" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ zougla gr: 70% αρνητική η εικόνα του συριζα ...Πάμε για άλλα


Κάποια αποτελέσματα απο την δημοσκόπηση της Zougla gr. που έχουν ιδιαίτερη αξία είναι η γνώμη των ερωτηθέντων για την αξ. αντιπολίτευση ( συριζα) η οποία είναι κατά 70% από αρκετά αρνητική έως πολύ αρνητική. Πράγμα που αποδεικνύει όχι απλά την ανικανότητα του κόμματος των συνιστωσών, αλλά πιστεύω περισσότερο την στάση του περί των θεμάτων των λαθρομεταναστών στην χώρα, τις εθνοπροδοτικές του θέσεις, αλλά και τα πρόσωπα που τον αντιπροσωπεύουν και αποδεικνύονται από ...λίγοι έως τα όρια του γελοίου αγγίζοντας ( για να μην πω τα ξεπερνούν ) !!! 



Άλλο σημείο της δημοσκόπησης είναι η ερώτηση για συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε κυβερνητικό σχήμα όπου η αρνητική απάντηση έφθασε το 60% αποδεικνύοντας ότι όσοι επιλέγουν το Εθνικό Λαϊκό Σύνδεσμο το κάνουν γιατί θέλουν να εφαρμοστεί η πολιτική του κόμματος άμεσα και όχι με μεσοβέζικες λύσεις ! Και σε αυτό αποδεικνύονται οι επιλέγοντες την Χρυσή Αυγή απόλυτοι όπως βεβαίως είναι και οι θέσεις των εκπροσώπων του Λαϊκού Συνδέσμου  κάτι που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή έχει ΑΠΟΛΥΤΑ επιτύχει να το περάσει αυτό προς τους ψηφοφόρους! 



Ακόμη ένα αξιοπρόσεκτο της δημοσκόπησης είναι η εικόνα των πολιτικών που αδυνατούν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στους πολίτες αφού το 43% περίπου θεωρεί πως κανένας από τους υπάρχοντες αρχηγούς δεν είναι ικανός να κυβερνήσει! Με μόλις 27% τον Σαμαρά ( από συνήθεια επειδή είναι πρωθυπουργός - πάντα έτσι απαντούν οι ερωτηθέντες στις δημοσκοπήσεις ) και 10% τον Τσίπρα !


Αλλά εκείνο που πραγματικά είναι ενδεικτικό του μένους που έχουν μέσα τους οι έλληνες πολίτες από τα τελευταία 3 χρόνια της ψευτιάς, υποκρισίας, ρεμούλας,σκανδάλων κυρίως όμως της ΠΛΗΡΩΜΗΣ όλων αυτών που έπεσε με την μορφή της χιονοστοιβάδας των μνημονίων στην πλάτη του ελληνικού λαού, είναι η απάντηση στο ερώτημα αν θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές,  Το 90% που απάντησαν θετικά είναι αποφασισμένο και με " το δάχτυλο στην σκανδάλη"  να " εκτελέσει"  τους Υποκριτές και Φαρισαίους τους ανάλγητους και με φασιστική νοοτροπία κυβερνώντες ! 





ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ : 


Μιλάμε για μεγάλες πλάκες!!! Θάθελα να έβλεπα τα μούτρα του Τούρκογλου, του Τσίπρα, του Κουνέλη, του... πως τον λένε αυτόν τον απίθανο που έβαλαν στο ΚΚΕ; Κουτσο.. τέλος πάντων αυτού χαχαχαχαχα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου