" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Στην Αθήνα γερμανός υπουργός με σχέδιο πτώχευσης!

Παρ' όλες τις διαβεβαιώσεις Βενιζέλου (δείτε πιό κάτω την συνέντευξη τύπου των 13:15, σήμερα) κάτι μάλλον του έχει ...διαφύγει (;) ή κάτι άλλο μας ...κρύβει;
Λέει λοιπόν το αποκαλυπτικό άρθρο: 
 
Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φ.Ρέσλερ μας επισκέπτεται με έτοιμο σχέδιο χρεοκοπίας αλλά και με το περίφημο πια σχέδιο Μάρσαλ.
 
Το σχέδιο Ρέσλερ προβλέπει :


- Άμεση εκκίνηση διαδικασίας χρεοκοπίας μόλις η Ελλάδα σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος της
- Ταυτόχρονα θα περιοριστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και πρώτα πρώτα η δημοσιονομική πολιτική
- Την χρεοκοπία θα ''τρέξει'' ανεξάρτητο σώμα που θα αναλάβει και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας


Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το ανεξάρτητο αυτό ευρωπαικό όργανο που θα αναλάβει την χρεοκοπία μας πιθανότατα θα μετεξελιχθεί σε Ευρωπαικό ΔΝΤ και θα μας συντηρεί στη ζωή με δάνεια, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ συμφωνήσουν σε νέο μεγάλο ''κούρεμα'' οι πιστωτές μας.

Εαν δεν συμφωνήσουν σε νέο ''κούρεμα'' τότε αποχαιρετάμε τα ''ασημικά'' μας, γιατί οι ξένοι αποκτούν αυτομάτως δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του Δημοσίου.

Το αντίδοτο της πτώχευσης θα είναι το σχέδιο ''Μίνι Μάρσαλ''

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung γράφει επίσης πως στη τσάντα του γερμανού υπουργού θα υπάρχει και ένας δεύτερος φάκελος με τον φιλόδοξο τίτλο ''Σχέδιο Μάρσαλ για την ενίσχυση και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας''.

Πηγές από το Βερολίνο κάνουν λόγο για σχέδιο-φωταντίγραφο όσων εφαρμόστηκαν στην πρώην Ανατολική Γερμανία.
Πριν δηλαδή έρθουν οι γερμανικές επενδύσεις στη χώρα μας, θα πρέπει να έχουν πατήσει πόδι, και δεν γράφουμε μπότα λόγω συνειρμών, οι Γερμανοί τεχνοκράτες στο Ελληνικό Δημόσιο και στα υπουργεία αναλαμβάνοντας όλες τις ιδιωτικοποιήσεις.

πηγή 

Διαβάστε επίσης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου