" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ


XOYNTA

Όπως είναι γνωστό, η ξεφωνημένη μνημονιακή χουντάρα των Σαμαροβενιζέλων έστειλε χθες το μεσημέρι την αστυνομία να σταματήσει την καθ’ όλα νόμιμη πολιτική δράση (μοίρασμα φυλλαδίων) της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή της Ακρόπολης. Είναι, όμως, μόνο των Σαμαροβενιζέλων η χουντάρα ή μήπως είναι ολόκληρου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου; 

 Την απάντηση στο ερώτημα μας δίνει η παρακάτω ανάρτηση της επίσης ιστοσελίδας των ορφανών του Τσαουσέσκου (ΣΥΡΙΖΑ), η οποία δικαιολογεί απολύτως την πρωτοφανή καταστολή και επαυξάνει, προσπαθώντας να την συνδέσει με τα προχθεσινά γεγονότα στο Μαρούσι!
 Ιδού τι γράφουν οι λούστροι του Σαμαρά, της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων:

«Προσαγωγές χρυσαυγιτών στην Ακρόπολη – Οι νεοναζί οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ
Σε 50 προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής προχώρησε η αστυνομία. Μοίραζαν φυλλάδια στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, με τα οποία ισχυρίζονταν ότι η νεοναζιστική οργάνωση υφίσταται «πολιτική δίωξη». Τα μέλη της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου και παραμένουν. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το βράδυ δεκάδες άτομα, που σύμφωνα αυτόπτες μάρτυρες φορούσαν μπλούζες και άλλα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν στην κατάληψη «Παύλου Κουβέλου» στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι. Από την επίθεση σημειώθηκαν τραυματισμοί».

(ΥΓ): Προς ώρας, τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού… Θα ’ρθει όμως και η ώρα της οργής του ελληνικού λαού και τότε θα δούμε που θα κρυφτούνε οι συριζαίοι λούστροι του συστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου