" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τρεις συναντήσεις με εξωγήινους…


Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους, υποστήριξε πρώην σύμβουλος της αμερικανικής κυβέρνησης. 

  Ο 34ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συναντήθηκε με τους εξωγήινους σε μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό το 1954, σύμφωνα με τον λέκτορα και συγγραφέα Timothy Good. 
Ο Eisenhower και άλλοι αξιωματούχοι του FBI λέγεται ότι είχαν οργανώσει τη συνάντηση, με τα διαστημικά πλάσματα, αποστέλλοντας «τηλεπαθητικά μηνύματα»Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τελικά μέχρι και τρεις φορές, στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Holloman και υπήρχαν «πολλοί μάρτυρες».
  
 Οι υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας έχουν κυκλοφορήσει αυξημένες φήμες τους τελευταίους μήνες ότι η συνάντηση μεταξύ του διοικητή και των πλασμάτων από άλλο πλανήτη έχει γίνει στην πραγματικότητα. Αλλά οι ισχυρισμοί του κ. Good, ενός πρώην σύμβουλου του αμερικανικού Κογκρέσου και του Πεντάγωνου, είναι οι πρώτοι που δημοσιεύονται από έναν καταξιωμένο ακαδημαϊκό. 
  
 Μιλώντας στην εκπομπή Opinionated, του Frank Skinner στο βρετανικό δίκτυο επικαιρότητας BBC2, είπε ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν τακτική επαφή με εξωγήινους για πολλές δεκαετίες. 
 "Οι εξωγήινοι έχουν κάνει τόσο τυπική όσο και άτυπη επαφή με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα".
 
 Ερωτηθείς γιατί οι εξωγήινοι δεν πηγαίνουν σε κάποιον «σημαντικό», σαν τον Barack Obama, είπε: 
"Λοιπόν, σίγουρα μπορώ να σας πω ότι το 1954, ο Πρόεδρος Eisenhower είχε τρεις συναντήσεις με εξωγήινους, που πραγματοποιήθηκαν σε ορισμένες βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας συμπεριλαμβανομένης της βάσης Holloman στο Νέο Μεξικό". Πρόσθεσε ότι υπήρχαν «πολλοί μάρτυρες»
  
Ο Eisenhower, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 1953 έως το 1961, είναι γνωστό ότι είχε μια ισχυρή πίστη στη ζωή σε άλλους πλανήτες. Ο πρώην στρατηγός πέντε αστέρων στο Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών που διοικούσε τις Συμμαχικές Δυνάμεις στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν επίσης πρόθυμος στην επέκταση του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ. 
  
Η συνάντησή του με τις κοσμικές μορφές ζωής λέγεται ότι έλαβε χώρα, ενώ αξιωματούχοι είχαν πει ότι ήταν σε διακοπές στο Palm Springs, στην Καλιφόρνια, τον Φεβρουάριο του 1954. Η πρώτη συνάντηση υποτίθεται ότι έλαβε χώρα με τους εξωγήινους οι οποίοι ήταν «Σκανδιναβοί» στην εμφάνιση, αλλά τη συμφωνία τελικά «υπέγραψε» με μια φυλή που ονομάζεται «Alien Greys».
 
  Ο κ. Good πρόσθεσε: "Γνωρίζουμε ότι κατά 90% όλες οι εκθέσεις UFO μπορούν να εξηγηθούν με όρους συμβατικούς. Ωστόσο, θα έλεγα ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν δει το πραγματικό πράγμα".
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου