" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Τζώρτζ Μπούς : ὁ Ζελένσκυ εἶναι ὁ Οὐΐνστον Τσώρτσιλ τῆς ἐποχῆς μας

Ο εγκληματίας πολέμου ( Τζώρτζ Μπούς) είπε ότι ήταν τιμή του που είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να ευχαριστήσει τον Ζελένσκι για τη «δέσμευσή του στην ελευθερία».

Σε μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το "Προεδρικό Κέντρο Μπους" ανέφερε ότι : 
 «είχα την τιμή να περάσω λίγα λεπτά μιλώντας με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, τον Ουίνστον Τσόρτσιλ της εποχής μας ,σήμερα το πρωί. 

Ευχαρίστησα τον Πρόεδρο για την ηγεσία του, το παράδειγμά του και τη δέσμευσή του για την ελευθερία, και χαιρέτισα το θάρρος του ουκρανικού λαού».

Ο Μπους είπε ότι ο Πρόεδρος Ζελένσκι «με διαβεβαίωσε» ότι η χώρα του δεν θα αμφιταλαντευτεί στον αγώνα της ενάντια στη «βαρβαρότητα και επιθετικότητα» του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Υποστήριξε επίσης ότι οι Αμερικανοί εμπνέονται από το σθένος και την ανθεκτικότητα της Ουκρανίας. «Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των Ουκρανών καθώς υπερασπίζονται την ελευθερία τους», είπε.

Ο Ζελένσκι είπε ότι ήταν «μεγάλη τιμή» που γνώρισα τον Μπους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην Αμερική για την υποστήριξή της στην Ουκρανία και υπενθύμισε τη «συμπάθεια που ένιωθαν οι Ουκρανοί» προς τους πολίτες των ΗΠΑ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001, τότε που ο Μπους ήταν πρόεδρος.

Οι δυο τους έμοιαζαν να τα πηγαίνουν περίφημα και ο Ζελένσκι είπε ότι τώρα κάλεσε τον Μπους να επισκεφθεί την Ουκρανία.

ἀπό ἐδῶ


Ο Τζορτζ Μπους χαιρετίζει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως τον «Ουίνστον Τσόρτσιλ της εποχής μας»


....Το ουσιαστικό γεγονός για τον Winston Churchill είναι ότι ο πατέρας της μητέρας του ήταν ο Leonard Jerome (πρώην Jacobson, 1818-1891) κερδοσκόπος και συνέταιρος του August Belmont (το γένος  Shoenberg 1813-1890), ο οποίος ήταν ο κύριος Αμερικανός εκπρόσωπος του Rothschild.

Ο γάμος της Jennie Jerome με τον Randolph Churchill, τον δεύτερο γιο του δούκα του Marlborough, ήταν ένας βολικός, χαρακτηριστικός πολλών ενώσεων ανάμεσα σε κόρες Εβραίων χρηματιστών και σπάταλων Βρετανών αριστοκρατών.

Προφανώς, οι ενστάσεις του Marlborough ξεπεράστηκαν με μια προίκα 50.000 λιρών, αξίας περίπου πέντε εκατομμυρίων δολαρίων σήμερα. Παρόλα αυτά, δεν παρευρέθηκαν στον γάμο τον Απρίλιο του 1874 και η Δούκισσα αναφέρθηκε στον νεαρό Ουίνστον, που γεννήθηκε επτά μήνες αργότερα, ως «τυχάρπαστο».

Οι βιογράφοι τείνουν να περιγράφουν τον Τσόρτσιλ ως όχι εντελώς «Άγγλο» και να χρησιμοποιούν εβραϊκά στερεότυπα. Για την πρόωρη γέννηση του Τσόρτσιλ, ο Γουίλιαμ Μάντσεστερ λέει: «Ποτέ δεν μπορούσε να περιμένει τη σειρά του». (" The Last Lion ", σελ. 108)

 Ο Ουίνστον έγινε επιτυχημένος συγγραφέας σε ηλικία 24 ετών και υπουργός του υπουργικού συμβουλίου στα 33. Η άνοδός του υποβοηθήθηκε από τις στενές σχέσεις της μητέρας του με τον κύκλο των Ρότσιλντ, ιδιαίτερα με τον πανίσχυρο τραπεζίτη Έρνεστ Κασέλ...


Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ που οδήγησε τη Βρετανία σε δύο παγκόσμιους πολέμους με τον περίφημο χαιρετισμό της «νίκης» και εξακολουθεί να τιμάται από πολλούς ανθρώπους. Σε μια πρόσφατη στημένη δημοσκόπηση εφημερίδων, ψηφίστηκε ως " ο μεγαλύτερος Άγγλος της Βρετανίας".

Ο Τσόρτσιλ ήταν μια μακροχρόνια σιωνιστική μαριονέτα και υπηρέτησε τα συμφέροντά τους πριν από αυτό της Βρετανίας. Ήταν Δρυίδης ιερέας, μασόνος 33ου βαθμού και μέλος της Χρυσής Αυγής . Η μασσωνία είναι μια μυστική ελιτίστικη αντιδημοκρατική αντιχριστιανική σατανική λατρεία.

Ο χαιρετισμός του "V" είναι ένας αναγνωρισμένος χαιρετισμός του κερασφόρου θεού, του συμβόλου του Διαβόλου που λατρεύουν οι Illuminati. Το αρχικό "V" είναι το 22ο γράμμα στο αλφάβητο, ένας ιερός αριθμός στην εβραϊκή αριθμολογία, και αντιστοιχεί στις κάρτες ταρώ με το κύριο arcana.

Το "V" είναι ένας ραββινικός χαιρετισμός στην εβραϊκή παράδοση.( ἐδῶ κι᾿ ἐδῶ)  Το χέρι που χωρίζεται προς τα κάτω στο κέντρο αντιπροσωπεύει τα 2 δάχτυλα σε κάθε πλευρά του "V" στο deVil, καθώς τα αρχικά DE και IL αντιπροσωπεύουν τα δάχτυλα. "

Ο Ουίνστον άλλαξε πλευρά στην πολιτική του καριέρα τέσσερις φορές. Οι δεξιότητές του προσφέρθηκαν σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις στη σωστή τιμή. Ήταν γνωστός στη Βουλή των Κοινοτήτων ως «The Shithouse» ( ὁ καμπινές) από τα αρχικά του WC.

Δέχτηκε £150.000 από τους τραπεζίτες των Ρότσιλντ για  να φέρει τη Βρετανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Γερμανίας και να εμπλέξει τις ΗΠΑ...




Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Σχετικά με το χαιρετισμό που φαίνεται στη φωτογραφία του Τσόρτσιλ...
    Είχα παρακολουθήσει ένα αφιέρωμα στον (εβραϊκής καταγωγής) Leonard Nimoy*, θυμάμαι λοιπόν να λέει για τον συγκεκριμένο χαιρετισμό που έκανε και ο ίδιος στην τηλεοπτική σειρά ότι είναι εβραϊκής προέλευσης, δεν θυμάμαι αν έδωσε λεπτομέρειες αλλά σίγουρα πρόκειται για κάτι που άπτεται της θρησκείας τους.
    *Για όσους θυμούνται είναι ο Spock στο αρχικό star trek.
    (Μου πήρε χρόνια να καταλάβω ότι η επιστημονική φαντασία έχει θεολογικές προεκτάσεις και γιαυτό κάποιοι είναι σπόνσορες της.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά τό ἀναφέρουμε πώς πρὄκειται γιά τήν ῥαββινική ευλογία.Ἔχουμε καί τίς ἀνάλογες παραπομπές. Νά σοῦ δώσω ἀκόμη μία ἀπό τήν πλευρά τῆς καμπάλα : https://thereaderwiki.com/en/Kabbalah

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Ο Ουίστον Τσόρτσιλ είχε πει: "Οι μεγαλύτεροι φασίστες του κόσμου στο μέλλον θα είναι οι αντιφασίστες". Πως λέγεται ο Ζελένσκι που ενώ στηρίζει το νεο-ναζιστικό τάγμα του Αζόφ στηρίζεται από τις ομοφυλοφιλικές και λοάτκι υπομειονότητες της Ουκρανίας. Πώς λέγεσαι όταν το παίζει δεξιός αλλά σου αρέσουν όλοι οι Aμερικανοί πολιτικοί(Ομπάμα, Χίλαρι-Πελόζι, ΜακΚέιν, Μπάϊντεν, Καμάλα, Ρόμνει) συμπεριλαμβανομένων των RINO και εξαιρουμένου του Ντόναλντ Τράμπ και των οπαδών του και τους οπαδούς του Μπέρνι Σάντερς .
    Το παίζει άντρακλας αλλά χορεύει δημόσια με ψιλοτάκουνα.
    Το παίζει νηφάλιος ενώ είναι μες την πρέζα με θολωμένο μυαλό.
    Το παίζει αυθεντικός και ευθύς ενώ προσποιείται και θεατρίζει.
    Το παίζει καθημερινός και επικοινωνιάκος και μιλάει τραχεία και βραχνά(προσποιητά) σαν τον νταλικέρη που ξελαρυγγίαστηκε να τραγουδάει στην καμπίνα του φορτηγού ή σαν τον τραγουδιστή που τραγουδούσε όλο το βράδυ σε ένα μαγαζί χωρίς εξαερισμό με την καπνίλα στο φούλ.
    Το παίζει προδομένος από την δύση και ζητάει περισσότερα όπλα(αντιαεροπορικα) αντί για μεσολάβηση για ειρηνική διευθέτηση της διαφοράς.
    Το παίζει επί ποδός και την έχει κοπανήσει από την χώρα σε μια ΝΑΤΟ βάση στην Πολωνία.
    Το παίζει ότι τον ενδιαφέρει σοβαρά ο πόλεμος και δίνει καθημερινά συνεντεύξεις σε όποιο δυτικό μέσο του ζητήσει.
    Το παίζει δημοκράτης γι΄ αυτό βγαίνει να μιλήσει σε όλα τα κοινοβούλιο του κόσμου και το ευρωκοινοβούλιο αλλά είναι τόσο πραγματικά δημοκράτης που αν το θέσουν μια δύσκολη ερώτηση κατευθείαν χάνεται η σύνδεση και ρίχνει μαύρο στο εαυτό του για να μην απαντήσει.
    Το παίζει "υπηρέτης του λαού" σύμφωνα με το ομώνυμο έργο που έχει γυρίσει και παίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια διαφόρων χωρών και είναι βουτηγμένος στα σκάνδαλα, τη διαπλοκή, τις απάτες.
    Αυτός είναι ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ένας δήθεν που είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει. Αυτόν τον τύπο μας δείχνουν συνέχεια και μας έχουν ζαλίσει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
    Έναν που λέει ότι είναι πατριώτης και έχει αδειάσει πολλαπλώς την χώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα είναι απλά...απλά και σιχαμερά(Αντρέι Μπολόνσκι, από το Πόλεμος και Ειρήνη του Λέων ή Λέβ Τολστόι).
    Αυτός ο Μπούς μαζί με τον Κλίντον(ξερετε...αυτόν που του εχουν στα Τίρανα τα αλβανά άγαλμα) στης αρχές του πολεμού στην Ουκρανία, πήγαν σε μνημείο ουκρανικό που βρίσκεται στης Ηνωμένες Πολιτείες, πήγαν λοιπόν με λουλούδια και το απαραίτητο υποκριτικό ύφος μπροστά στο μνημείο(παραλίγο να συγκινηθώ).Ο δε Ζελένσκι αξίζει να σημειωθεί ότι είναι υδροχόος στο ζώδιο, δηλαδή ακριβώς την νέα εποχή που σχεδιάζουν ,αφήστε που παρατήρησα κάπου ένα γκράφιτι που παρίστανε έναν όρθιο (κάτι σαν βάτραχο) να χύνει νερό από στάμνα ,δεν μπορούσα να το ερμηνεύσω, μέχρι που το συνδύασα με τον υδροχόο,xμ... Με αφορμή από το άρθρο, το V του άγγλου , να πω πώς.... οι Ρώσοι στην επιχείρηση στην Ουκρανία, εκτός απο το Ζ χρησιμοποιούν και το V, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νά υπενθυμίσω κάτι σχετικό μέ τόν χαιρετισμό τού Τσώρτσιλ : http://filosofia-erevna.blogspot.com/2013/08/blog-post_7839.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἑβραῖοι τῆς Οὐκρανίας καί οἱ γονεῖς τοῦ Λ. Νιμόϊ ( "Σπόκ") ἔ ; Κῦττα,σύμπτωσις ; !

      Ἐν κατακλείδι δίνουν τό στῖγμα ὅλοι τους εἴτε πολιτικάντηδες εἴτε ...καλλιτέχνες. Ἐχθές ἦταν τό "V" σήμερα εἶναι τό "ἕνα μάτι"...

      Τό ...δουλεύουν καλά τό πρᾶγμα...

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Σοφία !

      Διαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=DyiWkWcR86I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πῶς τό εἶπε ; « Οἱ ἄνθρωποι ( ἐννοεῖ ἐκείνους πού κάνουν τήν συγκεκριμένη χειρονομία ) δέν ἀντιλαμβάνονται πώς εὐλογοῦν ὁ ἕνας τόν ἄλλον» ...

      Τόν εὐλογοῦν ;

      Μπρρρ..... Ἐμένα,ὅλη ἡ ἱστορια σχετικῶς μέ τήν ἱερατική ( ῥαββινική) εὐλογία πού βίωσε,μόνον μέ εὐχάριστη δέν μοῦ ἀκούστηκε. Πόσο μᾶλλον μέ ...εὐλογία !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ,εὐχαριστοῦμε θερμῶς γιά τό βίντεο !

      Διαγραφή
  6. Aγαπητή Πελασγική καλησπέρα , η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην μητέρα , πολύχρονη λοιπόν η μητέρα απανταχού της γης . Aλλά ας μου επιτραπεί μία "ένσταση" : γιατί τον αποκαλείς εγκληματία ? O τύπος έριξε "μερικές", "Α v θ ρ ω π ι σ τ ι κ έ ς", B ό μ β ε ς , ε π έ β α λ ε εμπάργκο το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 5 0 0 . 0 0 0 παιδάκια , γύρισε μια ευημερούσα χώρα δ ε κ α ε τ ί ε ς π ί σ ω , ά ρ π α ξ ε τις π λ ο υ τ ο π α ρ α γ ω γ ι κ έ ς πηγές . T ι το π α ρ ά ν ο μ ο ? T ι το μ η νόμιμο ? T ι το μ ε μ π τ ό ? T ι το α ξ ι ό π ο ι v ο ? T ι το α ξ ι ο κ α τ ά κ ρ ι τ ο , ή , κ α τ α κ ρ ι τ έ ο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποτε μου λένε ευχές για διεθνιστικές γιορτές καταλαβαίνω ότι η νέα πανθρησκεία απόκτησε ρίζες.
      Η πλειοψηφία βεβαια δεν καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται και βλέπει μόνο αγαθή αγαπολογία, προσωπικά πλέον με εκνευρίζει το φαινόμενο. Όσο μεγαλώνω παραξενεύω.

      Διαγραφή
  7. Aγαπητή Πελασγική , ήθελα να στείλω το προηγούμενο μήνυμα ως : Humour Sense , αλλά δ ε πατιόταν το πλήκτρο : Yποβολή σχολίου ως :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τύπος ήταν λαίλαπα γενικώς. Υπουργός ναυτικών στον Α' ΠΠ, οργάνωνε αχρείαστες καταδρομικές στις αποικίες για να "πάρει λίγη δόξα" από τον στρατό που πολεμούσε στα χαρακώματα. Ένας "πουλ-μουρ" καραγκιοζάκος που τον νομίζανε ακίνδυνο μέχρι που οργάνωσε και εκτέλεσε την καταστροφική απόβαση στην Καλλίπολη. Ρεζίλι των σκυλιών πια, εξαφανίζεται από την πολιτική και γίνεται ήρωας ως αυτός που "διέγνωσε" (το 'ξερε από πριν το σενάριο) τον Χίτλερ. Άλλη φαεινή του ιδέα να αφαιρέσει ατσάλι από τα θωρηκτά για να κερδίσει σε ταχύτητα, προφανώς νομίζοντας ότι θα αποφεύγουν τις γερμανικές οβίδες κάνοντας ντρίπλες σαν τον Τζωρτ Μπεστ. Αποτέλεσμα, στην ναυμαχία της Γιουτλάνδης τιναζόντουσαν στον αέρα μετά από μια γερμανική ομοβροντία. Μετά τον πόλεμο πίεζε για πυρηνικό χτύπημα εναντίον της ΕΣΣΔ αλλά ευτυχώς ουδέποτε τον πήρανε στα σοβαρά. Οι ίδιο οι άγγλοι ιστορικοί τον χλευάζουν. Αλλά πως να ανταγωνιστούν το Χόλυγουντ και το μπι-μπι-σι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή