" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Θαῦμα μεταχρονολογημένον ἤ ἀλλιῶς πῶς ἕνας λευκός Φινλανδός γίνεται νέγρος ! ! ! Ἰδοῦ ὁ Φιλανδός ἥρωας στρατάρχης Γκούσταφ Μάνερχαϊμ….

Το 2012 κυκλοφόρησε μια ταινία που ονομάστηκε Marshal of Finland («Στρατάρχης της Φινλανδίας»), για τον Φιλανδό ήρωα πολέμου και Πρόεδρο της Φιλανδίας, βαρόνο Gustaf Mannerheim (ΚαρλΓκούσταφ Έμιλ Μάνερχαϊμ, 1867 – 1951). 

Ένας ήρωας που αγαπήθηκε από το λαό της Φινλανδίας για τον πόλεμό του εναντίον των Ρώσων κομμουνιστών που επιτέθηκαν και προσπάθησαν να καταλάβουν τη Φινλανδία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε αυτή τη ταινία, τον Gustaf Mannerheim υποδύεται ένας μαύρος! Ένας Κενυάτης με το όνομα Telley Savalas Oteinno!

Πολλοί Φινλανδοί που έχουν ακόμα υγιή νου ήταν εξοργισμένοι από αυτή την παρωδία της ιστορίας τους. Στην παραγωγή της ταινίας ήταν η YLE, μια φινλανδική κρατική εταιρεία ραδιοτηλεόρασης, που είναι γνωστή ότι είναι εξαιρετικά λίμπεραλ / αριστερή. Και δεδομένου ότι ο Mannerheim έσωσε τη Φινλανδία από τον κομμουνισμό, αυτός είναι ο λόγος που οι λίμπεραλ έκαναν αυτή την ταινία. Σε δημοσκοπήσεις που έγιναν, έως και το 90% των ανθρώπων απάντησε ότι δεν θα παρακολουθούσε αυτή την ταινία γιατί είναι μια παρωδία του ίσως πιο σημαντικού ανθρώπου στην ιστορία της Φινλανδίας. Αν δεν ήταν αυτός, η Φινλανδία θα ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης .

Περισσότεροι από 130. 000 Φινλανδοί και Σουηδοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Φινλανδία από τη Σοβιετική Ένωση, και 774 έχασαν τη ζωή τους  υπερασπιζόμενοι τη Φινλανδία από τη ναζιστική Γερμανία.

Οι αριστεροί στη Φινλανδία προσπάθησαν να προσβάλουν το λαό της Φινλανδίας και για αυτό μετέφεραν την ταινία στην Κένυα. Οι συμμετέχοντες στην ταινία μιλούσαν σουαχίλι (!) και κάποιοι αγγλικά. Οι περισσότεροι από το πλήρωμα παραγωγής ήταν Κενυάτες (ο σκηνοθέτης είναι Κενυάτης, ονόματι Gilbert Lukalia). 

Βέβαια, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, γιατί πλήρωσαν στους Κενυάτες χαμηλότερους μισθούς από ό, τι θα πλήρωναν σε Φιλανδούς ηθοποιούς.

«Ήξερα ότι θα υπάρξει κάποια αντίδραση, αλλά δεν περίμενα αυτή την χιονοστιβάδα», είπε ο παραγωγός Erkko Lyytinen (φώτο).

«Οι περισσότεροι Φινλανδοί είναι πατριώτες, αλλά δυστυχώς κάποιοι είναι εθνικιστές και από αυτούς προέρχονται οι ακραίες αντιδράσεις. Αυτές οι απομονωμένες ομάδες δεν δείχνουν προθυμία να δουν πως είναι η Φινλανδία τώρα. Δεν μπορούν να δουν πώς η Φινλανδία έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο… διεθνής», συνεχίζει ο Lyytinen.

«Μερικές από τις πιο αρνητικές αντιδράσεις δεν προέρχονται από βετεράνους (του πολέμου), αλλά από κάποια παιδιά τους και εγγόνια τους», θρηνεί ο παραγωγός.

Καθώς το σχέδιο μετατροπής των λευκών ευρωπαϊκών κρατών σε πολυφυλετικά μορφώματα εξελίσσεται και ήδη σε πολλές περιοχές και ολόκληρες πόλεις οι γηγενείς Ευρωπαίοι γίνονται μειοψηφία, στα δε νεοταξικά σχολεία κατηχητήρια διδάσκεται ο πολυπολιτισμός και η εθνοφοβία, έρχεται και ο κόσμος του «θεάματος» και της «ψυχαγωγίας» για τις μάζες να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, να πλαστογραφήσουν την ιστορία και εν τέλει να αποκόψουν τους λαούς από την ιστορία τους. Να εισβάλλουν στην συλλογική τους μνήμη, στην παράδοσή τους και στην ταυτότητά τους και να δράσουν αλλοτριωτικά και καταστροφικά.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Όργουελ στο δυστοπικό «1984» περιγράφει έναν κόσμο που η φυλή, η θρησκεία και το φύλο θα πρέπει να εξουδετερωθούν. Ο υπήκοος της Oceania πρέπει να αποκοπεί από το παρελθόν του για καλύτερο έλεγχο του νου...

Ολόκληρη η ιστορία μας κινδυνεύει να γίνει ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί από τις δυνάμεις του σκότους εναντίον μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου