" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μια φωτογραφία που μας κάνει να νοσταλγούμε τα αυτονόητα...Αυτή η υπέροχη φωτογραφία που μας έρχεται από το παρελθόν, αυτή η λιτή φωτογραφία που έχει μια απίστευτη αισθητική μας άγγιξε την ελληνική ψυχή μας καθώς είμαστε ακόμα μαθητές !!!

Μια φωτογραφία η οποία μας κάνει να νοσταλγούμε τα αυτονόητα… δείτε αυτά τα πρόσωπα, δείτε αυτήν την υπέροχη αίθουσα !!!

Άνθρωποι λιτοί, άνθρωποι που σίγουρα είχαν και αυτοί δυσκολίες, ίσως και μεγαλύτερες από τις δικές μας, όμως είχαν κάτι από Ελλάδα πάνω τους … φτωχοί αλλά Έλληνες !!!

Δυστυχώς θα περάσουμε στο σήμερα… ένα σήμερα που εθνικά σύμβολα και ηθικές αξίες μένουν εκτός, ένας λαός που έχασε το πιο υπέρτατο ιδανικό που θα πρέπει να μας ενώνει όλους, το ιδανικό αυτό λέγεται "ΕΛΛΑΔΑ" …

Σήμερα αν κάνουμε τέτοιον στολισμό στην τάξη θα ξεσηκωθούν διάφοροι "προοδευτικοί" μισέλληνες της οπισθοδρομικότητας που θυμίζουν τους νεότουρκους, είναι οι άνθρωποι αυτοί που μας πήγαν πνευματικά πολλά χρόνια πίσω με τις αντεθνικές τους ιδεολογίες… άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν συναισθήματα και αξίες, άνθρωποι προοδόπληκτοι και τσιράκια της παγκοσμιοποιήσης που εμφανίζονται με το προφιλ του "προοδευτικού" και πολεμάνε τέτοιες διαχρονικές αξίες!

Υ.Γ. : Όσο φλύαρος κι αν είμαι, όσο κι αν κουράζω ποτέ δεν θα σταματήσω να βροντοφωνάζω … είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!! 

(http://www.eglimatikotita.gr)ΘΑΝΟΣ
 eleytheroi-ellines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου