οι Ιλλουμινάτοι ;
    Και ποιοι είναι οι Ιλλουμινάτοι ;
    Και ποιοι καθοδηγούν τους Ιλλουμινάτι ;
    Άντε πάλι !Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ.ΦΦΦΦΣΣΣΣ !
    Ο ΟΦΙΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    Ο ΛΕΩΝ Ο Δ',ΗΤΑΝ ΧΑΖΑΡΟΣ.
    ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΥΠΟΓΕΙΑ.ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ,ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ,ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ.ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΧΑΧΑΧΑ !ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΠΟΥ ΧΩΝΩΝΤΑΙ ;
    ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ , ΣΥΜΜΆΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ.
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ.
    ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ,ΔΥΟ ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΤΡΩΝΕ ΑΚΡΙΔΕΣ ,ΣΚΟΥΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΥΦΙΑ.
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ.
    ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΙΑΣ .
    ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ...ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ;
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ,ΜΕ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ :
    Π.Ι.Ν.Δ.Α.Ρ.Ο.Σ
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΑΠΟΡΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΌΓΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΔΡΑΚΩΝ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ,ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ,ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΜΟΥΦΑ ΕΛΛΗΝΑΣ .
    ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΗΡΛΑ !
    Ο ΠΙΠΗΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ,ΑΡΑ Ο ΠΙΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΣ ;
    ΕΑΝ ΕΓΩ ΓΕΝΝΙΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ;ΚΙΝΕΖΟΣ ;
    ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΦΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ".
    ΟΒΡΙΟΙ...ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕΞΗ !
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ.
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ,ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ ,ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.
    Η ΜΑΛΛΟΝ ...ΚΟΠΡΟΦΙΔΟ.
    Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ,ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ,ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΠΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑ.
    ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ ΘΑ ΕΧΗ ΜΕΙΝΗ.
    ΕΞΑΥΛΩΣΗ..
    Ο ΠΑΚΙ ,ΒΑΡΚΑ ,ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕ.ΜΟΥΦΕΣ.
    ΒΑΡΚΑ ,ΜΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΠΑΝΟΚΩΛΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡ ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ,ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή