" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΑΜΟ! ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ

germanskafi-2__article

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο λίγα 24ωρα προκειμένου να επιβεβαιωθούν πλήρως οι κατηγορίες που εκτόξευσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά της αντεθνικής κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και του φαιδρού υπουργού Καμμένου για την επαίσχυντη συμφωνία μέσω της οποίας παραχωρούν την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο στο ΝΑΤΟ και στην Τουρκία.

Στο λιμάνι Μαλαγαρίου στη Σάμο σταθμεύουν τις τελευταίες ημέρες περιπολικά σκάφη της Frontex και συγκεκριμένα δύο τα οποία ανήκουν σε σουηδική Μ.Κ.Ο., ένα της ιταλικής ακτοφυλακής και δύο της γερμανικής.


Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί «εταίροι» των Τσίπρα-Καμμένου τη χώρα μας είναι το γεγονός πως τα δύο σκάφη της γερμανικής ακτοφυλακής δεν έχουν -ως οφείλουν από τους διεθνείς κανονισμούς- υψώσει την Ελληνική Σημαία, παρότι βρίσκονται τουλάχιστον 48 ώρες στη Σάμο!

Οι Γερμανοί προφανώς, δεν βλέπουν την επαίσχυντη συμφωνία όπως επιχειρούν απεγνωσμένα αλλά μάταια να παρουσιάσουν στην ελληνική κοινή γνώμη, ο Καμμένος, ο Τσίπρας και το μιντιακό κατεστημένο της διαπλοκής. Αντιθέτως, βλέπουν την Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους και δεν διστάζουν να το επιδεικνύουν με τον πλέον θρασύ τρόπο.


Οι πολίτες της Σάμου μάλιστα, έχουν ορθώς επισημάνει την συγκεκριμένη πρόκληση στο λιμεναρχείο, όπερ σημαίνει πως είναι ενήμεροι στα αρμόδια υπουργεία και συνεπώς στην κυβέρνηση. Αντί όμως να τραβήξουν το αυτί των γερμανών, επιδίδονται στη γνωστή πια εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, για να εισπράξουν τα συγχαρητήρια της Μέρκελ και των Τούρκων αφεντάδων.

Ποιοι είναι λοιπόν οι γερμανοτσολιάδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου