" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Κηρύχθηκε καἰ ἐπίσημα Παγκόσμιος Συναγερμός γιά τό βιολογικό ὅπλο τῶν ἑβραίων ΖΙΚΑ-πατενταρισμένο ἀπό τό 1947 ἀπό τό ἵδρυμα Ῥοκφέλερ ( Βίντεο)


Κηρύχθηκε και επίσημα Παγκόσμιος Συναγερμός για τον ΖΙΚΑ!
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε σήμερα, παγκόσμιο συναγερμό για τον ιό Ζίκα που φαίνεται να εξαπλώνεται με ταχύς ρυθμούς.

Ο ΠΟΥ χαρακτήρισε «απειλή για τη δημόσια υγεία σε όλον τον κόσμο» τον ιό, ο οποίος μεταδίδεται από ένα απλό τσίμπημα κουνουπιού και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνος, κυρίως για τις εγκύους και τα μωρά που κυοφορούν.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν της σύστασης που έγινε από εμπειρογνώμονες σε συνεργασία με υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΟΥ και εκπροσώπους χωρών που πλήττονται από την επιδημία, όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή.

Η διευθύντρια του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν τόνισε ότι για την αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτείται συντονισμένη, διεθνής δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου