" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ἑτοιμαστεῖτε ...




Ἔ, τί ἔχει νά γίνῃ ! ! ! 



Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Καποιο απο τα επομενα σαβατοκυριακα θα ακουστει και επισημα..Μεχρι τοτε θα κρυβοντε με την κορονοιο. Την παγκοσμια καταρευση ζει ο πλανητης,και καμμια πανδημια δεν τον "κτυπησε".Χτυπησε κεραυνος τους απληστους που τα εκλεψαν ολα και δεν υπαρχει μερος να τα πανε..Καθηστερουν με τον κορονοιο,και βγαζουν απο τα κλεμμενα προκειμενου να μην υπαρχουν εξεγερσεις..Ποσο θα το πανε?
    Game over φιλε..Η πτωση της ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ειναι γεγονος.Παλι με "θολουρα',παλι με ψεμμα,και ο θανατος της παλι με πουστια.Ψωφισε ο "βασιλιας",και τον κρατανε πτωμα μεσα στο "παλατι" ..
    Η γερμανια ζητα να κρατηκοποιηθει η lupfhansa.Σκεψου τι τρομο εχει η Μερκελ.Τους ρημαξε και δεν μπορουν να βγουν ουτε απο την πορτα του σπιτιου τους,αλλα ουτε εξω απο τα συνορα της χωρας τους..Να ειδες πως εξυπηρετει ο κορονοιος!? Για ποσο ομως?? Εδω σε θελω..Μαχη δινουν καθε ημερα να μας κρατανε αμπαρισμενους.Θα ερθει η στιγμη που τα στιβαγμενα στις αποθηκες κλιματιστικα δεν θα χορταινουν τους γερμανους και θα την σουβλισουν ..Για σκεψου μια Γαλλια να βγει εξω και να δει ερημια και πεινα,αφραγκια και κλειστα τα παντα! Πως θα ανοιξουν? Με τι χρημα? Σκεψου μια ιταλια που το αεπ της ειχε φτασει στον αρη..Πως θα εξηγουσαν ολα αυτα? Πως εξηγεις ,στους λαους που ακολουθουν "λιτοτητα" για να ερθει "αναπτυξη" ,και φτανει στον βοθρο και στον γκρεμο? Τι εξηγησεις μπορεις να δωσεις στους λαους οταν τους εχεις ρημαξει τα ασφαλιστικα ταμεια και δεν υπαρχει σαλιο? Θα λες "αναπτυξη"? Θα ξεφωνιζεις πως ηρθαν οι ""μελισσες",η "πανδημια",η πανουκλα ο χαρος ,προκειμενου να γλυτωσεις..Για λιγο διαστημα εννοειται!
    Μολις τελειωσουν τα αποθεματα και αδειασουν τα ραφια,θα γινει μια "πλημμυρα"που θα τους πνιξει ολους..
    Χαος! Αυτο εφτιαξαν το απολυτο χαος.
    Απο ημερα σε ημερα λοιπον περιμενουμε το ευχαριστο! Το επισημο πλεον κραχ της ΝΥορκης η καποιου αλλου "μεγαλου" χρηματηστηριου,που θα παρασσυρει το επομενο και αυτο το επομενο,και γεια χαρα νταν..(εγω προσωπικα πιστευω θα ειναι της Ν υορκης η απο την ανατολη καποιο..)
    Και ο σωζων εαυτο σωθειτω.
    Ημερες μετραμε φιλε.Οχι για τον κορονοιοι,αλλα για το τελος της παραστασης.Μας εχουν σπιτι και τρωμε τσιπς,παρακολουθωντας το..
    Εμεις θα φαμε ντοματες λαχανικα και οσπρια!! Τα εχουμε γιατι ειναι και τα μονα που παραγουμε..Δεν φτιαχναμε τιποτα ,ουτε τσιμπιδακια για τις κοτσιδες μας.Καποιες τοματες καποιες πατατες ,αγγιναρες μελιτσανες.Θα τρωμε πλεον τις δικες μας και δεν κανουμε εισαγωγη απο τους μπαμπουινους ..Αυτοι που τα παντα τα επαιρναν απο αλλου -τυνησια μαροκο τουρκια ελλαδα-που θα τα βρουν? Η καθε χωρα θα ειναι πλεον με οτι εχει μεσα στο "ντουλαπι της"-κηπο της αποθηκη της..Εμεις ειμαστε μονο για κανενα προβατο και τιποτα αγροτικα..Αυτοι που ηταν με τις "βιομηχανιες" τους,τι θα τρωνε? Τα βιομηχανικα μπουλονια και τα αυτοκινητα?Οι ολανδη θα φανε την μικρη ολανδεζα και οι γερμανοι θα φανε εκτος απο τις κλωτσιες τους τα κλιματιστικα τους,και το βιομηχανικο τους αποτελεσμα.δλδ ΒΙΔΕς..
    Ενταξει ! Για οποιον δεν βλεπει να πουμε πως επιτελους ! Σε λευκο χαρτι θα αρχισουμε ολοι,και ο καλλυτερος θα ειναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ.
    ΔΛΔ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΤΟ ΠΩΣ!!??
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστα τα λες αλλα να συμπληρωσω και μια αλλη παραμετρο η οποια τους εχει πανικοβαλει και θεωρω οτι ειναι πολυ σοβαρωτερη διοτι θιγονται ζητηματα ηθικης,ζητηματα που εχουν να κανουν με τον νομο,δηλαδη εγκληματα κατα της ζωης ανηλικων παιδων,αρπαγη παιδιων και νεων ανθρωπων των οποιων τα οργανα τους τα πουλαγανε ως αναταλακτικα σε προσωπα της ελιτ.
      Ο πρσφατως αποθανων το 2017 Νταιβιντ Ροκφελερ ειχε αλλαξει 6 φορες καρδια και πεβιωσε 102 ετων.
      Καθε χρονο μονο στις ΗΠΑ χανονται περιπου 800.000 παιδια,τα οποια τα χρησιμοποιυσαν για τελετες σατανισμου που σημαινει απο σεξουαλικη κακοποιηση βασανηστηρια μεχρι και αιμοποσια.
      Σε αυτα τα τερατωδη εγκληματα εχουν συμμετοχη παρα πολλοι απο την ελιτ,δηλαδη σχεδον ολο το Χολυγουντ,παρα πολλοι επιχειρηματιες,και βεβαια πολλοι πολιτικοι.
      Αυτες τις μερες εχει εξαπολυσει η υγιης πλευρα του Αμερικανικου κρατους με το FBI διωξεις και συλληψεις για τα ανωτερω εγκληματα κατα παντων που εχουν σχεση διοτι χοντρηναν πολυ το παιχνιδι με 800.000 χαμενα παιδια τα τελευταια χρονια ειναι κατι που βγαζει ματι.
      Εχουν προσφατα συλλαβει τον Τομ Χανκς και την γυναικα του,την Τζενιφερ Ανιστον την κρητικια δηλαδη Γενοβεφα Ανιστακη,λεγεται οτι συνεληφθη και ο Μπαρακ Ομπαμα,και παει λεγοντας.Καταλαβαινεται λοιπον οτι θα γινει παταγος χοντρος και μονο απο αυτο γιατι η λιστα των ενοχων ειναι τεραστια σε ολη την Αμερικη.

      Διαγραφή
    2. Ἔτσι ἀκριβῶς,ἀγαπητέ.Καί τό πρᾶγμα εἶναι παλαιότατον.Ἀρχαῖον,θά ἔλεγα !

      Καί δέν εἶναι,γιατί τό ἔχουν πῇ κι᾿αὐτό,πώς ἐξ αἰτίας τίς τοκογλυφίας τους ἔχει μείνῃ τό :ὁ ἐβραῖος σοῦ πίνῃ τό αἷμα.Εἶναι κυριολεξία! Δέν εἶναι λίγες οἱ ἀναφορές γιά ἀρπαγές παιδιῶν,εἰδικῶς στόν 18 καί 19ο αἰ.Πολύκροτη ἦταν ἡ δίκη στήν Κέρκυρα γιά τό παιδί πού τό βασάνισαν καί τοῦ ἤπιαν τό αἷμα.

      Νά θυμηθοῦμε καί τόν Πολάνσκι;Παλαιά ἱστορία,ἔ;Τόν Γούντι Ἄλεν;Ἐπίσης παλαιά...Τόν Μάϊκλ Τζάκσον; Τό ἴδιο...
      Λοιπόν ΝΑΙ ἦρθε ὁ καιρός νά δώσουν λόγο γιά ὅλα,ἀλλά κυρίως γιά τόν βασανισμό ἐκείνων κι᾿αὐτῶν τῶν παιδιῶν...

      Αὐτό τό βίντεο τό ἔχεις δῇ; Τήν Παρασκευή ἔγινε,αὐτή ἡ ἐπιχείρησις διασώσεως τῶν παιδιῶν.Χιλιάδων παιδιῶν :
      ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ...
      http://filosofia-erevna.blogspot.com/2020/04/blog-post_36.html

      Ἄς ἐλπίσουμε νά ἐξελιχθῇ θετικῶς γιά τήν ἀνθρωπότητα ἡ συγκεκριμένη ἐπιχείρησις.Νά τελειώνουμε ΜΙΑ καί ΚΑΛΗ ἀπό δαύτους.

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    3. ναι τα ξερω αυτα και αλλα πολλα περισσοτερα γιατι στην Αμερικη ειναι τα παιδια μου αλλα εχω και ανηψιο αξιωματικο της ομοσπονδιακης αστυνομιας των ΗΠΑ και εναν αλλον ανηψιο Σεριφη και μαθαινω απο πρωτο χερι.
      Επισης θα γνωριζετε πιστευω για την αδρενοχρωμη την ουσια που παραγεται στον νωτιαιο μυελο οταν το ατομο τελει υπο συνθηκες ακραιου πανικου και πονου,αυτα τα μιαρα οντα του σατανα βασνιζουν τα παιδακια φρικτα ωστε να προκληθει παραγωγη αδρενοχρωμης λιγο πριν πεθανουν,αυτη η ουσια ειναι το ισχυροτερο ναρκωτικο θα λεγαμε διοτι οταν το πινει κανεις αποκτα υπερδυναμεις λογω του ντοπαρισματος που δεχεται ο οργανισμος,και απισης ειναι πανισχυρο αντιγηραντικο.
      Επειδη λοιπον η ζητηση τα τελευταια χρονια ηταν μεγαλη μεγαλωνε και ο αριθμος των εξαφανισμενων παιδιων, (μια φιλη της κορης μου στο σουπερ μαρκετ περισυ στο Λος Αντζελες της εκλεψαν το παιδακι της σε κλασματα δευτερολεπτων ενω προσπαθουσε να πιαση κατι απο ενα ραφι).
      Ετσι λοιπον επειδη ο αριθμος των εξαφανισεων ειχε φτασει περιπου 800.000 ανα ετος σκεφτηκαν τα ερπετα του διαβολου να φρεναρουν λιγο τις απαγωγες και βρουν καποια μιαρα εργαστηρια οπου θα μπορουσαν να προμηθευτουν τεχνητη αδρενοχρωμη,και πραγματι βρηκαν και ξερετε που?
      Το ενα ειναι στην πολη Γιουχαν της Κινας και το αλλο κοντα στην Λομβαρδια η μεσα στην Λομβαρδια της Ιταλιας,και αρχισαν απο εκει να να αγοραζουν απο φετος στις αρχες του 2020,και μετα απο λιγο καιρο εσκασε στην Γιουχαν το θεμα με τους κορωναϊους κλπ,οποτε καταλαβαινετε το τι μπλεξιμο εχει γινει,δεομενου οτι πρακτορες του FBI τους παρακολουθουν και βεβαια ειδαν οτι στραφηκαν σε αγορα αδρνοχρωμης απο Κινα και Ιταλια,διεξαγεται αυτες τις μερες τρομερος πολεμος αναμεσα στον ανθρωπο και τον σατανα στην κυριολεξια,ο θεος να βαλει το χερι του (και θα το βαλει)να τιμωρηθουν αυτα τα μιαρα οντα διοτι ετσι και υπερισχυσουν ο πλανητης και η ζωη σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα λιγων ετων θα αξαφανιστουν.
      Και οτι ακουτε για κορωναϊους και αλλα τετοια ειναι ολα ψεμματα,γελεια ψεμματα για να κερδισουν χρονο εναντι της ανθρωποτητας.

      Καλη σας μερα και κουραγιο πιστη στις ηθικες αξιες της χριστιανοσυνης,τολμη και λογικη πανω ολα για να σπαμε τις τεχνητες ομιχλες τους,και εχει ο θεος τους ανθρωπους του που θα αποκαταστησουν την ανομια και την εντροπια που δημιουργησαν.

      Διαγραφή
    4. Ἀγαπητέ μου,ὅλα αὐτά τά συγκλονιστικά,εὐτυχῶς βγαίνουν πλέον στό διαδίκτυο.Καί ὁ ἐγκλεισμός,ἀπ᾿ὅτι φαίνεται,ἔχει μετατρέψῃ πλέον τό διαδίκτυον σέ τηλεόρασιν.Εὐτυχῶς ! Τοὐλάχιστον θ᾿ἀνοίξουν πολλά μάτια γιά νά καταλάβουν μέ τί ἔχουμε νά κάνουμε.
      Μακάρι,μακάρι λέω,νά τούς δοῦμε ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ἀπό κάθε ἄποψιν.Γιατί ὅλα ἔχουν τά ὄριά τους.Εἶναι νόμος τῆς Φύσεως.
      ἄτη → ὕβρις → νέμεσις → τίσις

      Τελεία καί παύλα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή