" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Γιατί ὁ κόσμος χαίρεται καί χαμογελᾶ,πατέρα ;


ο Αλέξης Τσίπρας κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει αστειευόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ο αγαπημένος μου υπουργός είναι ο Βορίδης!».



Δέν ἔκρυψε τήν χαρά καί τήν ἀγάπη του στό δίδυμον τῆς ...ἐπιτυχίας,Ἀδωνάϊ - Βορίδη,τό Ἄλεξ ! Γιατί εἰδικῶς σ᾿αὐτούς,δέν χρειάζεται καί πολύ σκέψιν γιά νά τό ἀντιληφθῇ κανείς...


Οἱ Δούρειοι Ἰπποι τοῦ εθνικισμοῦ ...
Έχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος .

Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ

Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα.

Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική.


Οἱ δράκοι εἶναι ἐδῶ,σάν ἕτοιμοι ἀπό ...καιρό ...! ! !
Ἐπιστολή Βορίδη στό ΚΙΣ (Ἰούλιος 2013) : 

Κύριε Πρόεδρε, Κυρία Γραμματεύ, 
 Δεχθείτε την διαβεβαίωσή μου ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Νέας Δημοκρατίας», ως η μεγαλύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα θα ενεργήσει ό,τι είναι αναγκαίο προκειμένου να υιοθετηθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ήδη υποβληθείσα πρόταση νόμου με την οποία ποινικοποιείται η άρνηση του Ολοκαυτώματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο αντισημιτισμός.

Μετά ἀπό τέτοιες δηλώσεις,ἐκατέρωθεν,πῶς νά μήν χαίρεται ὁ κόσμος καί νά μήν χαμογελᾷ ; 

Μέχρι καί ἡ ...Μελιδώνη,ἔμ.. συγγνώμη,ἡ Μενδώνη θέλω νά πῶ... ! ! ! 

Εἴπαμε,ἦρθαν οἱ Σίνες...Οἱ Σίνες ; ....


(Μάρτιος 2013)
Ο ταχέως αναπτυσσόμενος εβραϊκός πληθυσμός της Ασίας έχει ένα ταλέντο για την εγχώρια καινοτομία. Είμαστε περήφανοι που δημιουργούμε ένα εντατικό χώρο όπου οι Εβραίοι ηγέτες μπορούν να συνεργαστούν, να είναι δημιουργικοί και να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της κοινότητας για την ανάπτυξη και τις παγκόσμιες συνδέσεις για να ενισχύσουν την αναδυόμενη εβραϊκή ζωή σε αυτό το μέρος του κόσμου »(ἐδῶ)


"Η Ασία αποτελείται από μακρόβιες, οργανωμένες εβραϊκές κοινότητες ... στελεχών επιχειρήσεων, επιχειρηματιών, διευθυντών, διπλωματών και καθηγητών σε διεθνή σχολεία και κολέγια. Πολλές εβραϊκές οργανώσεις δραστηριοποιούνται στην Ασία, μεταξύ των οποίων το Chabad, το JDC, το Kehilat Beijing και το κίνημα του προοδευτικού ιουδαϊσμού, μεταξύ άλλων...Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Limmud China και το JDC για να συμπεριλάβουμε τους ταλαντούχους, δημιουργικούς νέους Εβραίους στο διάλογο και τη μάθηση σε θέματα τοπικής, περιφερειακής και παγκόσμιας σημασίας"(ἐδῶ)


(Μάϊος 2012) ...πολλές κινεζικές εταιρείες προσλαμβάνουν λευκούς αλλοδαπούς...έχουν εμμονή με τους εβραίους και πιστεύουν ότι είναι οι πιο έξυπνοι, γι 'αυτό φυσικά προτιμούν να να είναι Εβραίοι...κάποιον που πήγε σε ένα διάσημο πανεπιστήμιο - το Χάρβαρντ, το Γέιλ κλπ.(ἐδῶ)


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Οι Κινέζοι ανέκαθεν ήταν πολύ καλοί στην κρυψίνοια. Αυτά τα επαινετικά γιά τους εβραίους τα λένε τώρα (μέχρι να τους εκμεταλλευτούν), αλλά είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ ξέχασαν τις βουρδουλιές του Ρότσιλντ στα μούτρα των Κινέζων βαστάζων στις αποθήκες του στη Σαγκάη.

    Αν ήμουνα εγώ στη θέση των εβραίων κι έβλεπα Κινέζικα χαμόγελα, θα κουμπωνόμουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί εἶσαι σίγουρος πώς οἱ βουρδουλιές τῶν Ῥότσιλντ εἶναι ...παρελθόν;

      Τί ἔκανε καί κάνει ὁ κομμουνισμός στήν Κίνα; Ὅτι ἀκριβῶς καί στούς Ῥώσσους...Αὐτοκρατορίες καί μάλιστα πολυπληθεῖς ! Πᾶρε τό ὅπιον,πέσε στήν ...νιρβάνα τῆς ἠθικῆς καί ὑλικῆς καταπτώσεως καί θά σοῦ πῶ ἐγώ πώς ἔρχονται τούμπα οἱ κοινωνικές ...ἱεραρχίες...!

      Δέν εἶναι ἀστεῖα πράγματα αὐτά...Τό σχέδιον σατανικόν ! Καί ...πανάρχαιον...

      Νομίζουν οἱ Σίνες...Νομίζουν...

      Ἀγαπητέ Ἰωλκαῖε,Καλησπέρα !

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το φωτορεπορτάζ. Καλύψατε το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή