" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Για ποιά Ελλάδα κάνει λόγο ο κ. Παπανδρέου; !!!

Υπερήφανος για την Ελλάδα «που δίνει τη μάχη παντού, με συλλογική προσπάθεια, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό μας και συνδέοντάς τον με την ανάπτυξη, με δουλειές, με τον ποιοτικό τουρισμό», δήλωσε ο Πρωθυπουργός από την Κω, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
«Αυτή είναι η Ελλάδα που δίνει τη μάχη παντού. Στην Ευρώπη, για μια σίγουρη πορεία. Στην Ελλάδα, σε κάθε γωνιά, για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, για μια παραγωγική και δημιουργική χώρα», τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Για να καταλάβω και εγώ,όπως φαντάζομαι και ο κάθε Έλληνας πολίτης αυτής της χώρας,ο κ. Παπανδρέου σε ποιά Ελλάδα αναφέρεται; !!! Γιατί η  Ελλάδα που εμείς γνωρίζουμε,αλλά και κάθε άλλος σ' ολόκληρο τον πλανήτη, έχει πνιγεί στην ΑΝΕΡΓΙΑ,τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, ο τουρισμός έχει κατακόρυφη πτώση πάνω από 70%, η λέξη ανάπτυξη είναι πλέον όνειρο θερινής νυχτός, η αστυνομία δεν έχει καύσιμα να κινήσει τα οχήματά της (σε λίγο θα κάνουν το Σαββατοκύριακο αργία), οι συνταξιούχοι από τις 15 του μήνα μένουν άφραγκοι και άσιτοι, στα δημόσια ταμεία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ, και φυσικά ο κατάλογος της "ανάπτυξης" , της "δουλειάς",του "ποιοτικού τουρισμού" (κατά ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) δεν έχει ΤΕΛΟΣ !!! 
Ε, μάλλον σε άλλο πλανήτη ζει ο κ. Παπανδρέου,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση !!! Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν ...Παπανδρέου...

Λία Βλάχου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου