" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τρεις βουλευτές επαναφέρουν τα «αμαρτωλά» CDS

Το θέμα των «κερδοσκοπικών παιχνιδιών των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της Ελλάδας» επαναφέρει με επερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο ο βουλευτής της ΝΔ κ. Παναγιώτης Καμμένος, μόνο που αυτή την φορά το κείμενο συνυπογράφουν και οι κ.κ. Κυριάκος Βελόπουλος (ΛΑΟΣ) και κ. Ιωάννης Δημαράς (ανεξάρτητος).
Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος ήδη από τις 26.05.2011 είχε καταθέσει ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων για το θέμα των CDS, επανήλθε στις 05.08.2011 αλλά όπως αναφέρει «παραδόξως απορρίφθηκε κατά παράβαση του κανονισμού».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος ισχυρίζεται ότι :  
«το 2009 το ταχυδρομικό ταμιευτήριο αγοράζει τα επίμαχα CDS , τα οποία στη συνέχεια ακολουθούν μια πορεία γεμάτη από πλήθος ερωτηματικών που ταυτίζονται με τις αποκαλύψεις για την προσχεδιασμένη είσοδο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τρόικα.
Την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξύφαινε εν κρυπτώ με το Διοικητή του ΔΝΤ , Ντομινίκ Στρος Καν – όπως ο ίδιος παραδέχτηκε- το σχέδιο παράδοσης και υποταγής της χώρας ,η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε στην πώληση των CDS, ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών γνώριζε το τί θα επακολουθούσε.
Είναι προφανές ότι κάποιοι κύκλοι κερδοσκοπικοί γνωρίζουν τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης και έτρεξαν να τοποθετηθούν έγκαιρα πριν τη δημοσιοποίηση των κυβερνητικών επιλογών , οι οποίες εκτίναξαν τα spreads και κατά συνέπεια δημιούργησαν τεράστια υπερκέρδη σε αυτούς που αγόρασαν τα CDS.
Σήμερα οι κερδοσκόποι και οι Brokers τους επιχειρούν να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας του τόπου ως σενάριο συνομωσίας και επιστημονικής φαντασίας.
Η παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας με τα ενυπόθηκα δάνεια είναι υπαρκτή και η αναζήτηση και αποκάλυψη της αλήθειας αποτελεί εθνική υπόθεση και εθνικό καθήκον».

αναδημοσίευση από :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου