" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πώς θα είναι οι άνθρωποι σε 1.000 χρόνια;Σχόλιο αφύπνισης: Διαβάστε το άρθρο και μετά ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας:  
Θα μείνετε έκπληκτοι !!!

Ο άνθρωπος της επόμενης χιλιετίας δεν θα είναι και τόσο βλεπούμενος και θα διαφέρει κατά 
πολύ από τον σημερινό, σύμφωνα με το πορτρέτο που «φιλοτέχνησε» βάσει ερευνών η «Sun» και αναδημοσιεύει η «Le Monde».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το φαγητό και η ιατρική θα αυξήσουν το μέγεθός μας, ενώ ορισμένα σημεία του σώματος θα μειωθούν αρκετά. Ανάμεσα σε αυτά, τα έντερα, οι όρχεις (λόγω μείωσης της ανδρικής γονιμότητας) και ο εγκέφαλος, λόγω της βοήθειας που θα προσφέρουν οι υπολογιστές.


Αντιθέτως, θα αυξηθεί το μέγεθος των χεριών και των δακτύλων λόγω και της χρήσης της αφής στη νέα τεχνολογία αλλά και το μέγεθος των ματιών καθώς η επικοινωνία θα γίνεται πλέον με βάση τις εκφράσεις του πρόσωπου και τις κινήσεις των ματιών. Αυτό είναι το «πιστεύω» επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ, υπάρχει όμως και ο Δρ Στέμερ, ειδικευμένος στην οδοντιατρική, που εκτιμά ότι θα έχουμε πολύ μεγαλύτερο πηγούνι και λιγότερα δόντια αφού την τροφή θα τη λαμβάνουμε σε υγρή μορφή ή ως χάπι. Τουλάχιστον οι επιστήμονες συγκλίνουν στο ότι θα είμαστε λιγότερο τριχωτοί και ζαρωμένοι. Πάντως από αισθητικής άποψης, ο άνθρωπος της επόμενη χιλιετίας μάλλον θα χρειάζεται πολλές… πλαστικές επεμβάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου