" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

H ( ΜΥΣΤΙΚΗ - ΦΑΝΕΡΗ ) ΠΟΛΗ ASTANA


Ξεκινήσαμε μια έρευνα για την πρωτεύουσα των illuminati και η πορεία μας επιφύλαξε οπως θα δείτε εκπλήξεις..

Μια πόλη σχεδὸν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλὰ δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλὰ ήξεραν αλλὰ δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερὰ πριν την ώρα τους. 

Σε αυτὴ την πόλη λοιπὸν συναντώνται οι ισχυροὶ του πλανήτη, παπάδες κυβερνητικοὶ και στρατιωτικοὶ καταπατώντας τούς όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και  εθνικὰ συμφέροντά τους για την επιβολὴ της παγκοσμιοποιήσεως και της πανθρησκείας εν ὀνὀματι του κέρδους και της επιβολής εξουσίας σε ολόκληρη την υφήλιο.


  Δείτε εδώ το βίντεο

--------------------------------------------------------------

Sinister Sites - Αστάνα, Khazakhstan

 Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και εκδηλώνει τέλεια τό ποιος είναι επικεφαλής του κόσμου. Είναι πραγματικά το όραμα ενός μονο ανθρώπου??? 

Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, ο πρόεδρος του Καζακστάν (ναι χώρας του Borat, το ξέρω). Υποστηρίζεται από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή της Ασίας μέσα στις στέπες.

 Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: ένα φουτουριστικό κεφάλαιο απόκρυφισμού, αγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, και εορτάζοντας την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή για τον άνθρωπο: Την λατρεία του ήλιου. 

Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο, αλλά καποια κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. 

Συνοψίζοντας το απόκρυφο όραμα του Nazarbayev,.

Η Πυραμίδα της Ειρήνης


Συνελήφθη από τον πιο παραγωγικό αρχιτέκτονα της Βρετανίας, τον ''Λόρδο'' ( τρομάρα του ) Νόρμαν Φόρστερ, αυτή ή γιγάντια πυραμίδα είναι μια περίεργη παρουσία στη μέση των ασιατικών Στέπων. Το κτίριο είναι αφιερωμένο στην «αποκήρυξη της βίας» και «να φέρει σε επαφή τις θρησκείες του κόσμου".( ολα σε ένα δηλαδή το πιασατε??)


    Ο Νόρμαν Φόστερ δήλωσε ότι το κτίριο δεν έχει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα.
 Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός για την μόνη αληθινή θρησκεία του αποκρυφιστή του:
Πρόκειται για μια αναγέννηση της ηλιακής λατρείας του Ρα !!!  


 Η έννοια της πυραμιδικής μορφής  εδώ

Η .. Υπόγεια Όπερα
 


Κατά την είσοδο της πυραμίδας στο επίπεδο του εδάφους, το εσωτερικό είναι σκοτεινό και σπηλαιώδεις. Το υπόγειο φιλοξενεί την όπεραι, όπου οι ανυποψίαστες μάζες πηγαίνουν να ψυχαγωγηθούν.


Παρά το σκοτάδι, μια τεράστια εικόνα του ήλιου καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο του χώρου.

Δεξια στην κορυφή της όπερας είναι το κεντρικό σημείο της πυραμίδας. Λειτουργέι ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικων ηγέτων του κόσμου. 

Πάρτε ένα λεπτό και να απολαύσετε τον συμβολισμό εδώ. Έχετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο να κάθονται γύρω από ένα τεράστιο ήλιο, συζητώντας το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές τους για την Νέα Εποχή που έρχεται.


Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος: Με το αρχαίο όνομα «Aten ή Aton», δηλαδή «ο ηλιακός δίσκος, από τον οποίο γεννάται το φως της ημέρας», εννοείται η εκείνη η θεότητα της αιγυπτιακής μυθολογίας που προέκυψε από την αντίδραση του φαραώ Ακενατόν προς την αυξανόμενη ισχύ του ιερατείου του Άμωνα.

Πρόκειται για μια αναγέννηση της ηλιακής λατρείας του Ρα.   

φωτό

Αυτός ο χώρος είναι πολύ πιο φωτεινός από την όπερα, και αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτιση. Η εικόνα του ήλιου στη μέση της στρογγυλής τραπέζης είναι ακριβώς πάνω από τον ήλιο στην όπερα.

..Έτσι, ενώ ο γενικός πληθυσμός να ψυχαγωγηθούν στο σκοτάδι του υλικού κόσμου, το πεφωτισμένο σύστημα, κάθεται ακριβώς επάνω τους, στο φώς και  σχεδιάζουν το πώς θα φτάσουν στην θέωση.

Η στρογγυλή τράπεζα ίσως έχει τις ρίζες της στους Ιππότες Ναίτες της στρογγυλής τραπέζης όπου οι ακτίνες σχηματίζοναν με τα σπαθιά τους..      

Αν διαβάσετε άλλα άρθρα σχετικά που έχουμε αναρτήσει, ίσως να είστε ενήμεροι για τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ένας από αυτούς είναι η αντικατάσταση όλων των θρησκειών από μια νεο-ειδωλολατρεία. Για αυτό τον σκοπό γίνονται οι συνεδριάσεις αυτές . 

Η πόλη της Αστάνα είναι πραγματικά μια πόλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η κορυφή

Η κορυφή είναι κυριολεκτικά θεϊκή. Είναι στρογγυλή,  και λούζεται στο λαμπρό φως του ήλιου. Οι εικόνες των άσπρων περιστεριών που ενσωματώνονται στα παράθυρα, αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, η οποία θα οδηγήσει στη ενοποίηση των παγκόσμιων κυβερνήσεων και των θρησκειών στη νέα παγκόσμια τάξη.

            Εξετάστε το ανώτατο όριο της κορυφής:Η ηλιακή θεότητα λάμπει επάνω φωτισμένη. Όμορφη.

Τα τμήματα της πυραμίδας (το χαμηλότερο σκοτεινό σπίτι οπερών, το μέσο δωμάτιο διασκέψεων και η ευσεβής κορυφή) ενσωματώνουν (παραποιημένο) το πυθαγορικό όραμα του κόσμου. 

Οι διδασκαλίες  του Πυθαγόρα μελετώνται λεπτομερώς στις σημερινές απόκρυφες κοινωνίες και κλάπηκαν κομμάτια για να συνθέσουν την δική τους κοσμοθεωρία έκτρωμα. 
( Εδώ γίνεται μια αναφορά στην κοσμοθεωρία του Πυθαγόρα : Ο Πυθαγόρας διαίρεσε τον κόσμο σε τρία μέρη, τα οποία κάλεσε τον ανώτατο κόσμο, τον ανώτερο κόσμο, και κατώτερο κόσμο. Ο υψηλότερος, ή ανώτατος κόσμος, ήταν μια λεπτή, interpenetrative πνευματική ουσία που εισχωρεί σε όλα τα πράγματα και επομένως το πραγματικό επίπεδο του Ανωτάτου Θεού, η Θεότητα είναι από κάθε άποψη πανταχού παρών, παντοδύναμος, παντογνώστης. 
Ο ανώτερος κόσμος ήταν το σπίτι των Αθανάτων. Ήταν επίσης ο τόπος κατοικίας των αρχετύπων, Φύσεις που με κανέναν τρόπο δεν μετείχαν στον υλικό κόσμο , αλλά, η σκιά τους πετά πάνω απο τον κατώτατο κόσμο, Ήταν διακριτες μόνο μέσα από τη σκιά τους.
  Το τρίτο, ή Κατώτερο κόσμο, ήταν το σπίτι αυτών των πλασμάτων, που μετείχαν στην ουσία ή στο υλικό. Ενεπλάκησαν με την εργασία και την υλική υπόσταση. )  

Τα τρία τμήματα της πυραμίδας

φωτό
  
Με άλλα λόγια, αυτή η πυραμίδα, πολύ περισσότερο από ό, τι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, είναι μια αναπαράσταση της φιλοσοφίας των μυημένων.

 ----------------------------------------------------------------
BayterekΕπίσης, σχεδιάστηκε από το διακεκριμένο βρετανό αρχιτέκτονα Sir Norman Foster, το μνημείο έχει ως στόχο να ενσαρκώσει ένα παραμύθι για ένα μυθικό δέντρο της ζωής ( Θυμάστε τοAVATAR ??? )  και ένα μαγικό πουλί της ευτυχίας. Το πουλί, που ονομάζεται Samruk, που είχε την φωλιά του στην σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δέντρου λεύκας. Το αυγό - η χρυσή σφαίρα στην κορυφή του μνημείου - αντιπροσωπεύει, για άλλη μια φορά, τον Ήλιο, τη Θεότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.


Αυτό το "δέντρο της ζωής», αποτελεί το κανάλι μέσω του οποίου τα πνεύματα  αφήνουν τον υλικό κόσμο και να ενταχθούν το θεϊκό κόσμο. Αυτή η έννοια είναι ένα επαναλαμβανόμενο στις περισσότερες (αν όχι όλες) τις απόκρυφες κοινωνίες.  

Στο εσωτερικό της Χρυσής Σφαίρας


Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στην κορυφή του πύργου και να πάρετε μια υπέροχη θέα της πόλης Nazarbayev,. Υπάρχουν επίσης κάποια περίεργα στοιχεία για να εξετάσουμε.


Μέσα στην σφαίρα θα βρούμε αυτό το αινιγματικό «πράγμα». Είναι ένα χρυσό τρίγωνο με παλαμικό αποτύπωμα του ίδιου του πρόεδρου Ναζαρμπάγιεφ πάνω σε αυτό. Γιατί;  Ειλικρινά δεν ξέρω. 

Το χέρι του Θεού που μέσω της πυραμίδας των illuminati καθοδηγεί τον κόσμο?????
  

 Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μοιάζει με κάτι από την ταινία «Ολικη Επαναφορά» του 1990. Δείτε τους συμβολισμούς που τότε είχαμε μεσάνυχτα για να δούμε..

βίντεο

Bata Composition


Πρόκειται για ένα κόσμο που υπογράφεται από τους εκπροσώπους από δεκαεπτά θρησκευτικά δόγματα. Ναι, και πάλι, μιλώντας για τη συνένωση όλων των θρησκειών σε ένα για το NWO και όλα αυτά.

Λέτε να ύπαρχει και η υπογράφη του δικού μας αρχιεπισκόπου εκεί ;;;;

Δεν ξέρουμε αν υπέγραψε ομως συμμετείχε στις άλλες συνεδριάσεις και έναν χαιρετισμό για το συνέδριο τον έστειλε !!!

Bartholomew I, Patriarch of Constantinople Orthodox Church
"Let the high ideals for the sake of which we have worked in concord and love these days, become the strong reality in the name of world peace and happiness of peoples. Praying to God inspired".
Ας γίνουν τα υψηλά ιδανικά για χάρη των οποίων έχουμε εργαστεί με συμφωνία και αγάπη αυτές τις μέρες, η ισχυρή πραγματικότητα στο όνομα της παγκόσμιας ειρήνης και της ευτυχίας των λαών. Προσευχή στον Θεό εμπνευσμένη) 
   Δείτε:  http://www.religions-congress.org/content/view/168/lang,english/

ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ:


CONGRESS OF WORLD and TRADITIONAL RELIGIONS  
http://www.religions-congress.org/index.php?lang=english

----------------------------------------------------------------------------

Τεκτονικές Πυλώνες

Δύο πυλώνες και ανάμεσα πιο μακριά η πυραμίδα. 

Υπάρχει καμια αμφιβολία ότι αυτό μπορεί να έχει Τεκτονικό συμβολισμό εκεί;


 Ναι, οι δίδυμοι χρυσοί πυλώνες αντιπροσωπεύουν τους δύο πυλώνες της τοιχοποιίας που ονομάζεται Βοόζ και Ιαχειν.
 Εδώ μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε ότιο  Ναζαρμπάγιεφ είναι ένας "ΕλεύθεροΤέκτονας".

Το προεδρικό Μέγαρο

Τοποθετημένο σε μια επιβλητική θέση στην πόλη, το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής σε ένα τελετουργικό που ξεκινά με τον πύργο Bayterek . Ένας μεγάλος χοντρός θόλος βρίσκεται στην κορυφή του παλατιού, που αντιπροσωπεύει το γυναικείο αρχή, σε αντίθεση με το φαλλικό πύργο Bayterek - την αρσενική αρχή. Αυτή η διάταξη είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις σημαντικές πόλεις, όπως στην Washington DC και το Παρίσι. 

ΜΕΓΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 30-31 ΜΑΙΟΥ !!!


KAZAKHSTAN-RELIGIONS-CONGRESS Kazakh President Nursultan Nazarbayev (C) and the participants of the II Congress of Leaders of World and Traditional religions pose for a family picture in Astana, 12 September 2006. A three-day forum on religious freedom and tolerance brings together more than 40 national delegations and as many international spiritual leaders in the capital of Kazakhstan. AFP PHOTO / STANISLAV FILIPPOV (Photo credit should read STANISLAV FILIPPOV/AFP/Getty Images) AFP/Getty Images

IV Συνέδριο των ηγετών του κόσμου και Παραδοσιακά Θρησκεύματα θα πραγματοποιηθεί στις 30 με 31 Μαίου, 2012. 

Το θέμα «Ειρήνη και συμφωνία ως επιλογή της ανθρωπότητας» επιλέχθηκε ως το κύριο θέμα της IV Συνέδριο των ηγετών του κόσμου και Παραδοσιακά Θρησκεύματα.
Προσωπικές προσκλήσεις του επικεφαλής της Γερουσίας του Κοινοβουλίου της RK, επικεφαλής της Γραμματείας του Συνεδρίου των ηγετών του κόσμου και παραδοσιακές θρησκείες Kairat Mami για τον Πατριάρχη Θεόφιλο ΙΙΙ της Ιερουσαλήμ, Σεφαρδιτών αρχιραββίνος Shlomo Amar και Ασκενάζι αρχιραββίνος Yona Metzger να συμμετάσχουν σε το έργο του Κογκρέσου IV, των θρησκευτικών ηγετών στάλθηκαν από τον ομιλητή της Γερουσίας Alexander Sudyin.

Astana to host IV Congress of leaders of world and traditional religions in 2012  ( 30- 31 Μαίου )
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου