" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Αποτεφρωτήριο νεκρών στη Θεσσαλονίκη

Αποτεφρωτήριο νεκρών σκοπεύει να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη, ο νέος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Mega. Με αυτή του την πρόθεση ωστόσο αναμένεται να προκαλέσει νέο επεισόδιο στις σχέσεις του με τον μητροπολίτη Ανθιμο, καθώς ο δεύτερος είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει στα σχέδια περί αποτεφρωτηρίου.
Μιλώντας συγκεκριμένα για την κόντρα του με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε τα όσα λέγονται για τις μεταξύ τους σχέσεις "ατυχές περιστατικό" αν και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ "και καρδιακός του φίλος".


Ωστόσο, υπογράμμισε ότι θα ζητήσει τη συνεργασία του Άνθιμου για τις δράσεις που γίνονται για τους άπορους και τους τοξικομανείς.
Όσον αφορά στις δηλώσεις Ψωμιάδη, ο οποίος ζήτησε από τον μητροπολίτη "να δώσει συγχωροχάρτι" στον νέο δήμαρχο, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι χάρηκε για αυτή τη συνάντηση και για τα όσα ειπώθηκαν, διότι αυτό δείχνει διάθεση συμφιλίωσης.


Από : Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου