" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, Η ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ

Event organized by New Democracy political Party to support the

Σα να μην έφταναν το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η Κουτζαμάνη, και ο πρώην ΠΡΟ-ΠΟ και νυν Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης Δένδιας, τοποθετήθηκε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, για την υπόθεση της Μανωλάδας.

Έτσι, ο αντιπαθέστατος ανήρτησε το εξής σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Επιμένω: μία ευνομούμενη πολιτεία δεν έχει σύνορα-ξέφραγο αμπέλι, αλλά και δεν επιτρέπει σε κανέναν να πυροβολεί μετανάστες με καραμπίνες». 
Να θυμίσουμε, ότι ο Δένδιας είχε δώσει τότε άδειες παραμονής στους Αφγανοπακιστανούς που είχαν τραυματιστεί από πυρά καραμπινών στις φραουλοκαλλιέργειες της περιοχής.

Άλλος ένας υποκριτής σαν όλους τους υπόλοιπους! Που ανέχτηκε τη μαύρη εργασία παρανόμων «μεταναστών», υπό συνθήκες ρωμαϊκής γαλέρας και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους και τώρα παριστάνει τον τζάμπα μάγκα…

(ΥΓ): Και εν τέλει, δε μπορεί ο εκ των ενορχηστρωτών των πρωτοφανών και παρανόμων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, να μιλάει για… δικαιοσύνη, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου