" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Γράφει ο Αντίοχος.

Σήμερα, 4η Αυγούστου 2014, εμείς οι εθνικιστές γιορτάζουμε! Γιορτάζουμε την εγκαθίδρυση του Εθνικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου 1936, που έκανε πέρα τον παρηκμασμένο παλαιοκομματισμό, που τσάκισε τον ξενόδουλο και ξενοκίνητο κομμουνισμό, μη επιτρέποντάς του να στήσει και σε μας εδώ εμφύλιο πόλεμο, όπως έκανε τότε στην Ισπανία, που κατήργησε την ανεργία, που άσκησε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της χώρας κοινωνική πολιτική, υπέρ των εργατών και των αγροτών, και που δόξασε την Ελλάδα στα πεδία των μαχών! 

Και θα θυμόμαστε και θα τιμούμε πάντα την 4η Αυγούστου, την απαρχή της εθνικής και κοινωνικής αναγέννησης της Ελλάδος και τον πρωτεργάτη της, τον ΑΘΑΝΑΤΟ εις τους αιώνας των αιώνων, Ι. Μεταξά.

images (14)

Πέρυσι, ενώ τα σύννεφα των διώξεων πύκνωναν, η Χρυσή Αυγή θέλησε να τιμήσει αυτή την επέτειο (που όταν θα κυβερνήσει θα την καθιερώσει ως ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ), με μια μεγάλη γιορτή Νεολαίας στην Καλαμάτα. Κι έπεσαν λυτοί και δεμένοι για να την απαγορεύσουν, «με εντολή Σαμαρά»!

Ο ψοφοδεξιός δήμαρχος της πόλης, ο περιφερειάρχης, τα μεταφερόμενα στην πόλη απ’ όλη την Ελλάδα, αφηνιασμένα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά, που δημιούργησαν κλίμα μετακατοχικής κόκκινης τρομοκρατίας και εν τέλει η αστυνομία που την απαγόρευσε και επισήμως.

Γιατί λύσσαξαν τόσο πολύ οι Σαμαροπροδότες και τα τσιράκια τους για μια απλή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης; Γιατί δε θέλουν να ακούγεται το όνομα του Εθνάρχη Ι. Μεταξά;

Είναι απλό: φοβούνται τη σύγκριση! Διότι ο Ι. Μεταξάς ήξερε να λέει «ΟΧΙ». Οι Σαμαροπροδότες ξέρουν να λένε μόνο «ναι»! «Ναι» σε όλα!

images (33)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου