" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Δρίτσας : Θά γεμίσουμε ὅλη τήν Ἑλλάδα λαθρομετανάστες- Καμμία περιοχή δέν θά γλυτώσει !



Σοκ προκαλούν σε ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία οι δηλώσεις στο ΑΠΕ του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα.

Ο αποκαλούμενος και «Σύντροφος Δριτσώφ», που συστηματικά παραποιούσε τις αναφορές του Λιμενικού περί της ποσότητας των λαθρομεταναστών, αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές του ονομαζόμενου ως «προσφυγικού».

Παραδέχτηκε την ύπαρξη κινδύνου να εγκλωβιστούν στην Πατρίδα μας εκατομμύρια λαθρομεταναστών, αν τελικά προκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση το κλείσιμο των συνόρων και ο αποκλεισμός της Ελλάδος. Είπε, πάντως, ότι τα Hot Spot προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς παρά τις αντιδράσεις των Ελλήνων και ότι θα είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα του μηνός.

Όσον αφορά την προοπτική εγκλωβισμού εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η δήλωση Δρίτσα προκαλεί πραγματικά φρίκη, αφού τόνισε ότι η κυβέρνηση, για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη υπάρξει, θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου η διαδικασία διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών να μην επιβαρύνει μονόπλευρα μία η δύο περιοχές, αλλά να διαχυθεί σε όλη την επικράτεια.

Κάπως έτσι αποκαλύπτεται το κοινό σχέδιο Μέρκελ – Τσίπρα, με το οποίο συμφωνούν Μητσοτάκης, Καμμένος και λοιποί πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου», ώστε η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο Hot Spot. 


Χρυσῆ Αὐγή 




Ἑλλάς Αἰώνιον : Διαβᾶστε ποιές πόλεις ἑτοιμάζουν νά κάνουν κέντρα λαθρομεταναστῶν :

Γκέτο με τζιχάντια σε όλη την Ελλάδα. Πρέβεζα,Πάτρα,Ναύπλιο,Καβάλα και Νησιά του αιγαίου σε πρώτη φάση θα μένουν οι λαθρομεταναστες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου