" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!



Front de Gauche

Όργανα προώθησης της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης είναι –στην συντριπτική τους πλειοψηφία- οι κυβερνήτες της Ευρώπης. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά δεν πρέπει καθόλου να μας εκπλήσσει η κατάργηση της λέξεως «φυλή» από την γαλλική νομοθεσία!
Έχει, όμως, ιδιαίτερη σημασία η μεθόδευση με την οποία επετεύχθη αυτή η κατάργηση. Την σχετική πρόταση στην γαλλική εθνοσυνέλευση την έφερε το μαρξιστικό Front de Gauche («Μέτωπο της Αριστεράς», συνασπισμός διαφόρων κομματιδίων και οργανώσεων, τύπου ΣΥΡΙΖΑ, με βασική συνιστώσα το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας) και την υποστήριξε το Σοσιαλιστικό κόμμα του Ολάντ. Ο δε κομμουνιστής εισηγητής, Αλφρέντ Μαρί-Ζαν, δήλωσε ότι: «η λέξη φυλή, αυτή η ανώμαλη αντίληψη, που χρησίμευσε ως βάση για τις χειρότερες ιδεολογίες, δεν έχει καμιά θέση στην έννομη τάξη μας».
Και βέβαια, δεν ήταν αυτό το πρώτο νεοταξίτικο μέτρο που ξεκινάει από την αριστερή όχθη του συστήματος. Μην ξεχνάμε τον διαβόητο «νόμο Γκαιϋσσώ», για την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος (με ή άνευ εισαγωγικών…), που πήρε το όνομά του από τον κομμουνιστή τότε υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας. Τον πρώτο σχετικό νόμο που έγινε στην Ευρώπη και που έρχεται κι εδώ με τον περιβόητο «Νόμο του Αίσχους», με εικοσαετή καθυστέρηση.
Να μην παραπονούμεθα, λοιπόν, πως η Ελλάδα είναι «η τελευταία κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη», υπό την έννοια ότι οι κομμουνιστές επιβάλλουν τις απόψεις τους. Και στην υπόλοιπη Ευρώπη έτσι γίνεται, για λογαριασμό του παγκόσμιου αφέντη. Παντού η αριστερά είναι η αιχμή του δόρατος της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης! 
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου