" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ἔμ,πῶς ἀλλιῶς θά ἔκαναν τίς κοτεράτες τους διακοπές ;

Κι άλλος υπουργός σε ιδιωτικό σκάφος

Ο Λευτέρης Κρέτσος στο σκαμνί για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα


Μία υπόθεση που είχε... ξεχαστεί το 2016,ανέσυρε από τα σκονισμένα ράφια η εισαγγελία. Πρόκειται για την περιβόητη υπόθεση με τα βοσκοτόπια του καναλάρχη Ιωάννη Καλογρίτσα, ο οποίος εμφάνιζε ως εγγύηση για να εξασφαλίσει μία από τις τηλεοπτικές άδειες στον επίσης περιβόητο διαγωνισμό του Νίκου Παππά κάτι... βοσκοτόπια...

Ο Λευτέρης Κρέτσος είναι βασικός κατηγορούμενος για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης. Ο κ. Κρέτσος ήταν στενός συνεργάτης, μέχρι πρότινος, του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά.


Μόνον ἐγώ βλέπω τά  ...περιούσια χαρακτηριστικά; ! 
...Παράλληλα, για ηθική αυτουργία κατηγορείται ο επιχειρηματίας, ενώ στο φως έρχονται απίστευτες λεπτομέρειες για το πώς επιχειρήθηκε να στηθεί το ΣΥΡΙΖΑ-Channel.
...ο κ. Κρέτσος και τα κατηγορούμενα μέλη της επιτροπής έκαναν τα αδύνατα-δυνατά, «με αποκλειστικό σκοπό να ευνοήσουν την εταιρεία του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, μη ελέγχοντας καθόλου, ή πάντως όχι ουσιωδώς, τον τρόπο κτήσεως των περιουσιακών στοιχείων με τα οποία θα κατέβαλε το ποσό της προσφοράς του

Λίγες ημέρες όμως αργότερα, και αφού ο κ. Κρέτσος έχρισε τον Ιωάννη Καλογρίτσα οριστικό υπερθεματιστή, ο επίδοξος καναλάρχης ομολογούσε ότι δεν είχε καν τη δυνατότητα να καλύψει τις δυο δόσεις για την χορήγηση της άδειας που είχε αποκτήσει αντί 52,6 εκατ. ευρώ.

Αὐτή τήν μύτη...! Καί σά νά βλέπω τό ...κιπά στό κεφάλι ἤ ὄχι; 
Βεβαίως τά «συντρόφια» προσπαθοῦν νά καλύψουν τό ἕνα τό ἄλλο,ὄχι γιατί ἀγαπιοῦνται,ἀλλά ἐπεί δή ἔχουν τό γνῶθι σ᾿αὐτόν καί γνωρίζουν τί κουμάσια εἶναι,ὁπότε ἐάν δέν βάλουν πλάτες θά περιμένουν καί τά δικά τους μαντάτα ἀπό τό κελάϊδημα τοῦ ὑποδίκου. Ἔτσι :

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να καλύψει Κρέτσο: Από το διαγωνισμό για τις άδειες το δημόσιο κέρδισε 250 εκατ. ευρώ

Καί βεβαίως,παντοῦ μέσα καί ὁ Βαξεβάνης. Θά ἀπορούσαμε ἐάν δέν ἦταν !


Εξηγήσεις Βαξεβάνη για το «σκάνδαλο Καλογρίτσα» που ερευνά η Δικαιοσύνη

Ξανα-διαβάζουμε τά σχετικά καί μέ τόν πατέρα Καλογρίτσα,τό κολλητάρι τοῦ Παπανδρέα :



Ὁ βίος καί ἡ πολιτεία τοῦ κόκκινου ἐργολάβου, νῦν καναλάρχη καί διαδόχου τοῦ “Big Boss” Μπόμπολα, Χ. Καλογρίτσας


« ... Παρόμοια τέρψη λέγεται ότι αντλεί και στο σπίτι ακούγοντας από ιταλικές ταραντέλες μέχρι όπερα με τη συντροφιά της συζύγου του ΜικελίναςΜιας κομψότατης, γοητευτικής αρχοντιάς και καλλιέργειας 62χρονης κυρίας, που γεννήθηκε στο Λαβέλο της Βασιλικάτας, αλλά μεγάλωσε στη Σικελία όπου ο πατέρας της Βίτο Κρίνκολι σταδιοδρόμησε στον κατασκευαστικό κλάδο του νησιού. 
Οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν πως ο κατά βάθος γοητευτικός και ενίοτε ονειροπόλος παρότι επιχειρηματικά ρεαλιστής Χρήστος τρέφει μεγάλη εκτίμηση στην οικογένεια της συζύγου του. Αρκεί, λένε, να τον ακούσει κανείς να διηγείται ότι το σικελικό σπίτι που εμφανίζεται στην ταινία «Νονός» και στο οποίο, υποτίθεται, μένει για λίγο ο Μικέλε Κορλεόνε ανήκε συμπτωματικά στους προγόνους των πεθερικών του...» ( Πρῶτο Θέμα )


Ποιά ἦταν ἡ «Πρώτη» τοῦ Καλογρίτσα;



Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου