" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ισλαμιστής, θαυμαστής του Κεμάλ και των τουρκικών Ε.Δ. υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ!


Η φωτο είναι από την α΄σελίδα του Ερχάν Ιμάμογλου στο facebook


Τελικά στη ΝΔ πρέπει να έχουν σοβαρό πρόβλημα στην επιλογή των υποψηφίων βουλευτών. Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι εκτός από την περίπτωση Συμπιλίδη, αλλά και των τριών εν ενεργεία βουλευτών (ο ένας υφυπουργός) που παραιτήθηκαν και δεν θα είναι υποψήφιοι (αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στο κόμμα από το 1974), τώρα επέλεξαν ως υποψήφιο βουλευτή στο νομό Ροδόπης έναν φανατικό ... ισλαμιστή, θαυμαστή του Κεμάλ Ατατούρκ και της ισχύος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, τον Ερχάν Ιμάμογλου!
Δεν πρόκειται για τα συνήθη εξτρεμιστικά φυντάνια της μειονότητας, πρόκειται για κάτι πολύ πιο σοβαρό, ας πούμε θεωρείται ο άνθρωπος του "Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας" του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Με σπουδές στην Βρετανία (...) και με σημαντική οικονομική επιφάνεια.
Το να πούμε ότι είναι "μειωμένου εθνικού φρονήματος" (και όταν λέμε "μειωμένου εθνικού φρονήματος" εννοούμε ελληνικού εθνικού φρονήματος, γιατί τουρκικού φρονήματος απ'ότι βλέπουμε από την σελίδα του στο facebook http://www.facebook.com/#!/imamogluerhan, δόξα τον Αλλάχ, ο άνθρωπος διαθέτει άφθονο), μάλλον δεν θα αποτελούσε είδηση. Και μάλιστα είναι και θαυμαστής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων: Την φωτογραφία της α'σελίδας την πήραμε από την σελίδα του στο facebook!
Αλλά όπως προείπαμε δεν είναι ένας απλός εξτρεμιστής της μειονότητας (στην μεγάλη της πλειοψηφία αποτελείται από νομοταγείς και ελληνικού φρονήματος ανθρώπους, η οποία κατατρομοκρατείται από το τουρκικό προξενείο).
Είναι ένας σκληρός ισλαμιστής, που το πρώτο πράγμα που διαβάζει κανείς στην σελίδα το στο facebook είναι ότι η θρησκεία του είναι το ... Ισλάμ!
Βέβαια, επειδή οι εξτρεμιστές της μειονότητας είναι κεμαλικού φρονήματος, μας ενημερώνει απαντώντας στο ερώτημα του facebook "Άτομα που εμπνέουν τον χρήστης Ερχάν", ποιον νομίζετε ότι επιλέγει; Τον σφαγέα του Ελληνισμού και πολλών άλλων εθνών που κατοικούσαν στην Τουρκία, τον Κεμάλ Ατατούρκ του οποίου και έχει βάλει και την φωτογραφία!
Δηλαδή για να καταλάβουμε καλά, στη ΝΔ επέλεξαν ως υποψήφιο βουλευτή του κόμματος σε έναν ευαίσθητο νομό, έναν ισλαμιστή, θαυμαστή του Κεμάλ Ατατούρκ, αλλά και fun των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε; Και μη χειρότερα (που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα τα αποφύγουμε...)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου