" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΙΣΠΑΝΙΑ: Δήμαρχος λέει ότι ποτέ δεν ήταν πιο δημοφιλής από όταν επέκρινε τους αλλοδαπούς που ζουν «παρασιτικά» με τα επιδόματα του κράτους

Ο δήμαρχος της Βιτόρια, Javier Maroto, έχει δηλώσει ότι είναι "τόσο αληθινό όσο μπορεί να είναι" ότι διάφορες ομάδες όπως οι Μαροκινοί και οι Αλγερινοί "ζουν για τα επιδόματα" που "όλοι" οι πολίτες πληρώνουν για αυτά, και επέμεινε ότι «θέλει αυτό να αλλάξει».

Σε δηλώσεις στο Radio Euskadi, ο Maroto τόνισε ότι ποτέ δεν "είχε τόσο μεγάλη υποστήριξη στους δρόμους", όπως από τότε που έκανε τις δηλώσεις στις οποίες είπε ότι Μαροκινοί και Αλγερινοί «ζουν για τα επιδόματα και δεν θέλουν να εργαστούν».

Για το λόγο αυτό, ο ίδιος επανέλαβε ότι «η πλειοψηφία μερικών ομάδων όπως Μαροκινοί και Αλγερινοί ζουν στη γη μας, ειδικά για τα οφέλη για τα οποία πληρώνουμε όλοι».
«Ξέρω ότι δεν είναι πολιτικά ορθό, αλλά επειδή είναι τόσο αληθινό όσο μπορεί να είναι, εγώ το λέω γιατί θέλω να αλλάξει και να βελτιωθεί. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη υποστήριξη στο δρόμο όσο αυτές τις τελευταίες εβδομάδες», συνέχισε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου