" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Ποῦτιν σέ γερμανούς δημοσιογράφους : "Δέν εἶμαι φίλος σας, εἶμαι ὁ Πρόεδρος τῆς Ῥωσσίας "


πουτιν

Ε Π Ε Ι Δ Η   Ο   Η Γ Ε Τ Η Σ   Δ Ε Ν   Ε Ι Ν Α Ι   Ι Κ Ε Τ Η Σ !

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μέχρι προχθές, μας έλεγαν τα παπαγαλάκια της Μέρκελ και του Ομπάμα για την Ρωσία: «Η αρκούδα είναι ξεδοντιασμένη».

Δείτε λοιπόν το ύφος και κυρίως ακούστε και διαβάστε τα λόγια του ξεκούμπωτου Πούτιν και πως απευθύνεται στους γερμανούς δημοσιογράφους και μετά φέρτε στο μυαλό σας τον ξεκούμπωτο φερόμενο Έλληνα Πρωθυπουργό, το ύφος του και τα λόγια του, όπως και όλους τους Πρωθυπουργούς που έχουν περάσει σε καιρό μνημονίου, πως έσκυβαν το κεφάλι και πως αναπαρήγαγαν σε εμάς τις μπαρούφες – εκβιασμούς τους, πως θα τα χάσουμε όλα αν φέρουμε αντιρρήσεις στον βιασμό που μας έχουν ετοιμάσει.

Έναν βιασμό που είναι συνεχόμενος και διαρκεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια, αλλά ας επικεντρωθούμε στα 6 τελευταία χρόνια, αυτά του μνημονίου που τελειωμό δεν έχουν!

Και μην μου πει κάποιος πως «η Ρωσία είναι μια ισχυρή πυρηνική χώρα, γιατί θα του θυμίσω πως η Ρωσία, μόλις το 1991 ξέφυγε από τον κομμουνιστικό ζυγό και την πείνα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ξανά σε οικονομικό πόλεμο με τις ΗΠΑ και τα μαντρόσκυλα των ΗΠΑ, τους Γερμανούς, οι οποίοι ασκούν πιέσεις και ξανά πιέσεις και ξανα μανα πιέσεις, αλλά του κάκου…!

Και τώρα, σκεφτείτε, πως θα ήταν η χώρα μας, αν πέρυσι τέτοιες μέρες ο Τσίπρας έκανε την στρατηγική συμμαχία με τον Πούτιν…

Υ.Γ. Δεν την έκανε όμως! Την άφησε για την ώρα που η Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα έρθει στην διακυβέρνηση της χώρας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου