" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ...;;; ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ...!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ..


Οι άνθρωποι είναι Ανθέλληνες και δεν το κρύβουν: Ξέρετε πώς αποφάσισε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης: Διοργανώνοντας διήμερο Συνέδριο (17 και 18 Οκτωβρίου) στην Μεγάλη Αίθουσα Τελετών για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων! Τσιμουδιά για τους «ρατσιστικούς» Βαλκανικούς Πολέμους που διπλασίασαν την Ελλάδα από τους Συριζαίους καθηγητάδες που λυμαίνονται το μεγαλύτερο ελληνικό πανεπιστήμιο: Η ψυχή τους και η σκέψη τους είναι δοσμένη στους Εβραίους, ονειρεύονται να ξανακάνουν την Θεσσαλονίκη… «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» και διακηρύσσουν συνεχώς πως η επί 4 αιώνες κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη φτώχυνε, έχασε το χρώμα της και έγινε μια επαρχιακή πόλη από τότε που φύγανε οι Εβραίοι!..

Η ίδια Εβραιολαγνεία δέρνει και την Συριζοκρατούμενη Κρατική Τηλεόραση: Εδώ και 10 ημέρες, η ΕΤ-1 έχει ξεκινήσει ένα καθημερινό πολύωρο αφιέρωμα στον Πόλεμο του 1940. Κάθε ημέρα, στις 10 το βράδυ, προβάλλει κι από ένα ντοκυμαντέρ για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων! Σ’ αυτό που είδαμε εμείς την περασμένη Τρίτη, η Εβραία πανεπιστημιακός Ρένα Μόλχο και οι Ελληνόφωνοι καθηγητές Θανάσης Τζαβάρας, Στράτος Δαρδανάς και Ανδρέας Πανταζόπουλος προσπαθούσαν επί μία ώρα να αποδείξουν πως οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης έχουν ακριβώς τις ίδιες ευθύνες με τους Χιτλερικούς για την μετατροπή των 50.000 Εβραίων της πόλεως σε γερμανικό σαπούνι!.. Επίσης, κατήγγειλαν τους Έλληνες αστούς της Θεσσαλονίκης ότι πλούτισαν κατακλέβοντας τις περιουσίες των σαπωνοποιηθέντων Εβραίων κι ότι έφτιαξαν τα σπίτια τους στο Πανόραμα με τις ταφόπλακες από το Νεκροταφείο των Εβραίων με τους 350.000 τάφους που κατέστρεψαν οι Ναζί το 1942 για να φτιαχτεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο!.


Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου