" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

15 Αὐγούστου , ἔρχεται ἡ δεύτερη εἰσβολή στήν Ceuta

 ...καταδικασμένοι τρομοκράτες ήταν μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων από τήν Αφρική  που εισέβαλαν στον ισπανικό θύλακα ...

... καταρτίζονται σχέδια για μια ακόμη μαζική διέλευση των συνόρων στις 15 Αυγούστου...


 Τοῦ Tyler Durden

Οι σκηνές από την εισβολή στη Ceuta ήταν βαθιά ανησυχητικές, καθώς 60.000 άνδρες, κυρίως στρατεύσιμης ηλικίας, πολλοί από τους οποίους δεν μετέφεραν προμήθειες, πέρασαν από το Μαρόκο στον ισπανικό θύλακα. Η εισβολή σήμανε συναγερμό σε όλη τη Δύση, ενισχύοντας τις ανησυχίες ότι η ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun , υπάρχουν νέες ανησυχίες ότι μια δεύτερη εισβολή στη Ceuta θα μπορούσε να απέχει «λίγες μέρες», καθώς το μέσο ενημέρωσης επικαλείται διαδικτυακές αναρτήσεις που προειδοποιούν ότι μπορεί να είναι η «τελευταία ευκαιρία» τους [λαθρομετανάστες] να εισέλθουν στην Ευρώπη.

Elon Musk : Ουάου, η κατάσταση στην Ισπανία φαίνεται τρελή!

Elon Musk : Αστειεύομαι, αυτό είναι το πραγματικό πλάνο...

Το πρακτορείο συνέχισε:

Αυξάνονται επίσης οι φόβοι ότι καταδικασμένοι τρομοκράτες ήταν μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που εισέβαλαν στον ισπανικό θύλακα την περασμένη εβδομάδα, αναφέρουν δημοσιεύματα.

. . .

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η χερσόνησος θα μπορούσε να δει ξανά σκηνές χάους στους δρόμους, καθώς καταρτίζονται σχέδια για μια ακόμη μαζική διέλευση των συνόρων στις 15 Αυγούστου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτήσεις φαίνεται να σχεδιάζουν μια ακόμη καταιγίδα στις ακτές της Θέουτα, με ένα μήνυμα να αναφέρει: «Όλα θα φανούν εκείνη την ημέρα».

Ένας άλλος φαίνεται να ζητά τη δημιουργία μιας ομάδας στο WhatsApp, λέγοντας: «Το ραντεβού μας είναι στις 15/08/2026».

Η εισβολή ώθησε την Ιταλία να αναστείλει τις συμφωνίες Schengen με την Ισπανία και να ασφαλίσει τα σύνορά της, ενώ 22 ηγέτες της ΕΕ απαίτησαν « άμεση δράση » για την αντιμετώπιση της απειλής για την εθνική ασφάλεια. Η Mette Frederiksen της Δανίας, η Giorgia Meloni, ο Friedrich Merz, της Γερμανίας και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποίησαν:

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε οι ανεξέλεγκτες μαζικές διελεύσεις, η εργαλειοποίηση της μετανάστευσης ή άλλες υβριδικές απειλές να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η παράνομη είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δυνατή».

Οι αναφορές που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι ο ισχυρισμός του Ισπανού πρωθυπουργού Pedro Sánchez (ανήσυχου σοσιαλιστή) ότι οι μετανάστες είχαν απελαθεί από τη Ceuta μπορεί να μην αντικατόπτριζε πραγματικά την κατάσταση. Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση .

Ἀπό : zerohedge.com


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. ΕΑΝ ειχαμε προβλεψει πως καταφεραν να μετατρεψουν σιγα κι σταθερα τις Ευρωπαικες και δυτικες κοινωνιες σε μητριαρχικα θυλακια (στρατιωτικη εκδοση του ορου αυτου), ΔΕΝ θα ειχαμε επιτρεψει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να εχει πολιτικη ισχυ η μοντερνα λευκη γυναικα, αυτο το ΑΝΙΣΟΡΟΠΟ πραγμα.

    Οτι αποδομει συστηματικα ΟΛΕΣ τις δυτικες και Ευρωπαικες κοινωνιες συμπεριλαμβανομενο και τον θεσμο της Δικαιοσυνης, εχει ερθει στην πλειονοτητα του απο την ασκηση της πολιτικης ισχυς του γυναικειου φυλου.

    Modern women WHAT A FCKN MISTAKE !!

    και εδω ειιναι η ουσια του θεματος.

    ΔΕΝ φταιει η γυναικα!
    Διοτι η γυναικα ως ανθρωπος ΔΕΝ κατεχει στρατηγικη σκεψη, αφησαμε ανθρωπους που δεν ειναι αξιοι να υπολογισουν τι εστι πολιτικη ισχυ να αποφασιζουν για κοινωνικα και πολιτικα θεματα.

    Το φταιξιμο ειναι ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ανδρικου(;;) φυλου !
    Εμεις φταιμε, διοτι πιστεψαμε στην μαλθακοτητα της ευημεριας και απο ανδρες γιναμε απλα χρειραγωγημενα αρσενικα.

    Παραδειγματος χαρην.
    Εαν δωσω σε ενα ανηλικο παιδι ενα περιστροφο οπλισμενο, να παιξει, θα φταιει το παιδι εαν πυροδοτησει το οπλο και σκοτωθει το ιδιο ή καποιος αλλος;;
    Προφανως και οχι, αυτος που φταιει εξ ολοκληρου και με τον νομο περα απο την ηθικη του θεματος, ειμαι σε απολυτο βαθμο ΕΓΩ ο ιδιος που εδωσα αυτο το ΦΟΝΙΚΟ οπλο στο παιδι.

    Το ΙΔΙΟ ειναι και η πολιτικη ισχυ.
    Ειναι ενα ΦΟΝΙΚΟ οπλο με το οποιο ξεκληριζεις ολοκληρους λαους μπορεις χρεοκοπησεις ενα ολοκληρο κρατος μαζι και τις αγεννητες γενεες, να αλλαξεις την φυση μιας κοινωνιας απο ομαλη και πατριαρχικη σε μια πουστλε και ανωμαλη να αντικαταστησεις εναν ολοκληρο λαο. Και η μοντερνα γυναικα ειναι το παιδι που κραταει αυτο το ΦΟΝΙΚΟ οπλο εναντιον του Ευρωπαικου και Ελληνικου πολιτισμου !!

    Οι Λακεδαιμονιοι/Δωριεις οπως και οι Αρκαδες/Μυκηναιοι ειχαν αντιληφθει κατι απλο.
    "Εκαστος στο ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες του" -

    Γυνακα και Ανδρας ΔΕΝ ειμαστε το ιδιο ον, ανηκουμε στο ιδιο γενος αλλα διαφερουμε ο ενας απο τον αλλο οπως διαφερει η νυχτα απο την ημερα ενω και οι δυο αυτες περιβαλλοντικες μεταλαξεις ανηκουν στην ιδια φυση, ομως διαφερουν σχεδον 180 μοιρες η μια απο την αλλη !!

    Ανδρες και γυναικες διαφερουμε σε τετοιο βασικο βαθμο που σκεφτομαστε διαφορετικα αναζητουμε αλλες αξιες στην ζωης μας, για να ειμαστε υγιεις τρεφομαστε διαφορετικα, κατεχουμε διαφορετικο συστημα επιβιωσης.

    Ενω ο μοντερνος κοσμος ενας μητριαρχικα καθοδηγουμενος κοσμος, η λεξη "ισοτητα" ειναι η νεα θρησκεια, ο νεος "θεος" του μοντερνου κοσμου.

    Κατι ειχε πει ο Αριστοτελης οτι δεν υπαρχει τιποτε πιο ανισο απο την στιγμη που προσπαθεις να ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ την ισοτητα.

    Αλλα τα ΛΑΚΙΣΜΕΝΑ διποδα του μοντερνου δημοκρατικου κοσμου την εχουν δει ενας μικρος θεος και ασκουν κοινωνικη μηχανικη γιατι ετσι γουσταρουν οι φιλελε και οι δημοκρατες γμτ το κερατο που τους γεννησε !



    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή