" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Κάνει καί χιούμορ....τό χιούμορ τόν μάρανε τόν προδότη! Μουζάλας: Θά ντύσουμε… τσολιάδες τούς Τούρκους στά νησιά μας...Παναθεμά σας ἀνθέλληνες κωλοαριστεροί

Μουζάλας: Θα ντύσουμε… τσολιάδες τους Τούρκους στα νησιά μας

Πολιτικό σάλο προκαλεί η εγκατάσταση το αμέσως επόμενο διάστημα Τούρκων αξιωματούχων στα νησιά του Αιγαίου, προκειμένου να επιβλέψουν από κοντά την επαναπροώθηση μεταναστών από τα ελληνικά νησιά, ώστε να υλοποιείται μέσα σε 48 ώρες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του STAR και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα. Μάλιστα επιχείρησε να ειρωνευτεί, όσους αντιδρούν.

«Μαζί με την Frontex , υπό την ελληνική αστυνομία, οι Τούρκοι αξιωματούχοι θα κάνουν την καταμέτρηση των μεταναστών, οι οποίοι σε δύο ημέρες θα γυρίσουν πίσω στην Τουρκία. Θα είναι μια διεθνής διαδικασία» είπε ο κ. Μουζάλας.


Στο ερώτημα του Βαγγέλη Γκούμα, «αν οι Τούρκοι αξιωματούχοι θα φορούν στολές», ο υπουργός απάντησε «αυτά είναι σκανδαλιστικές λεπτομέρειες! Πάτε να φτιάξετε εικόνα και δεν είναι καλό! Θα είναι ντυμένοι… τσολιάδες».


ὁ χαφιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου