" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ἑτοιμαστεῖτε νά ζήσετε ἕνα « ἐπικίνδυνο Καλοκαίρι»

Γράφει ὁ 
Pepe Escobar

Η πλουτοκρατία πιστεύει ότι μετά μπορεί να εξαγοράσει τα πάντα για ψίχουλα, ενώ οι μύγες γεννούν ακόμα αυγά σε ευρωπαϊκά πτώματα .

Έτσι ο Le Petit Roi ( ὁ μικρός βασιλιᾶς, ἀλλά θά μποροῦσε νά μεταφραστῇ καί ὡς " σκατόπαιδο" ) στο Παρίσι έπαθε συντριβή, όπως αναμενόταν άλλωστε, στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. Εν τέλει προκήρυξε πρόωρες βουλευτικές εκλογές, διαλύοντας την Εθνοσυνέλευση σε μια πράξη τυφλής, παιδαριώδους εκδίκησης κατά των Γάλλων πολιτών, επιτιθέμενος στην ουσία, στον θεσμό της γαλλικής δημοκρατίας.

Αυτό ούτως ή άλλως δεν σημαίνει πολλά, γιατί τα όρια της  «ελευθερίας, της ισότητας, της αδελφότητας» έχουν από καιρό σφετεριστεί από μια σκληρή ολιγαρχία.

Ο δεύτερος γύρος αυτών των πρόωρων γαλλικών εκλογών θα είναι στις 7 Ιουλίου – σχεδόν συμπίπτει με τις βρετανικές πρόωρες εκλογές στις 11 Ιουλίου, και μόνο λίγες μέρες πριν από την αργή αστική καταστροφή που θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

Τα σαλόνια του Παρισιού έχουν πάρει φωτιά από ίντριγκες για το γιατί ο μικρός Ρότσιλντ με ένα σύμπλεγμα Ναπολέοντα πετάει όλα του τα παιχνίδια από το καροτσάκι τώρα επειδή δεν παίρνει αυτό που θέλει.

Τελικά αυτό που πραγματικά λαχταρά είναι να γίνει «Πρόεδρος Πολέμου» – μαζί με το πτώμα από τον Λευκό Οίκο, τον Starmer στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Rutte στην Ολλανδία, την Τοξική Mέδουσα von der Lugen στις Βρυξέλλες, τον Tusk στην Πολωνία, χωρίς να χρειάζεται να δώσει λόγο στον γαλλικό λαό.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Le Petit Roi θα αντιμετωπίσει την πραγματική προοπτική να γίνει ένας κουτσός Πρόεδρος που πρέπει να υπακούει σε ένα δεξιό κοινοβούλιο. Η φήμη πού βγήκε από το Μεγάρου των Ηλυσίων πως θα λειτουργούσε παρορμητικά, μεταφέροντας την εντύπωση ότι μπορεί να παραιτηθεί ( αργότερα διαψεύστηκε). Ωστόσο, αν ο Le Petit Roi τρέξει στον πόλεμο με τη Ρωσία, κανένας Γάλλος πολίτης δεν θα τον ακολουθήσει, και λιγώτερο απ᾿όλους  ο – θλιβερός – γαλλικός στρατός.

Μεγαλύτερα πράγματα όμως παίζονται. Μετά τα – ευοίωνα – μηνύματα που άλλαξαν το παιχνίδι προς την Παγκόσμια Πλειοψηφία που βγήκαν στο φώς από το φόρουμ της φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης την περασμένη εβδομάδα, στηριζόμενα στο άνοιγμα και την ενσωμάτωση, η συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών BRICS 10 στο Νίζνι Νόβγκοροντ πήρε τη σκυτάλη στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ τόνισε τρία βασικά σημεία:
  1. «Οι χώρες του Παγκόσμιου Νότου δεν θέλουν πλέον να εξαρτώνται από τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά και τις ιδιοτροπίες της Δύσης».
  2. «Όλοι γνωρίζουν ότι οι χώρες BRICS χρησιμεύουν ήδη ως η ατμομηχανή της παγκόσμιας οικονομίας».
  3. «Εμείς [στη συνάντηση των ΥΠΕΞ των BRICS] τονίσαμε την ανάγκη για συνεπείς προσπάθειες για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, όπου η ισότητα των ανεξάρτητων κρατών θα είναι το κλειδί».
Τώρα συγκρίνετε το με τη συρρικνούμενη συνεδρίαση της G7  που έγινε αυτή την εβδομάδα στην Απουλία στη νότια Ιταλία: το ίδιο παλιό τραγούδι, από μια «νέα σκληρή προειδοποίηση» προς τις κινεζικές τράπεζεςΜην κάνετε δουλειές με τη Ρωσία ή αλλιώς!») έως θορυβώδεις απειλές κατά στρατηγικής συνεργασίας Κίνας-Ρωσίας.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, επιπλέον σχέδιο για την απομάκρυνση των τόκων από τα τεράστια, παγωμένα/κλεμμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία με σκοπό την αποστολή τους στη χώρα 404. Η ίδια η Toxic Medusa ανακοίνωσε ότι η χώρα 404 θα λάβει 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τα έσοδα από κλεμμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία από την ΕΕ τον Ιούλιο, το 90% από αυτά για αγορά όπλων.

Όσον αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Kurt Campbell – τον ​​άνθρωπο που εφηύρε την αφανισμένη «pivot to Asia» (  Σημ. Πελ. "Πυξίδα προς την Ασία", η αμερικανική στρατιωτική και διπλωματική "στροφή", ή "επανεξισορρόπηση", προς την Ασία έγινε δημοφιλής λέξη-κλειδί μετά την συγγραφή από την Χίλαρι Κλίντον του "Αμερικανικού Αιώνα του Ειρηνικού", στο Foreign Policy...)   κατά τη θητεία της Harpy ( Ἄρπυα) Hillary Clinton στις αρχές της δεκαετίας του 2010– είχε ήδη προωθήσει ότι η Ουάσιγκτον θα επιβάλει κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες και τράπεζες για τις σχέσεις του Πεκίνου με τον ρωσικό στρατό- βιομηχανικό συγκρότημα.

Ψεύτικες σημαίες και τέλεια συμμετρία

Με πολλές μετρήσεις, η Ευρώπη πρόκειται να καταρρεύσει/εκραγεί όχι με ένα χτύπημα, αλλά με ένα αγωνιώδες κλαψούρισμα ανά πάσα στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες. Είναι ζωτικής σημασίας να θυμόμαστε ότι οι πρόωρες εκλογές στη Γαλλία και τη Βρετανία θα συμπέσουν επίσης με τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 Ιουλίου – όπου η ρωσοφοβία που τροφοδοτείται από πολεμοχαρείς θα φτάσει σε παροξυσμό.

Μεταξύ των πιθανών σεναρίων, θα πρέπει να αναμένεται κάποιο είδος ψευδούς σημαίας που θα ρίξουν το φταίξιμο κατηγορηματικά στη Ρωσία. Θα μπορούσε να είναι ένα συμβάν Franz Ferdinand.( η δολοφονία στο Σεράγιεβο του Αυστριακού Αρχιδούκα Φερδινάνδου που πυροδότησε τόν Α΄Π.Π.)  ένα συμβάν αλά Κόλπο του Τόνκιν. ή ακόμα και USS Maine πριν από την αμερικανο-ισπανική πολεμική στιγμή.

Το γεγονός παραμένει ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα επιβιώσουν αυτοί οι «ηγέτες» σε όλο το NATOstan και ο ταπεινός πράκτορας της MI6 με ένα πράσινο ιδρωμένο μπλουζάκι στο Κίεβο είναι η κατασκευή ενός casus belli.

Εάν όντως συμβεί αυτό, μπορεί να προταθεί μια ημερομηνία: μεταξύ της δεύτερης εβδομάδας του Ιουλίου και του τέλους Αυγούστου. και σίγουρα όχι αργότερα από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Ο Οκτώβριος θα είναι πολύ αργά: πολύ κοντά στις αμερικανικές εκλογές.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το Summer of Living Dangerously.

Εν τω μεταξύ, η Αρκούδα δεν είναι ακριβώς σε χειμερία νάρκη. Ο Πρόεδρος Πούτιν, πριν και κατά τη διάρκεια του φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, εξήγησε πόσο «συμμετρική» θα είναι η απάντηση της Μόσχας στις επιθέσεις του Κιέβου με χρήση πυραύλων NATOstan - που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υπάρχουν τρία μέλη του NATOstan που προμηθεύουν πυραύλους με βεληνεκές 350 km και άνω: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία.

Έτσι, μια «συμμετρική» απάντηση θα σήμαινε ότι η Ρωσία θα παρέχει στα έθνη του Παγκόσμιου Νότου προηγμένα όπλα ικανά να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά σε κόμβους της Αυτοκρατορίας των Βάσεων.

Και εδώ είναι οι κορυφαίοι υποψήφιοι για να λάβουν αυτά τα όπλα – όπως συζητήθηκε εκτενώς όχι μόνο στα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και στους διαδρόμους του φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

Δυτική Ασία: Ιράν (το οποίο ήδη τα έχει). Συρία (τα χρειάζεται πολύ). Υέμενη; Το Ιράκ (θα ήταν πολύ χρήσιμο για τον Hashd al-Shaabi) και τη Λιβύη.

Κεντρική, Βορειοανατολική, Νοτιοανατολική Ασία: Αφγανιστάν, Μιανμάρ (αυτά τα δύο ήταν παρόντα στην Αγία Πετρούπολη) και Βόρεια Κορέα.

Λατινική Αμερική: Κούβα, Βενεζουέλα και Νικαράγουα (απλώς κοιτάξτε την τρέχουσα ρωσική επιδρομή στην Καραϊβική).

Αφρική: Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Κονγκό, Αιθιοπία, Σομαλία, Νότιο Σουδάν και Ζιμπάμπουε (απλώς δείτε την πρόσφατη αφρικανική περιοδεία του Λαβρόφ).

Ο κύριος Ζιργκόν λέει γεια

Και αυτό μας φέρνει την ευχάριστη υπόθεση μιας ρωσικής ναυτικής δύναμης που βρίσκεται στην Καραϊβική, με επικεφαλής τη φρεγάτα Admiral Gorshkov με οπλισμό με υπερηχητικούς πυραύλους και το πυρηνικό υποβρύχιο Καζάν.

Ο απαραίτητος Αντρέι Μαρτιάνοφ σημείωσε πώς το Gorshkov «μεταφέρει 32 Onyx, Zircon, Kalibrs και Otvet. Αυτοί είναι οι πιο προηγμένοι και θανατηφόροι πύραυλοι κρουζ στην ιστορία, με σοβαρή γενεαλογία μάχης. Το Kazan, το οποίο είναι SSGN της κατηγορίας Yasen, φέρει επίσης 32 VLS και, επιπλέον, έχει 10 σωλήνες τορπιλών που μπορούν να πυροβολούν όχι μόνο τορπίλες».

Λοιπόν, αυτή η ναυτική δύναμη προφανώς δεν είναι εκεί για να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Μαρτιάνοφ εξηγεί ότι «ενώ και οι δύο μπορούν να χτυπήσουν όλες τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ και του Καναδά, δεν είναι εκεί για αυτόν τον λόγο. Ο Θεός φυλάξοι, αν πρόκειται για πραγματικό Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχουν πολλοί Bulavas, Avangards, Sarmats και Yarse για να ασχοληθούν με αυτήν την τρομακτική επιχείρηση. Όχι, τόσο το Γκορσκόφ όσο και το Καζάν είναι εκεί για να δείξουν ότι μπορούν να φτάσουν σε οποιοδήποτε μαχητικό πλοίο ή σκάφος στρατηγικής θαλάσσιας ανύψωσης που μεταφέρει οποιαδήποτε στρατιωτική μάχη από τη Βόρεια Αμερική στην Ευρώπη, σε περίπτωση που κάποιος τρελός αποφασίσει να επιβιώσει από έναν συμβατικό πόλεμο με τη Ρωσία το 404. ”

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι αφού περάσει χρόνο στην Αβάνα, η ναυτική δύναμη θα παραμείνει στην Καραϊβική για μια σειρά ασκήσεων – και θα συνοδεύεται από άλλα σκάφη του Ρωσικού Ναυτικού. Θα παραμείνουν σε αυτά τα νερά μέχρι το τέλος του The Summer of Living Dangerously. Σε περίπτωση που κάποιος μανιακός έχει φανταχτερές ιδέες.

Εν τω μεταξύ, η πιθανή κλιμάκωση προς τον θερμό πόλεμο στην Ευρώπη προχωρά αμείωτη, με το ΝΑΤΟ μέσω της επιληπτικής του πλάκας από νορβηγικό ξύλο να αλλάζει ριζικά τους καθιερωμένους κανόνες των πολέμων με αντιπροσώπους με το ένα ανόητο ξέσπασμα μετά το άλλο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) είναι ήδη ικανές, μέσω του ΝΑΤΟ, να καταστρέψουν τόσο στρατιωτικούς όσο και πολιτικούς ρωσικούς πόρους – αποθήκες πετρελαίου, αεροδρόμια, ενεργειακές εγκαταστάσεις, σιδηροδρομικούς κόμβους, ακόμη και συγκέντρωση στρατευμάτων. 

Όλοι και ο διπλανός του θα περιμένουν τις «συμμετρικές» απαντήσεις.

Για όλους τους πρακτικούς σκοπούς, η κρίσιμη απόφαση έχει ληφθεί από την εξέχουσα πλουτοκρατία που πραγματικά εκτελεί την παράσταση: να εξαναγκάσει την Ευρώπη σε πόλεμο κατά της Ρωσίας. Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από όλα τα ρητορικά kabuki για ένα «στρατιωτικό Σένγκεν» και ένα Νέο Σιδηρούν Παραπέτασμα από την Αρκτική μέσω των τσιουάουα της Βαλτικής μέχρι τη μανιασμένη Πολωνία.
Η πλουτοκρατία πιστεύει ότι μετά μπορεί να εξαγοράσει τα πάντα για ψίχουλα, ενώ οι μύγες γεννούν ακόμα αυγά σε ευρωπαϊκά πτώματα .

Ἀπό : unz.com


Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Το 2007 στο Μοναχο ο Πουτιν ειχε προειδοποιησει οτι εαν η Δυση δεν λογικευθει και συνεργασθει με την Ανατολη ωστε να βρεθουν τροποι συμβιωσεως, τοτε το μονο που μενει ειναι αμοιβαια καταστροφη.

    Οι Ευρωπαικες Δυναμεις εχουν μεινει στο δογμα προβολης ισχυος (κατι που ισχυε για κανα δυο αιωνες, αλλα σημερα ειναι ενας θορυβωδης αδειος τενεκες).

    Μενει επομενως η Αμερικη (ΗΠΑ) ως ηγετης και αρχηγος τη Δυσεως,
    και η οποια ελεω Τζου Γιορκ και σατανικης Ντι ΣΙ εχει παγιδευσει τον απλο αμερικανο σε μια αορατη σκλαβια.

    Το μονο που καταλαβαινει ο απλος αμερικανος ειναι να παιρναει καλα
    απο οτιδηποτε αλλο δεν καταλαβαινει γρι,

    Εδω στην Ελλαδα εχουμε τον Κασσε με τον Ταηλερ ο οποιος θελει να μετατρεψει τις Σπετσες σε Martha's Vineyard ενω ο κοσμος καιγεται και η Kennedy Clan δεν υπαρχει.




    Αντε ρε τραβα και ριξε κανα Boogie Woogie με τον Ταηλερ να γελασει
    λιγο το χειλι μας. https://www.youtube.com/watch?v=Oxck8IsFR9Y

    Καλησπερα με ηρεμιαν ψυχης τε και πνευματος,








    ς ηγετης και αρχηγος της Δυσεως. Αυτη η Αμερικη ελεω Τζου Γιορκ
    και σατανικης Ντι ΣΙ εχει παγιδευςει τον απλο Αμερικανο σε μια αορατη σκλαβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...θελει να μετατρεψει τις Σπετσες σε Martha's Vineyard...

      Ἔλα ; Χά,χά χα ! Δέν ἔχει καί τήν καλλίτερη ἱστορική κληρονομιά τό συγκεκριμένο νησάκι τῆς ἀνατολικῆς ἀκτῆς τῶν ΗΠΑ.
      Βεβαίως ἔχει κάτι τό "τραβηχτικό" δέν ξέρω ὅμως γιατί. Ἤ μπορεῖ καί νά ὐποτεύομαι ἀλλά ἄσε ...

      Ὅμως τό ἄρθρο ἀρσενικοῦ γένους μοῦ ἄρεσε ...

      Γιατί ἀσχολεῖσαι μαζύ τους ὅμως ; Μ᾿ἔκανες νά διαβάζω γιά τό νησί καί τό Chappaquiddick incident.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
    2. Ώρε φίλε...τί μέ θύμισες...
      (λίγο σεξουλιάρικο βέβαια, αλλά τόπ όφ δέ τόπ συνάμα αγνότατον, έν συγκρίσει μέ τά σημερινά Κακοήθη)
      -------------------------------
      ...when she boogie (she do the tube snake boogie)
      ..well now boogie little babe - (boogie woogie all night long)
      https://www.youtube.com/watch?v=8Tjy3uzhVwk

      Υγιένετε

      Διαγραφή
  2. .........ελεω Τζου Γιορκ και σατανικης Ντι ΣΙ εχει παγιδευσει τον απλο αμερικανο σε μια αορατη σκλαβια............

    Σοφα λογια αγαπητε Ahoy και μου δινεις την ευκαιρια σχετικα με την ..."αορατη σκλαβια" του μεσου αμερικανου να προσθεσω εδω εναν συνδεσμο που εξηγει λεπτομερως και με αποδεικτικα στοιχεια, ΠΩΣ δουλευουν οι αχρειοι εβραιοι εις βαρος ολης της ανθρωποτητας κρυπτομενοι πισω απ' τους Αμερικανους.

    https://www.unz.com/pgiraldi/israels-control-over-america-grows-ever-stronger/

    Μεχρι και "ειδικους ατομικους κατασκοπους/σπιουνους ενος αλλου κρατους" εχουν "εγκαταστησει 24/7" οι εβραιοι στον σβερκο καθε ενος εκλεγμενου Βουλευτη και Γερουσιαστη στις ΗΠΑ εν ειδει "baby sitter", οπως μας εξηγει ο εμπειρος και πρωην αμερικανος αναλυτης της CIA, κ. Φιλιππος Γκιραλντι.
    Κι αν το κανουν αυτο στην Αμερικη, τι μας κανει να πιστευουμε οτι δεν κανουν τα ιδια ΚΑΙ στην Ευρωπη, συμπεριλαμβανομενης ΚΑΙ της Ελλαδος. (Τα ονοματα Γεωργιαδης και Βοριδης (και οχι μονον) σας λενε τιποτα;)
    Εχουμε φτασει στο σημειο, ωστε η ψειρα οχι μονο να εχει ανεβει στο γιακα αλλα να ....κομπαζει κιολας διοτι ειναι ψειρα, οπως λεει και ο λαος.

    Θα συνιστουσα στην αγαπητη διαχειριστρια, να ριξει μια ματια στο παραπανω αρθρο του κ. Γκιραλντι και αν το θεωρησει σημαντικο θα μπορουσε να το μεταφρασει αναρτωντας το, στην σελιδα της.

    Χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://x.com/latinopoulou/status/1802682943569019232

    Η Λατινοπούλου σφόδρα εναντίον του europride
    ( ενω οι πατριωτάρες ολων των κομμάτων no problem)
    Αντε τωρα στις επόμενες εθνικές να πεις στον άλλον μην ψηφίζεις Αφροδίτη γιατι ειναι του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί νά σοῦ πῶ Γρηγόριε,ὁ καθείς μυαλό ἔχει καί μπορεῖ νά κρίνῃ ἐάν κάποιος/α /ο ἀκολουθεῖ τό Σύστημα, ἐξυπηρετεῖ τό Σύστημα, προωθεῖται ἀπό τό Σϋστημα ἤ τίποτε ἀπ᾿ὅλα αὐτά καί εἶναι ἕνας ἀγνός ἀγωνιστής καί πράττει ἀναλόγως.

      Προσωπικῶς, ὅπως ἀκριβῶς τά εἶχα ᾿πεῖ τό 2000 γιά τόν Καρατζαφέρη πώς ὥς βγαλμένος μέσα ἀπό τά σπλάχνα τῆς νουδου, πού ἀπό τήν πρώτη στιγμή δέν ἔκρυψε τήν συμπάθειά της καί τήν παντί τρόπῳ συνεισφορά της πρός τήν Ἀριστερά,δέν μπορεῖ νά εἶναι τίποτε διαφορετικό πέρα ἀπό μία πατερίτσα τοῦ πολιτικοῦ συστήματος :
      « ...Τήν ἵδρυσιν τῆς Νέας Δημοκρατίας ἐπέβαλεν ἐθνική ἀνάγκη ! Νέες ἰδέες,νέα προβλήματα,νέες ἀνάγκες ἔχουν ἀνακύψει τόσο στήν Ἑλλάδα ὅσο καί διεθνῶς... Ἐγκατέστησα σέ καίριες θέσεις πρόσωπα πού μόνο ὡς κομματικοί φίλοι μου δέν μποροῦν νά θεωρηθοῦν...» ( Κων/νος Καραμανλῆς ἱδρυτής τῆς ΝΔ , Νοέμβριος 1974)
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/07/blog-post_63.html
      Καί ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2021/10/blog-post_8.html

      Τά ἴδια ἀκριβῶς θά λέω καί γιά τήν ἐν λόγῳ κυρία. Γιατί νά δῶ κάποια διαφορά ὅταν βλέπουμε μπροστά μας τόν θηλυκό Καρατζαφέρη ;

      Ἀπορῶ γιατί ξεχνᾶτε τόσο εὔκολα ; !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
    2. Oxi δεν ξεχνάω τιποτα
      ισα ισα που δημοσιευσα οτι ηταν υπερ των εμβολιων, υπερ των λαθρο να πηγαινουν στα νησιά κλπ
      οτι το συστημα απο 0,5 την εβαλε στην βουλη σε ενα μήνα

      Το σχολιο μου το ακριβως αντιθετο στοχευει
      η σιωπή των αλλων πατριωταραδων...εκανε την Λατινοπουλου Μπουμπουλινα

      Διαγραφή
  4. ..ΆΡΑ ΛΟΙΠΌΝ, ΕΛΉΛΥΘΕΝ Η ΏΡΑ ΤΣΉς ΦΟΒΕΡΆς ΚΑΊ ΤΡΟΜΕΡΆς ΕΠΙΘΈΣΕΩς ΤΏΝ ΠΟΛΥΕΓΧΡΏΜΩΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΊΔΩΝ ΚΙ ΟΜΟΎ, ΌΛΩΝ ΤΏΝ ΛΟΙΠΏΝ ΕΣΟΧΏΝ ...
    ..Η ΠΟΛΥΈΝΤΡΥΠΟς ΆΦΤΗ ΔΥΤΙΚΙΆ ΟΜΟΒΡΟΝΤΊΑ, ΘΈΝΆ'ΝΑΙ ΣΥΝΆΜΑ ΤΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΙΆ.
    ΓΙ'ΑΦΤΌ ΚΑΊ ΜΕΊΣ -ΑΣΦΑΛΏς Κ'ΟΊ ΧΕΖΜΕΝΤΈΔΕς ΟΙ ΡΏΣΟΙ- Τ'ΟΜΟΛΟΓΆΜΕ -ΣΈΤΆ ΊΣΑ- ΠΩς ΧΕΣΤΉΚΑΜΕ ΑΠΆΝΩ ΜΑΣ...ΜΠΡΡΡΡ... ..Ό ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΤΡΌΜΟΣ ΛΈΜΕ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέχεια απο το προηγούμενο

    Θα συμφωνήσω με τον τίτλο του αρθρου και
    θα σημειώσω οτι το woodstock της ομοφυλοφιλίας στην Θεσσαλονίκη ξεκινά με το τριήμερο Πεντηκοστής και Αγιου Πνεύματος
    Η σιωπή των εκκλησιαστικών ( με τους πολιτικούς δεν ασχολούμαι ) γι αυτή την ευθεία βλασφημία ...θα πέσει φωτιά και θειάφι ( το λες και επιστημονικά = πυρηνικά )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γρηγόριε,τά ἔχομε πολλάκις γράψει,ἡ χώρα μας εἶναι,ἴσως ἡ πιό νεοταξίτική χώρα στόν κόσμο. Λέω ἴσως γιατί Καναδᾶς καί Αὑστραλία μᾶλλον ἔχουν τά πρωτεῖα.
      Καί δέν εἶναι μόνον ἡ παρούσα κυβερνησις πού τό ἀποδεικνύει ἀκολουθώντας ὅλες τίς ἐπιταγές τῆς ΝΤΠ,ἀλλά καί τά λοιπά κόμματα τοῦ συνταγματικοῦ τόξου. ( Γιά τήν κυρία πού λόγῳ τῆς διαφωνίας της μέ τό παρδαλογλέντι,σοῦ φαίνεται κάτι ἰδιαίτερον,τά λέω πιό πάνω)

      Τό αὐτό ἰσχύει καί γιά τούς κρατούντες στόν χῶρο τῆς Ἐκκλησίας.
      Τό χειρότερο ὅμως ξέρεις πιό εἶναι ; Μᾶλλον ξέρεις,ἀφοῦ τόσες πολλές φορές τό ἔχω ἐπισημάνει : Ὁ ἁπλός κόσμος πού ὄχι μόνον ἀποδέχεται ὅλες τίς νεοταξίτικες ἐπιταγές,ἀλλά τίς υἱοθετεῖ,τἰς κάνει κτῆμα του καί διαμορφώνεται ἀναλόγως. Αὐτό κάθε πατέρας καί μητέρα τό μεταφέρει στά παιδιά του καί μαζύ μέ τήν ἀνάλογη προπαγάνδα πού δέχεται ἀπό τήν ἐξουσία δέν μᾶς ἀφήνει καμμία ἀπορία γιά τό μέλλον αὐτῆς τῆς χώρας.
      Θά σοῦ δώσω ἕνα παράδειγμα. Ἕνα τοπικό μαγαζί ( καφέ-ἑστιατόριο-μπάρ) ὀνόματι " Σκαρπέτα" ( ἔχουν οἱ χωριαταραίοι, μέ καταγωγή ἐξ Ἄργους, κόλλημα μέ τίς ξένες ὀνοματοδοσίες,ἕνα 2ο κατάστημα πού ἔχουν στό χωριό τους τό Ἄργος, τό λένε "Ἐρνεστο" ) , αὐτό λοιπόν γιά τά 2α γενέθλιά του, ἔβγαλε αὐτή τήν ἀφίσα :
      https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0aW7bj8qNMpatUa3vsh1ENRhAKxwrh2nmL1tTnuiFezZaVDtjC46vGaCyjcMpY2Bnl&id=100082909433894

      Λοιπόν, τί ἔχεις νά πῆς ; Πές μου ἄν ἀξίζει νά σωθῇ αὐτή ἡ κοινωνία. Ἡ δυτική κοινωνία, αὐτή ἡ προσωποποίησις τῆς φρανκιστικῆς, σαμπατιστικῆς " φιλοσοφίας". Ὄχι δέν ἀξίζει. ΟΧΙ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  6. ''Πές μου ἄν ἀξίζει νά σωθῇ αὐτή ἡ κοινωνία. Ἡ δυτική κοινωνία, αὐτή ἡ προσωποποίησις τῆς φρανκιστικῆς, σαμπατιστικῆς " φιλοσοφίας". Ὄχι δέν ἀξίζει. ΟΧΙ !''

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ
    φωτιά και θειάφι που λέγαμε...πυρηνικά για τους μορφωμένους

    Απάντησα και στο παραπάνω δεν ξερω αν ηρθε
    Το σχόλιο στοχευει στους ανάξιους του πατριωτικού χώρου που έκαναν την Λατινοπουλου να φανταζει Μπουμπουλινα

    Υγ αν βρεθει το προηγουμενο σχολιο μην το ανεβασεις καθοτι απαντησα εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι, τώρα τό ξεκαθάρισες τό τί ἐνοοῦσες. Εἶπα κι᾿ἐγώ, ὁ Γρηγόριος ἕνα ἄτομο μέ τόσες γνώσεις τά λέει αὐτά ; Ἔτσι μπράβο !

      Ὅπως θά ἔχης καταλάβει ἀποφεύγω ν᾿ἀσχολοῦμε μέ τά τῆς ἑλλαδικῆς. Δέν ἔχει καμμία οὐσία,καμμία ἀξία. Τώρα μπορεῖ κανείς νά καταλάβῃ αὐτό πού ἔλεγαν κάποτε "ψωροκώσταινα" ἐννοώντας τήν φτώχια μέ ὅ,τι ἔφερνε μαζύ της. Ἔ, λοιπόν ἡ σύγχρονη πνευματική φτώχεια εἶναι τό πλέον χαρακτηριστικό τῆς χώρας αὐτῆς. Καί τό πῶς τούς ἀρέσει νά τήν προωθοῦν εἶναι τό κάτι ἄλλο. Ψωροκώσταινα τοῦ Πνεύματος ! ( Καί μόλις πέρασε ἡ τιμητική Του ἡμερα. )

      Συνεπῶς, ἀδιαφορῶ γιά τήν κάθε Λατινοπούλου καί τήν ἐπανάληψιν τῆς πολιτικῆς θεατρικῆς παραστάσεως. Κυττᾶμε μπροστά,προσπαθοῦμε ν᾿ἀνοίξουμε τά πνευματικά μας μάτια καί ὅποιος θέλει ἀκολουθεῖ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γρηγόριε !

      Διαγραφή