" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Αλέκα Παπαρήγα: Αναπόφευκτη η χρεοκοπία

Η πτώχευση της Ελλάδας είναι δρομολογημένη και αναπόφευκτη, εκτίμησε η Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.
"Για τον λαό η χρεοκοπία είναι ανεξέλεγκτη και τη ζούμε ήδη με την απότομη, βίαιη υποτίμηση της εργατικής δύναμης, με τα βάρβαρα μέτρα στους μισθούς, στο ασφαλιστικό, στο εργασιακό, στη φορολογία, στην παιδεία και την υγεία,με τα ακόμα χειρότερα, που φέρνουν", είπε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, θεώρησε ωστόσο πρόωρη κάθε κουβέντα για το "θάνατο" του δικομματισμού.
"Παρά τα όσα λένε με ευκολία διάφοροι που έθαψαν τον δικομματισμό στο παρελθόν, η αστική τάξη δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει εύκολα".
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως όσα λένε οι κ.κ. Τσίπρας και Αλαβάνος "όχι μόνον δεν είναι αριστερά, αλλά είναι και εντελώς αντιεπιστημονικά". Παράλληλα, επέκρινε τη "Σπίθα" του Μίκη Θεοδωράκη, υποστηρίζοντας ότι «θολώνει τα νερά» και μπερδεύει τον κόσμο.
Όσον αφορά στους προπηλακισμούς πολιτικών προσώπων, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε πως όχι μόνο δεν δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα, τη διευκολύνουν να εμφανίζεται ως θύμα.


Από :  enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου