" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ἡ μαριονέτα τοῦ Σὀρος,Χίλαρι


Μαριονέτα» του Τζορτζ Σόρος η Χίλαρι Κλίντον: Τις έδινε οδηγίες βήμα - βήμα όταν ήταν υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Θα έρθει ο καιρός που θα μάθουμε και τον ρόλο των Σκοπίων. Σωστά Τζορτζ; 


H μία μετά την άλλη διαδέχονται οι αποκαλύψεις για τον «σκοτεινό» ενεργό ρόλο του ουγγρικής καταγωγής Αμερικανού χρηματιστή, Τζορτζ Σόρος, στις παγκόσμιες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Μετά το χακάρισμα των λογαριασμών του από ομάδα Αμερικανών ακτιβιστών που όπως δήλωσε «ήθελε να παρουσιάσει την αλήθεια για τη διαδικασία αποφάσεων στις ΗΠΑ» και που έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα από 2.500 έγγραφα που αποδεικνύουν την υπόγεια δράση του αλλά και επηρροή του σε αμερικανούς πολιτικούς, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε από τα Wikileaks αποκαλύπτει ότι όταν η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, το 2011, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος της έδινε εντολές για το πώς θα χειριστεί θέματα που «έκαιγαν» τη χώρα. Συγκεκριμένα ο Τζορτζ Σόρος μέσα από τα e- mails εμφανίζεται ως χειραγωγός της «μαριονέτας» του, τωρινής υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, και να της υποδεικνύει π.χ πως να χειριστεί τις ταραχές και την πολιτική κρίση στην Αλβανία στηρίζοντας μάλιστα την τότε κυβέρνηση. Κι αν αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ, μπορούμε να φανταστούμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα...

«Αγαπητή Χίλαρι», αρχίζει το e-mail με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2011 από τον ιδρυτή της Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας, Σόρος.

«Μια σοβαρή κατάσταση έχει προκύψει στην Αλβανία η οποία και χρειάζεται επειγόντως προσοχή στα ανώτερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Θα γνωρίζεις ίσως ότι μια διαδήλωση της αντιπολίτευσης στα Τίρανα την Παρασκευή είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων και ταραχών».

Οι υποστηρικτές του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος αρνήθηκαν να αποδεχθούν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009, επικαλούμενη τη διαφθορά και την απάτη, όταν ο τότε πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα κέρδισε με μικρή διαφορά.

Ο Μπερίσα κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να προκαλέσει μια εξέγερση τύπου Τυνησίας.

 

Ο Σόρος έγγραφε στην Κλίντον «Η προοπτική των δεκάδων χιλιάδων ατόμων που βγαίνουν στους δρόμους δυναμιτίζει το πολιτικό περιβάλλον και είναι ανησυχητικό για την δημόσια τάξη και την εύθραυστη δημοκρατική διαδικασία της χώρας», προσθέτει.

Αποτέλεσμα εικόνας για σιωνιστεσΚαι μετά δίνει τις εντολές. «Πιστεύω ότι δύο πράγματα πρέπει να γίνουν επειγόντως», προσθέτει.

1. Στρέψε την προσοχή της διεθνούς κοινότητας ώστε να αποτρέψεις τον πρωθυπουργό Μπερίσα και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα να κάνουν περαιτέρω δημόσιες διαδηλώσεις και να μετριάσουν τις δημόσιες δηλώσεις

2. Στείλε Ευρωπαίους διαμεσολαβητές

Ο Σόρος μάλιστα προτείνει και ποιους θέλει! Εναν από τους Καρλ Μπιλντ, Μάρτι Αχτισάαρι, και Μίροσλαβ Λάιτσακ, λέγοντας ότι «έχουν ισχυρές διασυνδέσεις στα Βαλκάνια».

Αρκετές ημέρες μετά το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Κλίντον, η ΕΕ είχε στείλει ένα από τους εκλεκτούς του Σόρος τον Μίροσλαβ Λάιτσακ!

 
 unpolitical.gr"Σωστός" Εβραίος είναι ο Ιωσήφ "Τίτο", που έβαλε τα "θεμέλια", για να κάνει ζημιά στη Μακεδονία. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Μπεναρόγια, που δημιούργησε το μετέ­πειτα ΚΚΕ ως μοχλό πρόκλησης έντασης στη Μακεδονία. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ, που έκανε ζημιά στον ελληνισμό με την Κύπρο. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Νίμιτς, που παριστάνει τον διαπραγματευτή, για να εξασφαλίσει τα εβραϊκά συμφέροντα εις βάρος των εχθρών του. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Σόρος, που χρηματοδοτεί τον κάθε πιθανό ή απίθανο παράγοντα, που μπορεί να κάνει κακό στη Μακεδονία. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Γιωργάκης, που, ως υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας, αναγνώρισε "ίχνη" μακεδονικού έθνους στη σημερινή Ελλάδα. Όλοι αυτοί είναι "σωστοί" όχι μόνον γιατί πρόσφεραν κέρδη στο έθνος τους, αλλά γιατί δεν ξέχασαν να κάνουν ζημιά και στους εχθρούς του. Όλοι αυτοί "τιμούνται" στη Χανουκά, γιατί είναι γνήσιοι "Μακκαβαίοι".
 
 
perimajestic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου