" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Έμπολα: Βιο-όπλο για την μείωση του πληθυσμού κατά 90%...;;


Είναι διάχυτο πλέον στην "ατμόσφαιρα" ότι επιδιώκεται η βίαιη μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού. Άλλωστε και η Οικονομική κρίση βοηθάει σε αυτό. Προφανώς υπάρχει ο φόβος ότι οι πόροι του πλανήτη δεν επαρκούν πλέον για τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων και έτσι από εκει που τυπώνονταν δισεκατομμύρια χαρτονομισμάτων χωρίς πραγματική αξία, οι ισχυροί του πλανήτη διέκοψαν απότομα το τύπωμα χρήματος (έλλειψη ρευστότητας το λένε τα ΜΜΕ) και το ονόμασαν οικονομική κρίση (δηλαδή προκλήθηκε μόνο και όχι ότι απλά σταμάτησαν το τύπωμα).
....
 "Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε. Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου