" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Μήν μᾶς ξαναπεῖτε ῥατσιστές ἀφοῦ τό ὁμολογοῦν μόνοι τους !


Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανεύουμε, θέλουμε επίδομα στήριξης»

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά, κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού σε καταυλισμό στη Λάρισα, ισχυρίζεται σε δηλώσεις του στην κάμερα ότι με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας οι Ρομά δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν και θα πρέπει να επιδοτηθούν!.


Δῆλα δῆ,ἡ ζητιανιά καί ἡ κλοπή εἶναι οἱ κύριες πηγές εἰσοδημάτων τῶν ῥομά. Τό ὁμολογεῖ ὁ ἐπικεφαλής τους. Καί μετά γιατί μᾶς λέτε ῥατσιστές ὅταν λέμε τά ...εὐνόητα; 

Ὅσο γιά τόν κ. Τσιόδρα πού εἶπε,ὅταν ἐπεσκέφθη τόν καταυλισμό : «Είμαστε όλοι αδέλφια, μαζί σε αυτό, αδέλφια είμαστε..»,νά μέ συγχωρῇ ἀλλά ἐγώ ἀδέλφια πού ὁμολογοῦν πώς εἶναι κλέφτες,δέν ἀναγνωρίζω !

Ποῦ εἶναι ἡ προστατευτική μάσκα καί τά γάντια σας,κ. Τσιόδρα; Ἀλλά ξέχασα,ἐδῶ πρὄκειται γιά ...ἀδέλφια...(ἡ φωτό ἀπό ΕΔΩ)
Τί Πολιτική Προστασία εἶναι αὐτή μέ τούς ἐκπροσώπους της ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ; ! ! ! Οὔτε μάσκα,οὔτε γάντια καί σ᾿ἀπόστασιν ἀναπνοῆς ἀπό τούς ὑπό καραντῖνα φορεῖς τοῦ ...ἰοῦ ! ! ! (ἡ φωτό ἀπό ΕΔΩ)





Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Αυτος ο ζουμπας,που παριστανει τον "στρατηγο" και η θεουσα,θα φανε πολυ ξυλο.Αφου την γλυτωσαν απο τους γυφτους-ετρεξε σαν να τον κυνηγαει ο διαολος - την γλυτωσαν ετουτην την φορα. Για να δουμε τι θα γινει την επομενη? Ξερεις οταν εισαι ηλιθιος και κανεις και πουστιες ειναι θεμα χρονου να φας πολλες ξυλιες.
    Εμεις παντως γελασαμε και να πουμε πως μονο οι γυφτοι τελικα δεν μασανε.Εμεις την μουσαριολα μας και μεσα,και αμα λαχει να τους βριζουμε οι "πολιτισμενοι".Αλλο το θεμα της κλεψιας-δεν ειναι της παρουσης-και αλλο για τι διαμαρτυροντε.Διαμρτυροντε γιατι τους ειπαν αρρωστους και τους εκλεισαν μεσα! Κανουν κατι αλλο σε εμας που δεν ειμαστε βρωμα?Δλδ επειδη ειναι ρομα δεν εχουν δικιο!>..Μαλακες ανθρωποι και γιδια που υπαρχουν! Αντι να αφησουν τους ρωμα να πανε μπροστα στις παλουκιες,τους την λενε κιολας..
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ μου στό λένε εὐθέως γιά ποιόν λόγον ἀντιδροῦν :δέν μποροῦν νά εἶναι ἐλεύθεροι ὥστε νά ζητιανεύουν,νά κλέβουν,νά κάνουν τό ἐμπόριο τῶν ναρκωτικῶν μέ τήν ἄνεσίν τους.Αὐτό ἐσύ τό λές ἀντίδρασιν ἑνός συνειδητοποιημένου ἀνθρώπου;
      Τί ἄλλο θ᾿ἀκούσουμε !

      Ἀγαπητέ ἡ συγκεκριμένη ῥάτσα εἶναι ὅπως τά παράσιτα.Ζοῦν εἰς βάρος ἄλλων.Ἐσύ ἐργάζεσαι καί μ΄σῳ τῆς ἐργασίας σου παρέχεις στήν οἰκογένειά σου αὐτά πού πρέπει.Αὐτοί σοῦ κλέβουν τόν ΝΟΜΙΜΟ κόπο σου,ἐπαιτοῦν καί ΑΠΑΙΤΟΥΝ νά τούς δώσῃς χρήματα καί στό τέλος πουλοῦν στά παιδιά σου ναρκωτικά.

      Ἐάν αὐτούς τούς θεωρεῖς «μπροστάρηδες» γιά τόν ἀγῶνα σου,τί νά πῶ ; ...

      Καλή Ἀνάστασιν ἀγαπητέ,σ᾿ἐσένα καί τήν οἰκογένειά σου !

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΛΕΜΠΕΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΥΞΩΣ ,ΠΟΣΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ;
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ !
    ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ,ΟΙ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ ,ΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΝΕΛΕΣ .
    ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ :
    ΠΕΙΡΑΙΟΥ....
    ΠΕΙΡΑΙΟΥ ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
    ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ.....
    ΧΑΑΧΑΧΑ!!!!
    ΕΝΩ ΟΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΙΤΟΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ.....
    ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΗΓΑΝ
    ΚΛΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ (ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΙΟ ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΓΑ ΚΑΝΑΜΕ...ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ.....
    ΣΥΜΘΗΜΑΤΑ ΕΚΕΤΕΡΩΘΕΝ
    # ΚΛΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΒΡΩΜΑ)
    # ΚΛΕΒΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΚΟΜΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι αγαπητη! Σε καμμια περιπτωση δεν ειπα πως τον θελω "μπροσταρη".Προφανως και δεν κατανοησες σωστα!
    Θα στο αναλυσω λοιπον για να το ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ/
    Οι ρομα ειναι "κομματι" της κοινωνιας μας! Παντα ηταν και ασφαλως δημιουργουσε προβλημματα σε αυτην χωρις κανεις να ενδιαφερθει.Οταν οι ρομα δημιουργουσαν προβλημμα στις κοινωνιες ,τους εβγαζαν "απ εξω" με το να εθελοτυφλουν.
    Εσκκεμμενα τους ηθελαν ετσι.Διχως και εσυ να το γνωριζεις και αυτοι επαιζαν τον "ρολο τους" Πιο "κατω" μορφωτικα ,εως παντελως αμορφωτοι.Καποιοι μεσα στην ιδια κοινωνια παρισταναν τους μορφωμενους,με την μονην διαφορο ,που και αυτοι ηταν αμορφωτοι πνευματικα,ασχετως εαν ηταν εκπαιδευμενοι σε καποιο "επαγγελμα".Αρα διακρινεις μεχρις εδω τι συμβαινει.? Επιπεδα-κατες, για να μπορει να "παιζει" το συστημα εις βαρος ολων.
    Αμορφωτους και τους μεν και τους δε ,πνευματικα.Δεν πρεπει λοιπον νομοτελειακα να "συναντησει" τους πιο αμορφωτος ,και αργοτερα να ακολουθησουν οι λιγοτερο αμορφωτοι? Με αλλα λογια ,οταν εχεις τον λαο στο σκοταδι και στην εκμεταλευση των ενστικτων ,ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΣ? Τον "μορφωμενο "τον καθιζεις κατω και τον πειθεις με επιχειρρηματα,τον αμορφωτο τον κοροιδευεις με παπατζιλικια,ενω στην πραγματικοτητα κοροιδευεις με παπατζιλικια και τους μεν και τους δε . Το πραγματικα μορφωμενο τον εχεις πεταξει στην απ εξω και τον τρεμεις,βαζεις μπροστα του τον οχλο και καθαρισες! Αρα η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ.
    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ειναι αυτο. Εαν τον παπατζη πας να τον αντικρουσεις με κουβεντες και δημοκρατικες διεργασιες θα βρεθεις και μπλεγμενος.Ας τον λοιπον να τις αρπαξει απο τον ρομα,και να ακολουθησει και ο "μορφωμενος" Αφου τις αρπαξει τις κλωτσιες του,θα σκεφτει πως την πλεμπα δεν μπορεις να την δουλευεις,και εαν ηθελες δημοκρατικες διαδικασιες θα τους ειχες εκπαιδευσει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οχι ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ.
    Σημερα οι "ρομα" ειναι για ολους ΡΟΜΑ Σημερα καποιους τους συμφερει να διαφοροποιουντε να ειναι οι ρομα,και να γινουν αυτοι στοχος ,ενω στοχος ΟΛΩΝ ΜΑΣ ειναι αυτοι που μας "τσουβαλιασαν" στα σπιτια μας. Σημερα λοιπον το συστημα παιζει με τα "στοιχεια" που επεζε παντα,απλα τους φερνει αντιμετωπους. Στην ουσια οι ρομα αντιδρουν για οτι αντιδρας και εσυ και εγω! Γιατι λοιπον δεν συστρατυεσαι μαζι τους απεναντι σε αυτον που καταπιεζει και τις δυο πλευρες,αλλα "θυμιθηκες" πως ειναι κλεφτες και ρομα! Αυτο θα το συζητησουμε και θα το λυσουμε ,οταν λυσουμε το κοινο μας προβλημμα .Πρωτα θα εκτοπισουμε τον κοινο εχθρο και υστερα τα βρισκουμε μεταξυ μας.Δεν δινουμε την ευκαιρια να δημιουργηθει οτι βολευει το συστημα.Ποιο ειναι αυτο? Να απομακρυνθει το θεμα που εχει σημασια και να επικεντρωθεις σε ανουσια ,επι της παρουσης.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρεις τί μοῦ ἔφερε στό μυαλό,αὐτή ἡ ἀνάλυσις;Τούς πολιτισμένους Βυζαντινούς,πού τά «ἔβρισκαν» μέ τούς βαρβάρους,ἐπεί δή τούς βόλευε,τούς ἔδιναν καί ἕνα «ξεροκόμματο» γῆς καί ἔλεγαν :Ἐν τάξει,στήν συνέχεια θά τά βροῦμε μ᾿αὐτοὐς καί θά τούς ...ἐκπολιτίσουμε ...

    Τό ποιά ἦταν ἡ συνέχεια,τήν γνωρίζεις...

    Κατάλαβε,σέ παρακαλῶ,πώς ὑφίστανται διαφορετικά εἴδη ἀνθρώπων καί αὐτό ἔχει νά κάνῃ μέ τήν νοημοσύνη.Δυστυχῶς,ὑφίστανται εἰδη τά ὁποῖα εἶναι ἀνεπίδεκτα μαθήσεως,ἀπό τήν ἴδια τήν φύσιν τους.

    Καλήν Ἀνάστασιν ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή