" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Καί βεβαίως ὑπάρχουν καί τά ἐγχώρια τρίς-χειρώτερα ...


Αυτές είναι οι φεμιναζίστριες που βανδάλισαν τον ΙΝ Αγίου Βασιλείου (βίντεο)



...Σε ένα κόσμο καθεστηκυίας, πλέον, πολιτικής ορθότητας, όπου το παραμικρό προωθημένο σχόλιο περί φυλής, θρησκείας και έμφυλης ταυτότητας κινδυνεύει να θεωρηθεί από επαγγελματίες ευαίσθητους ως "διάκριση", αποδεικνύεται πως ο ρατσισμός και ο εκφοβισμός θριαμβεύουν νεοαριστερά και φεμιναζιστικά.

Ξεκάθαρα: Τα (συχνά σιτεμένα) "παιδιά", που ταΐστηκαν από κονδύλια για το μεταναστευτικό, καμία διάθεση δεν έχουν για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, ανεξιθρησκία. Σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία που κατοχυρώνει στον καθένα το δικαίωμα να είναι ό,τι επιθυμεί και να ζει όπως θέλει, θέλουν μόνο την καταστροφή όσων μισούν.


Βέβαια, οι Χριστιανοί έχουμε δυο χιλάδιες χρόνια πείρα διωγμών. Συνεπώς, και σήμερα, απέναντι στην σύχρονη ιερά εξέταση και τα τάγματα εφόδου εκείνων που θέλουν να δουν τις κοινωνίες μας να αυτοκτονούν, απέναντι στα λιοντάρια-γατάκια της νεομαρξιστικής πολτοποίησης, για άλλη μια φορά, δεν μασάμε. Στώμεν καλώς και...


Καλή Ανάσταση!

Δεῖτε ἐδῶ τό βίντεο με τόν βανδαλισμό καί φωτό μέ τά αἰσχρά ἀντι-χριστιανικά μηνύματα τῶν τρισαθλίων,ἐλεεινῶν ὑποκειμένων.

Ἀλλά ποῦ θά πάῃ; Ἔρχεται...Καί δέν θά μπορεῖτε νά κρυφθεῖτε...



Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Πολλές φορές έχουν ξεκινήσει, επειδή θέλουν να ρίξουν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα,

    αλλά ο Χριστός μας δεν τους αφήνει και δεν θα τους αφήσει !!

    «Δεν θα λέγεις «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με..! Θα λέγεις «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν μας…!» για να φωτισθούμε όλοι, διότι όλοι έχουμε ανάγκη.
    Και να το φωνάζεις μωρέ και να το λέγεις ότι ο Χριστός είναι το παν!
    Ο Χριστός θα τακτοποιήσει τα πάντα! Πολλές φορές έχουν ξεκινήσει, επειδή θέλουν να ρίξουν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αλλά ο Χριστός μας δεν τους αφήνει και δεν θα τους αφήσει.
    Μόνο η ελπίδα μας να μη χαθεί και να λέγεις στους ανθρώπους ότι ο Χριστός είναι το παν!
    Όλα τα καλά είναι στο Χριστό. Να ελπίζουμε, να ελπίζουμε, να ελπίζουμε…!
    Ο Χριστός είναι για όλους. Μας αγαπά όλους.
    Σταυρώθηκε για όλους μας και δεν θα μας αφήσει ότι και αν γίνει. Τόοοσο μεγάλη είναι η αγάπη Του!
    Γι’ αυτό είναι πάντοτε δίπλα μας, είναι στον καθένα μας…, για να βρει ευκαιρία να μας αρπάξει, να μας σώσει…!».

    Aγιοs Παρφύριοs o Kαυσοκαλυβίτηs


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἔτσι ἀγαπητέ μου,ἔτσι.

    Καλή Ἀνάστασιν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "φεμι-ναζί-στριες";;;
    Δηλαδή Lesbo του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαιμονίστριες καί σατανίστριες ἀρχι-ἀνωμαλάρες !

      Ἔ ῤέ τί τίς περιμένει...!

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
  4. Αν και αγνωστικιστης θελω να καταγγειλω την συμπεριφορα αυτη. Ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να βανδαλιζουν τους ναους και να υβριζουν τις βαθυτερες θρησκευτικες πεποιθησεις του λαου.Αν το κρατος δεν ηταν στην υπηρεσια της ΝΤΠ, ολοι αυτοι και αυτες, ευχερεστατα απο νομικης-ποινικης αποψης, θα επρεπε να συλληφθουν ακαριαια αφου ΚΑΤΑΦΟΡΑ-ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ παραβιαζουν οχι μονο τις κοκκινες γραμμες της πολιτισμενης συμβιωσης αλλα και ενα καρο ποινικους νομους και απαγορευσεις. Ακομα και αυτες του δικου τους αντιρατσιστικου νομου(εκτρωματος) . Δεν εξεταζω τι θα μπορουσε να γινει αν η χωρα ειχε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και δικαστικη αστυνομια.Δεν υπαρχει προηγουμενο σαυτο που γινεται στην Ελλαδα. Ενω πολλοι επισης πληρωνονται απο τον δημοσιο προυπολογισμο (ΔΥ, στρατιωτικοι, βουλευτες, δημαρχοι, ευρωβουλευτες,καθηγητες ΑΕΙ, κλπ) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ καταδολιευουν ΛΟΓΩ και ΕΡΓΩ κυριολεκτικα οτιδηποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ εχοντας βαθια την καθεστωτικη πεποιθηση οτι ΠΟΤΕ!!! ΠΟΤΕ!!! δεν θα διαταρχει η σχεση εξωνησης που εχουν ειτε με τις αντεθνικες ΕΛΙΤ-ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ειτε με τις κρατικες συντεχνειες και τα κομματα που εξασφαλιζουν εξ ισου την ακοπη και χαριστικη κρατικη μισθοδοσια(μονιμοτητα το λενε) .Αυτο που βλεπω ειναι οτι το κρατος εχει αυτονομηθει ΕΝΤΕΛΩΣ απο τον Ελληνικο λαο τον οποιο και προσβλεπει ως τιμαριο και μοχλο πλουτισμου των μελων του.Ουσιαστικα οι περισσοτεροι θεωρουν οτι οι λαθρο απλα θα ειναι ενα ακομα τιμαριο γιαυτους, ενα ακομα αμπελοχωραφο στην επιδιωξη της ακοπης και ανεμελης επιβιωσης.Αρα γιατι να αντιδρασουν στους βανδαλους??? Το κρατος ομως ετσι κοντευει να καταστρεψει και το εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή