" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αφγανός βιντεοσκοπούσε εγκαταστάσεις στρατοπέδου!Ένα ακόμη περιστατικό που καταδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ειδικότερα στα ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου συνέβη εχθές στην Κάλυμνο. Όπως αναφέρει το Kalymnos-news.gr ένας 25χρονος Αφγανός συνελήφθη από τις αρχές ασφαλείας καθώς βιντεοσκοπούσε τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου  « Οικονόμου Πιζάνια» στην Κάλυμνο. .
Ο Αφγανός έγινε αντιληπτός από σκοπό του στρατοπέδου και άμεσα ενεργοποιήθηκε η ασφάλεια του στρατοπέδου και έγινε η σύλληψη του.
Στη συνέχεια παραδόθηκε στο ΑΤ Καλύμνου, ενώ πάνω του βρέθηκαν το βίντεο με τα πλάνα που είχε τραβήξει διάρκειας περίπου 3,5 λεπτών , αλλά και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία.
Από το ΑΤ Καλύμνου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και σήμερα Πέμπτη ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Κω για τα περαιτέρω.

Περιττό βέβαια να προστεθεί πως ο Αφγανός βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα αλλά αυτό φυσικά δεν στάθηκε εμπόδιο για να πραγματοποιεί  και tour στην κατά συνθήκη αυτή χώρα, που ζούσε παράνομα  από το 2008.
 Έτσι κατά το παρελθόν διέμενε στην Κάλυμνο, στη συνέχεια μετέβη στη Ρόδο , μετά στο Καστελόριζο και στη συνέχεια σκέφτηκε να περάσει και από την Αθήνα για να δει την… Ακρόπολη.
Ερωτηθείς για τους λόγους που βρέθηκε ξανά στην Κάλυμνο ,απάντησε ότι ήλθε για τουρισμό !!!!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου