" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!...

..Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασχοληθεί πλέον με τα προβλήματα της μειονότητας στην Θράκη μας 
(Παναγία μου )

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ισχυρίστηκε ότι ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, του είπε προσωπικά ότι: 
«Θεού θέλοντος θα μπορούμε πλέον να ασχοληθούμε και με τα δικά σας προβλήματα. Ήρθε πλέον η σειρά σας».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν σε τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποίησε την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Αρτί-Εκσί» του Ράδιο «Σίτι», που εκπέμπει από την Κομοτηνή, μετέφερε το ευχάριστο νέο ότι λόγω της παραίτησης του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από το αξίωμά του, θα έχουμε την ευκαιρία να τον βλέπουμε συχνότερα δηλώνοντας: «Από εδώ και στο εξής θα μπορούμε να βλέπουμε τον κο Παπανδρέου πιο συχνά. Θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα».
Όπως δήλωσε ο Αχμέτ Χατχηοσμάν, είχε την ευκαιρία να έχει σύντομη συνομιλία μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της οποίας του είπε: «Θεού θέλοντος θα μπορούμε πλέον να ασχοληθούμε και με τα δικά σας προβλήματα. Ήρθε πλέον η σειρά σας».
Το απόσπασμα της εκπομπής «Αρτί-Εκσί» του Ράδιο Σίτυ, στο οποίο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν πραγματοποιεί τις εν λόγω δηλώσεις έχει ως εξής: «Από εδώ και στο εξής θα μπορούμε να βλέπουμε τον κο Παπανδρέου πιο συχνά. Θα έχουμε αυτή την ευκαιρία. Ο νέος Πρωθυπουργός, θα ασχοληθεί φυσικά με τους Υπουργούς ή με τα προβλήματα της χώρας. Ο κος Παπανδρέου, ως αρχηγός κόμματος θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται πιο συχνά στην Αθήνα, θα έχουμε δηλαδή την ευκαιρία να τον βλέπουμε πιο συχνά.
Εγώ, Θεού θέλοντος, θεωρώ την περίοδο ευνοϊκή. Διότι, την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ, του δώσαμε συγχαρητήρια. Βγάλαμε και αναμνηστική φωτογραφία μαζί του μπροστά στον ξένο Τύπο. Εκεί μας σύστησε ως «δύο βουλευτές από τη μειονότητά μας» ενώ είχαμε και εκεί την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια σύντομη συνομιλία μαζί του στα πλαίσια της οποίας μας δήλωσε: 
«Θεού θέλοντος θα μπορούμε πλέον να ασχοληθούμε και με τα δικά σας προβλήματα. Είναι πλέον η σειρά σας». Αυτό θα πρέπει να το δηλώσουμε ανοιχτά. Ο Πρωθυπουργός μας έκανε τις εξής δηλώσεις, με τον εξής τρόπο.
Μακάρι για όσο διάστημα διαρκέσει η προεκλογική περίοδος, 3 μήνες θα είναι αυτοί, πέντε, έξι, ένας χρόνος; Να έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε συχνότερα τον Πρωθυπουργό μας, ο οποίος επέδειξε ευαισθησία στο θέμα αυτό. Θεού θέλοντος, μέσα στο διάστημα αυτό, οι προσδοκίες μας θα βρουν ανταπόκριση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου