" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Βᾶλτε τήν ὄπισθεν καί ΟΞΩ ἀπό τήν Ἑλλάδα !


Τί ἔλεγε,ὅταν ἤθελε τίς ψήφους τῶν Ἑλλήνων :

«Η αποσυμφόρηση των νησιών δεν μπορεί να γίνεται με ροές από τα νησιά προς την ενδοχώρα όπως γίνεται σήμερα, πρέπει να γίνεται με επιστροφές από τα νησιά στην Τουρκία».

Τί κάνει ἀφοῦ πῆρε τίς ψήφους τῶν Ἑλλήνων κι᾿ἔγινε κυβέρνησις :



Τούς «σπέρνουν» ἀπ᾿ἄκρη σ᾿ἄκρη τῆς Ἑλλάδος !


Καί ἐάν ἀντιδράσουν οἱ ψηφοφόροι πού τόν ἔκαναν κυβέρνησιν ; 

Ἄ,τότε εἶναι πολύ ἁπλά πράγματα. Ἀρχίζουμε τίς παροχές,τά «θά»,κάποια ψίχουλα ὡς ἐπίδομα...

με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και (Λαθρο)Μετανάστευσης και Ασύλου της παρδαλής χούντας των γαλαζαίων (κατά το συριζαίων…), αποδίδονται… ανταποδοτικά τέλη 2.778.202 € συνολικά στους δήμους, που «επιβαρύνονται με την φιλοξενία μεταναστών εντός των διοικητικών ορίων τους», για το α’ τρίμηνο του 2020. Ήτοι, στους δήμους Μυτιλήνης, Χίου και Ανατολικής Σάμου.

Ο δήμος Μυτιλήνης συνολικά λαμβάνει € 3,9 εκατομμύρια ευρώ, ο δήμος Ανατολικής Σάμου € 1,5 εκατομμύριο και ο δήμος Χίου € 1,1 εκατομμύριο!

Τα δε χρήματα αυτά δίνονται σκοπίμως ανεξέλεγκτα, για να βουλώσουν στόματα και να πειστούν οι τοπικοί παράγοντες και οι κάτοικοι να μην αντιδράσουν στο χαμό τους!(ΕΔΩ)

Πάντως ἄν οἱ Ἕλληνες ἀντιδράσουμε ὅπως οἱ τῆς Ἄρνισσας Πέλλας,πού ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ,τότε νά ᾿δῶ τόν Κούλη,τό Ἀλιέξι καί ὅλο τό κακό συναπάντημα ( ἀλληλέγγυοι καί τουρκο-πρακτορίσκοι) τί θά τούς κάνουν τούς «μετανάστες» ...


Ἀποχώρησις λεωφορείων μέ λαθρομετανάστες,ἀπό τήν Ἄρνισσα Πέλλας,μετά τίς ἀντιδράσεις τῶν κατοίκων.


Νά βάλουν τήν ὄπισθεν καί ΟΞΩ ἀπό τήν Ἑλλάδα ! 

Ἄμ,θά τά βρῇς μπροστά σου,Κούλη.Διότι :ὁ κλέφτης κι᾿ὁ ψεύτης τήν πρώτη μέρα χαίρονται...



Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου