" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Θ.Πάγκαλος: Μου αφαίρεσαν τίτλο που δεν ήξερα ότι είχα

Ειρωνική, απαξιωτική και με περίεργους συνειρμούς ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην απόφαση του ΔΣΑ να του αφαιρέσει τον τίτλο του επιτίμου δικηγόρου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του περί των αμοιβών τους.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, ερωτηθείς για την απόφαση, θυμήθηκε ότι είναι η δεύτερη φορά που διαγράφεται, καθώς επί δικτατορίας του αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια και τότε, όπως είπε, ο Δικηγορικός Σύλλογος έσπευσε να τον διαγράψει.
 Μάλιστα χαρακτήρισε κωμωδία την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς όπως είπε ο κ. Πάγκαλος, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, που του αφαίρεσε τον τίτλο, τον οποίο επίσης δεν ήξερε ότι κατείχε.
Συνεχίζοντας, σε ειρωνικό ύφος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε την «ελπίδα» να μην του κόψουν και τη δικηγορική σύνταξη την οποία λαμβάνει….. αν κι έπαψε να δικηγορεί από το 1981, τασσόμενος, όπως είπε, υπέρ του ασυμβίβαστου με την πολιτική!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου