" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το " Γουδή" σας περιμένει !!!

Η Είδηση : 
Νεκρός 53χρονος οικοδόμος και συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, ο 53χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με κολπική μαρμαρυγή και τελικά απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς. Εισαγγελική παρέμβαση διατάχθηκε για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 16 τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Συνάμα, ένας ακόμη άνδρας έχει τραυματιστεί σοβαρά και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω πτώσης από ύψος, όμως το υπουργείο Υγείας δεν επιβεβαιώνει τις φήμες ότι ο σοβαρά τραυματίας είναι κλινικά νεκρός.

Ναι, ο πρώτος νεκρός διαδηλωτής της "κρίσης" είναι αλήθεια! Και ίσως πιθανώς να υπάρξει κι' άλλος. Μακάρι βεβαίως να μην συμβεί κάτι τέτοιο !!! Πάντως όπως και νάχει το γεγονός είναι πως η αρρωστημένη αυτή κατάσταση φαίνεται να εξελίσσεται όλο και χειρότερα! 
 Δυστυχώς αυτή η τραγική πραγματικότητα που δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να αλλάξει πρός το καλύτερο, δεν αγγίζει καθόλου την κυβέρνηση και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος,βεβαίως. Και όταν λέμε καθόλου το εννοώ στην κυριολεξία! Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσεις την βλακεία(; ή προδοσία) του ΓΑΠ που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα ψηφισθεί το βρωμερό πολυνομοσχέδιο!  Έτσι λοιπόν είχε ραντεβού σήμερα με την κ. Κατσέλη για να την πείσει, όπως έκανε και με την Βάσω η οποία μετά την συνάντηση δήλωσε πως πείσθηκε να ψηφίσει "ναι" για να πάρουμε την 6η δόση και να ...σωθούμε!!!  
Βέβαια εχθές στο άρθρο που έγραψα έκανα λόγο για την τρικυμία εν κρανίω του ΓΑΠ, αλλά σήμερα και μετά την επιμονή της Κατσέλη να το καταψηφίσει, έχουμε και την απατεωνιά του Βενιζέλου που έκανε λόγο για οριακές μεταβολές στο άρθρο 37 !!! Μ΄άλλα λόγια η συνταγή έχει ώς εξής: Υποκρισία στο έπακρο σημείο μόνον και μόνον για να δικαιολογήσουν το "ναι" τους !!! 
Πάντως για ένα να είναι σίγουροι πως απόψε και μετά από τον θάνατο του 53χρονου διαδηλωτή, όλοι εκείνοι που θα ψηφίσουν αυτό το εξάμβλωμα απλά έχουν κατοχυρώσει μια θέση στο σύγχρονο " Γουδή" !!!

Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου