" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Δεν λέμε στον κόσμο όλη την αλήθεια για την οικονομία!»

Το ένα χαστούκι μετά το άλλο δέχεται ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Την ώρα που επικρατεί έντονος προβληματισμός στο εσωτερικό της κυβέρνησης για την πορεία της οικονομίας με φόντο και τη σημερινή υποβάθμιση της S&P ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος εξαπολύει βόμβα λέγοντας ευθέως ότι η κυβέρνηση δεν έχει πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την οικονομία.
Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο Ράδιο 9 και στην εκπομπή του Δημήτρη Σταυρόπουλου και του Δήμου Βερύκιου είπε:


«Με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ως δεδομένα, πάσχουμε στην Ελλάδα σε αυτή τη στιγμή της κρίσης από έλλειψη πεποίθησης γι’ αυτό που κάνουμε. Πολλές φορές έχω πει και το έχω πεί και τις τελευταίες ημέρες γιατί κρίνω ότι αυτές τις απόψεις που έχω, να τις διατυπώσω δημοσίως και πάρα πολύ έντονα. Επιμένω σταθερά στη θέση μου ότι αυτή την κρίση που περνάει η Ελλάδα, δεν θα την ξεπεράσει αν η κυβέρνησή της έχει ενοχικό πολιτικό λόγο, δεν έχει δηλαδή εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνει και θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο στη θέση αυτού που κάνει. Πράγματι όλοι οι υπουργοί θα θέλαμε να δίναμε εισόδημα στον κόσμο. Αυτό επειδή δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση, η χώρα είναι σε κρίση, θα πρέπει οι προσπάθειες που κάνουμε για να βγει η χώρα από την κρίση, να υποστηρίζονται από όλους μας σθεναρά, να είμαστε όλοι μπροστά χωρίς κανένας να ντρέπεται να αντιμετωπίσει τους πολίτες, κάτι το οποίο δεν γίνεται, εάν δεν πούμε στον κόσμο ολόκληρη την αλήθεια για το ποια είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας!»
Επίσης σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν κάποιοι πρέπει να πάνε σπίτι τους ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να βγει μπροστά αφού πει όλη την αλήθεια για τα οικονομικά της χώρας στον κόσμο. Μάλιστα τόνισε ότι η αλήθεια δεν λέγεται με δόσεις και πρέπει να ειπωθεί ολόκληρη και επιτόπου και τώρα. Επεσήμανε δε, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές.


Από :  Πρώτο Θέμα ( protothema.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου