" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Την "έπεσαν" στη Ρεπούση και στο "Ekali Club" που πήγαινε για να ξεκινήσει το...προλεταριάτο από τα "σπλάχνα" του!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άμα έχουν και λίγη "εθνική συνείδηση" τα έρμαια του καπιταλισμού που συχνάζουν στα διάφοα "clubs" σημαίνει πως η επιτυχία του Εθνικιστικού Κινήματος είναι τεράστια...Ο ριζοσπαστισμός ευδοκιμεί παντού και μόνο σε καλό μπορεί να βγει.
Φήμες πάντως που λένε πως εντοπίστηκε και η γνωστή κομμουνίστρια της περιοχής να πίνει τον καφέ της διαβάζονταςς "ΒΗΜΑ", αποδίδονται σε...συκοφάντες!


"Συνωστισμός" επικράτησε σήμερα στην πισίνα του Εkali club στα βόρεια προάστια. Εκεί ξεκουραζόταν η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση. Μόλις έγινε αντιληπτή από τον κόσμο έγινε  ...πραγματικός συνωστισμός! 

Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο της και οι ειρωνείες έδωσαν και πήραν, αφού βουλευτής της Αριστεράς και Ekali club δεν πάνε μαζί,ενώ οι..." εμπεριστατωμένες" αναλύσεις της για την Μικρασιαστική Καταστροφή δεν έχουν σβήσει... 
Η ίδια φαίνεται να ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις το κόσμου, αφού δεν περίμενε σε ένα τέτοιο μέρος να πέσουν πάνω της, τόσοι πολλοί ....μαζεμένοι!Κανονικός συνωστισμός σας λέμε!  
Ό,τι σπέρνεις ...θερίζεις σε αυτή την ζωή τελικά!
parapolitika.gr

 Αναδημοσίευση από : ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου