" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ὑπερηφάνεια,ἡ ἰσλαμοποίησις τῆς χώρας,γιά τόν Κούλη !


«Ούτε φράχτες θέλουμε, ούτε τείχη. Θέλουμε κανόνες. Και θα πάνε σε ελληνικό σχολείο τα παιδιά των προσφύγων. Και εάν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Αυτό είναι το σωστό. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο».(ἐδῶ)


Αυτό είναι το σωστό.


Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά


Καί γι᾿αὐτό τό σιγά-σιγά,ὁ Κούλης :

 «περισσότεροι από 20.000 που αιτούνται άσυλο, θα μετακινηθούν σε 10 Περιφέρειες της ενδοχώρας»

Καί ἔλαβε τά ἀνάλογα ...μέτρα: 

Ανταποδοτικά οφέλη για τους δήμους που θα υποδεχτούν 20.000 αιτούντες άσυλο 

Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται άμεσα να προκηρυχθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως άλλωστε ήδη έχει εξαγγελθεί, το πρόγραμμα για τη φιλοξενία αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία με αντίτιμο 12 ευρώ ανά άτομα την ημέρα για ένα εξάμηνο ή για ένα χρόνο. Στην ανταμοιβή δεν περιλαμβάνονται έξοδα σίτισης ή άλλα έξοδα.


...Οι γενναίες χρηματοδοτήσεις θα προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά και κονδύλια της ΕΕ, με την υπόσχεση ότι δε θα γίνει κανένας ουσιαστικός διαχειριστικός έλεγχος, άρα οι «πρόθυμοι» θα μπορούν να ενισχύσουν άφοβα τους προσωπικούς τους λογαριασμούς!(ἐδῶ)

Γιατί ψηφίσατε,εἴπαμε τήν ΝουΔου,τοῦ Μητσοτάκη; Ἄ,ἐπεί δή εἶναι ...πατριωτικό κόμμα; Μάλιστα ! 


Ἡ Πελασγική 

2 σχόλια:

  1. Νά διαβάσουμε ΑΠΑΝΤΕΣ και ΤΑΧΕΩΣ τήν συνέντευξη του mister Kouli όταν ήταν γύρω στα 20, στον (αριστερό;) δημοσιογράφο Κώστα Μαρδά!
    Γιά να τελειώνουμε πιά!
    Πιό ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ δέν γίνεται!!!!!!!!
    (Δέν είναι άσχετο! Σε τί είδους ομάδα "πολιτικής σκέψεως" συμμετείχε εν μέσω Κατοχής (!) στήν Αθήνα, ο - μετριότατος!- δικηγόρος Κων.Καραμανλής;;; Καί με ποιούς μαζί;)
    Ν ι σ ά φ ι .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τους φιλοξενήσει στο σπίτι του. Το σπίτι μας η Ελλάδα δεν θέλει ούτε τους λαθροεισβολείς ούτε τους προδότες πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή