" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Αὐτό τό ΚΚΕ εἶναι πού σήμερα κυβερνᾷ μέ τήν «μάσκα» τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ...


Περί αυτού πρόκειται.


Ο πρώην "Συνασπισμός" ...Το Λενινιστικό ΚΚΕ-εσωτερικού ...Το ΚΚΕ των "επαγγελματιών επαναστατών" ...Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού ...Το ΚΚΕ, το οποίο - από ιδρύσεώς του - πληρώνεται από ξένους, για να ενεργεί υπέρ των συμφερόντων τους και κανένας φορέας τής κρατικής εξουσίας δεν μπορεί να εισέλθει στο "άβατο" του Περισσού, ώστε να το ελέγξει στα οικονομικά του. Αυτό το ΚΚΕ ανέλαβε να ολοκληρώσει την προδοσία. Απλά, όπως συμβαίνει με όλους τους σοβαρούς "συνωμότες", προστατεύονται, για να επιβιώσουν στο μέλλον. Θα "ξοδέψουν" για την προδοσία το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα προστατεύσουν το ίδιο το ΚΚΕ.


Αυτό είναι το κόλπο. Θα προστατεύσουν την "πληγή", η οποία τους βοηθά να "αρρωσταίνουν" και να ελέγχουν την Ελλάδα. Θα τη διατηρήσουν ατόφια και χωρίς καμία φθορά. Πέρα από ευρωπαϊκούς νόμους και καταδίκες του κομμουνισμού το ΚΚΕ θα συνεχίσει να υφίσταται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα "πουκάμισο" φιδιού που θα θυσιαστεί και το "φίδι" θα συνεχίσει να υπάρχει. Στη χειρότερη γι' αυτούς περίπτωση οι Έλληνες θα "χτυπάνε" και θα καταριούνται κάτι αναλώσιμο, το οποίο δεν έχει καμία αξία για τον ιδιοκτήτη του από τη στιγμή που έκανε τη δουλειά του. Γι' αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ στην ψηφοφορία για το "Μακεδονικό" απείχε ...Απείχε αυτός, ο οποίος δημιούργησε το ζήτημα αυτό, για να έχει "άλλοθι" εκείνος, ο οποίος δρομολόγησε τον "φόνο" ...Απείχε για τις ανάγκες τής "παράστασης", εφόσον όλοι γνωρίζουμε πως, αν χρειαστούν οι ψήφοι του, θα τις δώσει ...Το ίδιο το ΚΚΕ, το οποίο περιφρούρησε τη Βουλή μέχρι να υπογραφούν τα Μνημόνια υποτέλειας.

πηγή
ἀναδημοσίευσις ἀπό : perimajestic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου