" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το καζάνι είναι έτοιμο να σκάσει, κύριοι...

Ή δεν θα υπάρξει καν κυβέρνηση και η χώρα θα οδεύσει άμεσα σε εκλογές ή θα έχουμε μία κυβέρνηση χωρίς κανένα μέλλον, ούτε καν 90 ημερών στην καλύτερη περίπτωση, για αυτό το μόρφωμα που πάει να σχηματιστεί με το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και την Γερμανία να θέλει να τοποθετήσει επικεφαλή του τον Λουκά Παπαδήμο.

Κατ'αρχήν υπάρχει πλέον η εκκρεμότητα της 6ης δόσης. Ο Α. Σαμαράς δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Μπορεί να έχει κάνει πίσω μέσα σε μία εβδομάδα σε πολλά πράγματα αναφορικά με όσα διακήρυττε μόλις μία εβδομάδα πριν, αλλά τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση.

"Δεν τον σηκώνει το κλίμα", για άλλες υποχωρήσεις, όχι μόνο μέσα στο κόμμα του, αλλά γενικότερα στην ελληνική κοινωνία που κατά 80% βλέπει αυτό που προσπαθεί να της επιβάλει μια μικρή ξεπουλημένη μειοψηφία πολιτικών και οικονομικών παραγόντων.

Μόνο και μόνο ότι προσπαθούν να τοποθετήσουν έναν "στυφό" τραπεζίτη επικεφαλή της χώρας, ο οποίος μάλιστα έχει την απαίτηση να κυβερνήσει (!) ενώ τουλάχιστον το ένα από τα δύο μέρη της νέας κυβέρνησης (ΝΔ) αναφέρεται σε μία διεκπεραιωτική κυβέρνηση με ορίζοντα άμεσων εκλογών, λέει πολλά για τους εντελώς διαφορετικούς στόχους των συνιστωσών αυτής της κυβέρνησης.

Mέσα σε όλο αυτό το πολύ άσχημο σκηνικό δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι κάτω από τα πόδια κυβέρνησης και ηγεσίας Ν.Δ., βράζει ένα καζάνι: Οι πολίτες και ολόκληρη η κοινωνία, το οποίο είναι έτοιμο να σκάσει...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου