" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: "ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΘΑ ΚΑΕΙ"...!!!!ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν χθες βράδυ τον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας Super - B, προκειμένου να ζητήσουν την απελευθέρωση των τεσσάρων που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στα Ψηλά Αλώνια τα ξημερώματα της Πέμπτης.


Διέκοψαν το πρόγραμμα καθώς επιθυμούν να πουν μερικά μηνύματα για τους 4 που κρατούνται.
Τα μηνύματά τους αφορούσαν στη στήριξη των 4 συλληφθέντων, καλώντας μάλιστα σε νέα συγκέντρωση το πρωί της Δευτέρας, στις 8.30 έξω από τα Δικαστήρια, οπότε και θα παρουσιαστούν στον ανακριτή για να απολογηθούν, αλλά και στην προσυγκέντρωση, στις 7.30 το πρωί στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Παράλληλα έστειλαν και μηνύματα κατά της Χρυσής Αυγής.
Οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν από το κανάλι , ενώ στην περιοχή υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας.
Οι περίπου 150 συγκεντρωθέντες στην Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη, έξω από τις εγκαταστάσεις του Super B φώναζαν συνθήματα όπως "Αν ένας δικός μας καταδικαστεί το κέντρο της Πάτρας θα καεί"...
Αργότερα κινήθηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όπου συγκεντρώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα, διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη 4 ατόμων για τα επεισόδια στα Ψηλά Αλώνια, όταν επιτέθηκαν απρόκλητα σε ψησταριά, τραυματίζοντας σοβαρά τουλάχιστον ένα άτομο... (Mε πληροφορίες από best.gr)

stoxos.gr

αναδημοσίευση από : ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου